Mutsuz Evlilik

vilda deniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
1
0
1
29
Mrblar Ben deniz 6 yildir evliyim 23 yaşindayim ama zorla evlenmek zorunda kaldim ve hiç bir zaman adam gibi bir muamelle görmedim 5 yaşinda çocuğum var boşanmak istiyorm ama ailem benimle konşmuyor annem babam beni istemiyor gidecek bir yerimde yok Bu insanlarada tahamüllüm kalmadi gerçekten ne yapacağimi bilemiyorm .. Sizce ne yapmaliyim .

Boşanmayın diye yüz vermiyorlardır. Gitsenız kovacaklar mı?

Buyur burdan yak ortada çocuk olunca işler az da olsa zorlaşıyor pesinizi bırakmazlar da bilemiyorum şartlarınizi bize anlatsaniz sanki daha iyi öneriler gelebilir mesela hangi sehirdesiniz manyak insanlar mı kapıyı çekip kendi başınıza iş bulup çalışabilecek durumda misiniz kendi aileniz çok mu sert hiç oluru yok mu eşiniz medeni bir şekilde ayrılmayı kabul eder mi

Mor çatı ya sığının yada çocuğunuzu yetiştirme yurduna verip düzenli görmeye gidin bu arada çalışıp bi düzen kurun çocuğunuzu geri alın... çünkü bi düzen olmayınca paranız yoksa aileniz arkanızda değilse çook zor herşey 😏

Mrblar Ben deniz 6 yildir evliyim 23 yaşindayim ama zorla evlenmek zorunda kaldim ve hiç bir zaman adam gibi bir muamelle görmedim 5 yaşinda çocuğum var boşanmak istiyorm ama ailem benimle konşmuyor annem babam beni istemiyor gidecek bir yerimde yok Bu insanlarada tahamüllüm kalmadi gerçekten ne yapacağimi bilemiyorm .. Sizce ne yapmaliyim .
23 yaşında gencecik insanın nu hayat ta tutunmak için bı kadar korkak olmamalısın bırak git ailenin yanına kapıdan kovsalar bacadan gir elin kahrını çekene kadar babanın kahrını çek daha çok gençsin oku..iş bul bu arada ayaklarının üzerinde dur üniversite okuyamazsan yabancı dil öğren meslek kursları var.....doktorum 58 yaşında 8 yıllık doktor oda küçük gelinlerden işkenceden dayaktan kaçmış 2 çoçuğu ile dul kalıp tekrar okumuş doktor olmuş sana bi örnek olsun bu millet 23 yaşında neler neler yapıyor bu kadar ürkek olma kadın isterse herşeyi yapar

Back
X