- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.304
- 528
Kişisel algılamayın ama bana alışamadım şehre bizimkilerin oraya taşınalım çok şımarıkça geliyor. Sadece kadın tarafı için demiyorum erkek teklif etse de öyle. Hiç mi ailenizden uzakta kalmadınız? İnsan illa ki uzak yaşadığı bir dönemi oluyor ailesinden. Ayrı şehirde üniversite bu açıdan çok önemliymiş burada anladım. Komşusu olmadığı için ölen de duymadım henüz. Lüks geliyor bana öyle istekler.
İlk yaşadığınız yerde siz mutsuzmuşsunuz şimdi yaşadığınız yerde de eşiniz mutsuz. Aynı anlayışı eşinize gösterip 3. bambaşka bi şehre taşının o zaman. Eşiniz bence annesinin dolduruşuna gelmiyor sadece sizin istediğiniz şehirde mutlu olacağını sanmış ama olamamış.
Ayrıca annesinin evliliklerinden bahsetmeniz de çok çirkin. 15.yi de alsa size hesap vermesi gerekmiyor.
İlk yaşadığınız yerde siz mutsuzmuşsunuz şimdi yaşadığınız yerde de eşiniz mutsuz. Aynı anlayışı eşinize gösterip 3. bambaşka bi şehre taşının o zaman. Eşiniz bence annesinin dolduruşuna gelmiyor sadece sizin istediğiniz şehirde mutlu olacağını sanmış ama olamamış.
Ayrıca annesinin evliliklerinden bahsetmeniz de çok çirkin. 15.yi de alsa size hesap vermesi gerekmiyor.