Selam canım. ben ve ablam da burun estetigi olduk 2 ay arayla ablam benden önce oldu. benimkinde cok sükür hiç bir sorun olmadı tam istedigim gibi oldu ama ablamin burnu senin dedgin gibi bi tarafa doğru eğildi 1 senesini doldurdu ve yeniden amelyat oldu
yeni katıldım kadınlar klubune.. ne yapmak istesem yada bir fikir almak ihtiyac olsa ilk buraya bakıyorum.. yine büyük bir problem var diye üye oldum bu kez.. cemil tugaya ameliyat oldum 10 ay önce. burnumun ucu sola bakıyor ve cidden sinirlerim fena halde bozuk demin kötü burun estetiği nasıl anlasılır diye bir yazı okudum her maddesi birebir uymakta. ne yapmalıyım deliricem artık...fotograf cekilemiyorum rahatca
yeni katıldım kadınlar klubune.. ne yapmak istesem yada bir fikir almak ihtiyac olsa ilk buraya bakıyorum.. yine büyük bir problem var diye üye oldum bu kez.. cemil tugaya ameliyat oldum 10 ay önce. burnumun ucu sola bakıyor ve cidden sinirlerim fena halde bozuk demin kötü burun estetiği nasıl anlasılır diye bir yazı okudum her maddesi birebir uymakta. ne yapmalıyım deliricem artık...fotograf cekilemiyorum rahatca
Çok geçmiş olsun estetik özelliklede burun çok riskli sizde bir olumsuzluk yaşamışsınız... ben çok araştırdım 1 ay önce kardeşime Cahit Vural Hocaya ameliyat yaptırdık ultrasonık burun ameliyati yaptı çok memnunuz burun konusunda ve hasta davranışında çok poitif biir dr isterseniz bir görüşün.