MUTSUZ EVLİLİĞİN SONU NE OLACAK

murde

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
167
14
18
42
9 Yıllık evliyim 2 kızım var eşimle de son 1 yıldır sürekli küsüyoruz. İlk küsmelerimiz bi kaç gün sürerken artık bir aya kakın küsmelerimiz dahi oldu. Ben artık küsmelere dayanamadığım için hep suyuna gitmeye karar vermiştim ama dayanamadım kaprislerine Dün de alışverişe gittik çalıştığım için ben yapıyorum alışverişi. Yüzü gülsün diye ne derse tamam alalım olur felan diyordum. Başka yerde daha uygun olduğunu düşündüğüm bi şeyi almak istemedim. Senin aldıklarından yemem ben benim için sakın alma vs. demeye ve uzak durmaya başladı yine küslük olmasın diye kaç kere gel hadi güzelce yapalım alışverişi böyle yapma felan dedikçe neyse bi türlü uzlaşmadı ben de eee yeter senin kaprisin dedim çıkıp gittim. Sen beni nasıl ortada bırakırsın diye başladı küfürler etmeye. Arabaya bindik hala devam küfürlere tabi dayanamadım bende bağırdım ve yine küsüz. Aynı evde küs olmaya dayanamıyorum. İçim sıkılıyor bunalıyorum. Ne yapacağımı bu adama nasıl ders vereceğimi bilmiyorum.

9 Yıllık evliyim 2 kızım var eşimle de son 1 yıldır sürekli küsüyoruz. İlk küsmelerimiz bi kaç gün sürerken artık bir aya kakın küsmelerimiz dahi oldu. Ben artık küsmelere dayanamadığım için hep suyuna gitmeye karar vermiştim ama dayanamadım kaprislerine Dün de alışverişe gittik çalıştığım için ben yapıyorum alışverişi. Yüzü gülsün diye ne derse tamam alalım olur felan diyordum. Başka yerde daha uygun olduğunu düşündüğüm bi şeyi almak istemedim. Senin aldıklarından yemem ben benim için sakın alma vs. demeye ve uzak durmaya başladı yine küslük olmasın diye kaç kere gel hadi güzelce yapalım alışverişi böyle yapma felan dedikçe neyse bi türlü uzlaşmadı ben de eee yeter senin kaprisin dedim çıkıp gittim. Sen beni nasıl ortada bırakırsın diye başladı küfürler etmeye. Arabaya bindik hala devam küfürlere tabi dayanamadım bende bağırdım ve yine küsüz. Aynı evde küs olmaya dayanamıyorum. İçim sıkılıyor bunalıyorum. Ne yapacağımı bu adama nasıl ders vereceğimi bilmiyorum.
Önceden hiç küsmüyordunuz 8 yıldır son 1 yıldır mi küsüyorsunuz ?

Önceden hep bağırış kavga küfür artık bunlara son vermek adına küsmelere başladık. Evde çocuklar da var sesler yükselmiyo ama küsüp içime atmalar beni çok bunaltıyor böyle nereye kadar devam eder

küsmek çözüm değil ama bazen sabır öyle bir zorlanıyor ki bi yerden sonra kopuyor, bir de küsünce daha bi fena oluveriyorlar:bicak: çözüm var mı bende bilmiyorum, takipteyim.

Neyse bu defa karsılıklı küsmüşsünüz en azından

Çalışıyor özel de ama hakediş almaları 3 ya da 4 ayı buluyor

Küsmek çözüm değil ama ikimizde gurur yapıyoruz. Haftalar geçiyor biz hala aynı evin içinde hiç barışmamışız

benim kocanın da küsme huyu var sustu mu aylarca susar baktım olmuyor artık bende konuşmuyorum bu küslük bana iyi geldi :D

esiniz küsmeye alismis küsmeye yer arar bir hali var gibi anlatiklarinizdan. Evliliginizi yiprtatigini farkinda degil sanirim. Birgün güzelce konusun. Benim amcam yengemle aylarca küser asla konusmazdi.

Ailemde başka şehirde kendimi çok yalnız hissediyorum. Onun gibi dik durmak istiyorum ama o daha güçlü ben duygusal

Ders veremezsin. Kaprise bak yahu. Tek başına evlilik yürütmeye çalışmana gerek yok. O küserse sen iki misli küs. Bakalım nasıl oluyormuş. Yemek bulamasın eve geldiğinde, alışverişi olmasın, çamaşırı yıkanmasın. Küsmek öyle değil böyle olur. Bir de küfür ediyor hayasız.

Düzenli çalışsa, özgüveni artar ve normalleşir belki. Sanki ezik psikolojisinde

Back
X