• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuz evlilik

Kişisel algılamayın ama bana alışamadım şehre bizimkilerin oraya taşınalım çok şımarıkça geliyor. Sadece kadın tarafı için demiyorum erkek teklif etse de öyle. Hiç mi ailenizden uzakta kalmadınız? İnsan illa ki uzak yaşadığı bir dönemi oluyor ailesinden. Ayrı şehirde üniversite bu açıdan çok önemliymiş burada anladım. Komşusu olmadığı için ölen de duymadım henüz. Lüks geliyor bana öyle istekler.

İlk yaşadığınız yerde siz mutsuzmuşsunuz şimdi yaşadığınız yerde de eşiniz mutsuz. Aynı anlayışı eşinize gösterip 3. bambaşka bi şehre taşının o zaman. Eşiniz bence annesinin dolduruşuna gelmiyor sadece sizin istediğiniz şehirde mutlu olacağını sanmış ama olamamış.

Ayrıca annesinin evliliklerinden bahsetmeniz de çok çirkin. 15.yi de alsa size hesap vermesi gerekmiyor.

Annesi doldurmuştur onu yoksa erkek için ha orda oturmuş ha orda hiç fark etmez biz kadınlar gene annemizle vakit geçirip bişeyler yapıyoruz eğlaniyoruz bence kadınların ailesine daha yakın oturunmalı kadın çalışmıyorsa özellikle annesine yakın oturmalı
Aynen öyle düsünüyorum,onunla bununla gezevegime karim annesiyle islerini halletsin düsüncesi olmali.anneden zarar gelmez kizlarina.

Aynen öyle düsünüyorum,onunla bununla gezevegime karim annesiyle islerini halletsin düsüncesi olmali.anneden zarar gelmez kizlarina.
Evet benim konuştuklarım hep o kafadaydı böyle görünce garip geliyor açıkçası

Bence çoğu anlaşmazlıkta hata tek taraflı değildir.Sürekli kavga ediyoruz diyorsunuz..Onun söylediklerini söylüyorsunuz.Kavga ediyoruz dediğinize göre sizde ona söyleniyorsunuz.Kendi söylediklerinizi aktarmıyorsunuz..Ben kendimi dışardan bir gözle görmeyi, empati kurmayı ,başkalarını değilde kendimi eleştirip düzeltmeyi öğrendiğimden beri insanlatla iletişimim çok düzeldi..Eşimle her tartıştığımda hep onu suçlar kendimi doldururdum..Oysaki bende çok yanlış cümleler kurup çok kırmışım..Yine çok sevdiğim o sözü söyleyeceğim._Sen değişmezsen dünyan değişmez._Benim tavsiyem yapıcı olun .Çok laf sokmak ,çok eleştirmek,çok suçlamak insanı haklı yapmaz..Varsın sizin lafınız birtane eksik olsun..Eşinizle anlayışlı bir şekilde onu ne kadar sevfiğinizi hissettirerek ,onu kırmamaya çalışarak konuşun..İnanın ben de kendimi 17 yıllık evlilikte hep haklı gördüm..Ben böyle çektim ,böyle katlandım diye .Kendime öyle acımışım ki onun ne istediğini hiç anlamamışım...Uyanmak diyorum ben uyandığımdan beri 3 yıldır yeni sevgili gibiyiz.Çocuklarımlada çok iyiyiz.Her sorun olduğunda hep konuşuyoruz..Sen ne düşünüyorsun ne hissediyorsun diyoruz birbirimize...Ben eşim için cok zor bir adam çetin ceviz zannederdim,😅Duvar anlar bu anlamaz derdim .Halbuki ne kolay adammış..Unutmayın dünyayı sevgi kurtaracak..Seviyorsak herşeyiyle anlayıp sevelim.Sevgisiz insanlar hata yapar..(Ne demiş orhan baba Dudaktan kalbe bir yol varki,sevgi ve şevkatten miş)

Son düzenleyen: Moderatör:
Net boşan çocuğun için hatta o hergün kavga streste yazık meleğin suçu günahı ne
Lafım yalnız size değil ama nasıl herşeye böyle pat diye boşanın yazabiliyorsunuz. Böyle kolaysa siz boşanın ilk probleminizde. Bunu yazıp yorumunuzu isteyen de bir insan elbet etkilenecek..

Evet aynen öyle.evet karışık oldu gerçekten..ama aileme yakin olduğum içinde eşim bana soğuk davranıyor..şimdide eskisi gibi değil.bende artık dayanamıyorum.normal bir aile istiyorum.esim yine ailesine yakin,ama tam dibinde olmadigi için,sanki suçluymuşum gibi davranıyor bana.

Ama burda suc kayinvalide de degil esinizde. 38 yasinda adam.

6 senelik evliyim,severek evlendik.
Ben gittiğim yerde daha fazla dayanamadim,cok yanlizdim ve cok issizdi oralar.ne bir arkadas ne komşum vardi sonunda kocamda kabul etti ve geldigim yere tasindik.annesinin tabi dünyalari yikildi,üstelilk 4.kocayi almışken,tekde değil!ogluna cok düskün,ve cok iyi bir numaraci! Buraya geldik geleli adamin surati dahada asik.herseyi bahane edip,ailen orda arkadaslarin orda,bana gerek yok diyip beni salliyor.ne sofrada oturuyoruz ne kahvaltimiz var,sohbet zaten sifir.nerde görse beni laf sokar,dir dir eder! Cocugumuz var 1 tane,birtek onun yüzünden yanimda zaten.ama böylede hayat geçmiyor,hergün kavga hergün stress.evli olduğum halde cok yanlizim.
ALLAH yardımcın olsun canım zor ama şimdi oda ailesini bırakıp senin ailenin yanına geldiği için kendine yediremiyo olabilir annesinin etkiside var tabi. Evliliğik bu inişler çıkışlar oluyo bence sabret düzelir. sende onu anlamaya çalış sen onun memleketinde mutsuz olup kendi memleketine getirmişsin sen onun hissettiklerini daha iyi anlamalısın. Çünkü şuan o senin durumunda. Ona destek çıkmalısın. Boşanmak çözüm değil...

Back
X