MUTSUZ EVLİLİĞİN SONU NE OLACAK

9 Yıllık evliyim 2 kızım var eşimle de son 1 yıldır sürekli küsüyoruz. İlk küsmelerimiz bi kaç gün sürerken artık bir aya kakın küsmelerimiz dahi oldu. Ben artık küsmelere dayanamadığım için hep suyuna gitmeye karar vermiştim ama dayanamadım kaprislerine Dün de alışverişe gittik çalıştığım için ben yapıyorum alışverişi. Yüzü gülsün diye ne derse tamam alalım olur felan diyordum. Başka yerde daha uygun olduğunu düşündüğüm bi şeyi almak istemedim. Senin aldıklarından yemem ben benim için sakın alma vs. demeye ve uzak durmaya başladı yine küslük olmasın diye kaç kere gel hadi güzelce yapalım alışverişi böyle yapma felan dedikçe neyse bi türlü uzlaşmadı ben de eee yeter senin kaprisin dedim çıkıp gittim. Sen beni nasıl ortada bırakırsın diye başladı küfürler etmeye. Arabaya bindik hala devam küfürlere tabi dayanamadım bende bağırdım ve yine küsüz. Aynı evde küs olmaya dayanamıyorum. İçim sıkılıyor bunalıyorum. Ne yapacağımı bu adama nasıl ders vereceğimi bilmiyorum.

Bu adam anlaşılan sizin sınavınız. O ne be çocuk gibi her şeye küs kapris yap. Allah kolaylık versin de değişmez bu adam. Baksanıza yaptıklarını 10 yaşındaki çocuk yapar alışverişe çıkıldığında.

Ailesiyle de küsüm daha önce konuyu takip edenler bilir kına gecesinde herkesin içinde bana bağırdığı için2 yaşında kızım var ona bakıyor. Eşim çocuğu kapıdan sen alacaksın diyor ilk gittiğimde yüzüme çarpmıştı kapıyı şimdi çocuğu bırakıp hemen kapatıyor kapıyı ben de asansörden çıkmıyorum. Dün kızımı alırken kapıyı açtı ilk defa be de asansördeyim insan bi ayakkabısını giydirir diye laf attı sanki barışma kokuları aldım bende çıkmadım asansörden gel kızım deyip asansörde giydirdim montunuda kapıyı açıp yere attı. Siz söyleyin arkadaşlar bana böyle davranan kadınla barışılır mı?Eşim çok anneci hiç laf ettirmez ve kızımı o kapıya gidip alacaksın diyor. İstemeyerek de olsa gidiyorum. Kayınvalidemin ufak ufak laf atıp barışma çabası olursa karşılık vermeli miyim?

Şimdi eşim kendi yemeğini, alışverişini kendi yapıyor kimse birbirinin aldığından yemiyor.Aynı evin içinde herkes kendi işini kendi yapıyor. Bu nasıl hayat yorumlayamıyorum. Ne oluyor anlayamıyorum gerçekten. Çok mu kötü şeyler yaşıyorum kafam çok karışık

Kayınvalideyle bayramda dahi barışmak istemiyorum. Eşim çok ısrar etmezse sizce de bu küslüğü uzatmalı mıyım?

Kayınvalideyle bayramda dahi barışmak istemiyorum. Eşim çok ısrar etmezse sizce de bu küslüğü uzatmalı mıyım?
Eşin ısrar etmese de barış yahu, bakın eşinizle barışınca nasıl kuş gibi olup rahatladiniz dimi, barışmak güzel şey büyüklük sizde kalsın varsın nolacak, üç günlük dünya.Elini öper bayramlaşırsiniz,biraz güler yüz gosterirsiniz, barışmış olursunuz.
sonra mıç mıç olmak zorunda değilsiniz,mesafeli olursunuz ama küs olmamış olursunuz ne güzel dimi, eşinle de baya değişim olur aranızda bence, saygı artar. sınırları zorlayan uç noktada hatalar yoksa,var annesiyle barış bişey kaybetmezsin

mübarek günler şu günler,siz iyi oldukça rabbim mükâfatını bu dünyada olmadı öbür dünyada verir,gelin siz iyi olun.

Valla biz de şu an aynı durumdayız. Bir küçük çocuk evdeyken kavga etmek onun ruh halini bozacagindan meselelerimizi kendi içimizde hallediyoruz. Iletişim problemi olan insanlara en iyi çözüm onlar gibi davranmak. Çünkü bu sefer giden hep bizden oluyor. Ben de artık saldım ipin ucunu.

9 Yıllık evliyim 2 kızım var eşimle de son 1 yıldır sürekli küsüyoruz. İlk küsmelerimiz bi kaç gün sürerken artık bir aya kakın küsmelerimiz dahi oldu. Ben artık küsmelere dayanamadığım için hep suyuna gitmeye karar vermiştim ama dayanamadım kaprislerine Dün de alışverişe gittik çalıştığım için ben yapıyorum alışverişi. Yüzü gülsün diye ne derse tamam alalım olur felan diyordum. Başka yerde daha uygun olduğunu düşündüğüm bi şeyi almak istemedim. Senin aldıklarından yemem ben benim için sakın alma vs. demeye ve uzak durmaya başladı yine küslük olmasın diye kaç kere gel hadi güzelce yapalım alışverişi böyle yapma felan dedikçe neyse bi türlü uzlaşmadı ben de eee yeter senin kaprisin dedim çıkıp gittim. Sen beni nasıl ortada bırakırsın diye başladı küfürler etmeye. Arabaya bindik hala devam küfürlere tabi dayanamadım bende bağırdım ve yine küsüz. Aynı evde küs olmaya dayanamıyorum. İçim sıkılıyor bunalıyorum. Ne yapacağımı bu adama nasıl ders vereceğimi bilmiyorum.
eşiniz çalışmıyor mu? ayrıca bu ne ya, böyle trip atan herşeye küsen adam da ilk kez duydum. ben ne yapardım onu söylim. çekemezdim. böyle insanı çekemem beni de hayattan soğutur. boşardım.

Vallahi okurken kesinlikle bunu yazan bir erkek dedim. Iliskiniz boyut degistirmis siz erkek olmussunuz esiniz kadin. Esiniz cinsiyetini unutmuş...

Siz bu kadar yipraniyorsunuz bi de ustune kufur yiyorsunuz, kufur ya ne kadar ayip bi kadina kufur edecek kadar dusmemeli erkek. Siz alttan aldikca tepenize cikmis bence... Alttan almayin.

Back
X