mutsuz evlilik derken benim mutsuz olan

Seni çok seviyor belli ama unutmaz burcu akrep mi? eşinin birgün patlayabilir yalnız pek hazmedilecek bişey değil başkasına sevdiğini söylemek o gerizekalıda eşine göstermesi de şaşırtıcı afedersin ama.

Valla cnm eşim halinden memnun gibi, yok yengeç burcu ama yükseleni akrep? Yok cnm gerizekalin önde gideni doğru söyledin işte çözemiyorm. Birde görüşüyor esim onunla ben sinir oluyorm

Sanırım sen hala eski sevgilini unutamadın.
İlk ayrılığınızda ona mesaj attığına göre ;
Senin yaptığın da hoş olmamış.
Ama sonuçta yapmışsın..
İlginç olan o adamın hala etrafınızda dönmesi.
Sen onu hiç unutamazsın sürekli gözünün önünde olunca.
Bu zamanda düzgün insan bulmak çok zor. Eşin de hala etrafında pervaneyse eğer,
Onu sevmeye çalış. Bir de böyle dene bence..
Bak eski sevdiğine; ne kadar karaktersizmiş...
o seni gerçekten sevseydi zaten şu an eşinle evli olmazdın..
Bence iyi düşün derim.
boşanmak çok kolay.
Seni gerçekten seven birini ise bulmak çok zor...

Sanırım sen hala eski sevgilini unutamadın.
İlk ayrılığınızda ona mesaj attığına göre ;
Senin yaptığın da hoş olmamış.
Ama sonuçta yapmışsın..
İlginç olan o adamın hala etrafınızda dönmesi.
Sen onu hiç unutamazsın sürekli gözünün önünde olunca.
Bu zamanda düzgün insan bulmak çok zor. Eşin de hala etrafında pervaneyse eğer,
Onu sevmeye çalış. Bir de böyle dene bence..
Bak eski sevdiğine; ne kadar karaktersizmiş...
o seni gerçekten sevseydi zaten şu an eşinle evli olmazdın..
Bence iyi düşün derim.
boşanmak çok kolay.
Seni gerçekten seven birini ise bulmak çok zor...

Evt bende de hata var doğru söyluyorsun ama o adami görmuyorm cnm ben bir araya gelmiyoruz yani birde eşimle ayni iş yerinde çalisiyorlar. Evt beni sevmemiş hiç her şekilde geniş, umurunda olmadi bende onu demeye çalişiyordm eşim beni çok seviyor, değer veriyor ondan yana hiç skntm yok işte o yüzden de birakmak istemiyorm ben inş. Ilerde severm belki diyorm.

daha yarim sene önce eski erkek arkadasina asIk oldugunu yazmisin bi baslikta,
ne cabuk unuttun, ne cabuk evlendinde bosanmak istedin, ne cabuk esinden tiksindin bu kadar.

bu kadar bilincsizce yapilmis bi evliligin böyle sonuclanmasi kimi sasirtir ki...
sen eski erkek arkadasinla yasadiklarini daha atlatmadan evlenmisin hemen.

bence tüm bunlarin temeli hala eski sevgilini unutmamis olman, tartistiginiz anda ona siginman bunu gösterir.

Evt bende de hata var doğru söyluyorsun ama o adami görmuyorm cnm ben bir araya gelmiyoruz yani birde eşimle ayni iş yerinde çalisiyorlar. Evt beni sevmemiş hiç her şekilde geniş, umurunda olmadi bende onu demeye çalişiyordm eşim beni çok seviyor, değer veriyor ondan yana hiç skntm yok işte o yüzden de birakmak istemiyorm ben inş. Ilerde severm belki diyorm.

Bak canım o zaman yapman gereken şu ;
Eşini bilerek ve isteyerek sevmeye çalışacaksın.
Aslında eşinin de onunla görüşmesi ayni iş yerinde çalışıyor olmalarından dolayı sanırım.
Bazı ayrılıklar yaşamış olabilirsin, bence kötü olan herşeyi unut ve daha güzel başlangıçlara adım at.
İnşallah ilerde de bir bebeğin olur. O zaman herşey çok daha güzel olacaktır.
Hakkında hayırlısı olsun.

Sen nasıl bir olaya girmişsin sen eşinin kesin dönmeyeceğini düşünerek bir şey yapmışsın ama adamın umrunda değilsin sanada değer vermemiş verse hiç olmazsa aklından beni çıkar eşine dön diye sana akıl verirdi. Birde eşin onun yüzüne bakmak zorunda düşünsene bile bile tam tersini düşünelim şimdi eşinin eski sevgilisi ve hala aşık olduğunu bildiğin kişi ile aynı işyerindesin kadın sana mesajlarıda gösteriyor ve sende hiç gurur kalmıyor öyle değilmi? eşin şu an bu durumda belkide senin ona gıcık kapmanı gerektiren şeyde herşeyi sindiriyor olabilmesi bu evlilik devam ederse 3-5 sene sonra ya çatırdarsa pek yenilir yutulur değil erkek tarafından birde şunu düşündüm ya o eski sevgili tutup başkalarına bahsettiyse eşinin arkasından konuşulanlar çok acı ortamlarını bilemem ama zor yani. İyi düşün bikere çocuğu askıya al sonra yapacan bir çocuk boşanıcan o bebeğin ne suçu var çocuk için elin kolun bağlı katlanıcan evliliğe bu sefer psikolojisi bozuk bir anne çıkacak ortaya çok iyi düşün hatta bir uzmana anlat bulunduğun durumu bence.

Bak canım o zaman yapman gereken şu ;
Eşini bilerek ve isteyerek sevmeye çalışacaksın.
Aslında eşinin de onunla görüşmesi ayni iş yerinde çalışıyor olmalarından dolayı sanırım.
Bazı ayrılıklar yaşamış olabilirsin, bence kötü olan herşeyi unut ve daha güzel başlangıçlara adım at.
İnşallah ilerde de bir bebeğin olur. O zaman herşey çok daha güzel olacaktır.
Hakkında hayırlısı olsun.

tşkler hepiniz haklısınızz tşkler.

Belli ki aklına yerleşen bir şey var. Bahane olarak da eşine karşı sevgisizliğini bulmuşsun. Bitirmek çok da içinden gelmemiş belli, önünde dağ olsa duramaz o aşamada. Eski sevgilinle ilgili bir karışıklığın olduğunu düşünüyorum. Eğer bugünlerde bir hata yapmak üzereysen şunu bil ki hatanla kalmazsın. Hele ki seni seven birini 'aşırı sevgi'sini bahane edip de üzersen böyle bir şey için, pişmanlık yakındır derim ben. Allah kimseyi şaşırtmasın.

Benim sevgilim yok kirisikligimda yok agzindan cikani kulagin duysun gerizekali. Bir kac kisinin yorumu bana yetti uzatmayin.

Belli ki aklına yerleşen bir şey var. Bahane olarak da eşine karşı sevgisizliğini bulmuşsun. Bitirmek çok da içinden gelmemiş belli, önünde dağ olsa duramaz o aşamada. Eski sevgilinle ilgili bir karışıklığın olduğunu düşünüyorum. Eğer bugünlerde bir hata yapmak üzereysen şunu bil ki hatanla kalmazsın. Hele ki seni seven birini 'aşırı sevgi'sini bahane edip de üzersen böyle bir şey için, pişmanlık yakındır derim ben. Allah kimseyi şaşırtmasın.

Egonu sen git başka yerlerde tatmin et birdaha buraya yorum yazma ahmakk

Size hakaret etmeden fikrini söyleyen kişilere hakaret edemezsiniz...

Back
X