• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuz evlilik

nehiriim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
19
1
1
Belçika
Iyi aksamlar arkadaslar :)

Ben henuz nisanliyim, 5 yillik bir iliskim var, ama evlilik’le ilgili korkularim var, evlenip mutsuz olmaktan cok korkuyorum. Nisanlim’la Allaha sukur oyle cok buyuk sorunlarimiz yok ama burda hep okuyorum yillarca flort ettikten sonra anlasamayip bosanan, siddete, hakaret’e ugrayan kadinlari.

Acaba diyorum ilk basta erkek’ler kendini belii ediyor biz mi gormek istemiyoruz veya evlendikten sonra bambaska insan mi oluyolar ?

ılk yıl sorunlu geçer genelde..

ama sonrasında kocanın sıfrelerını cozersın..

Ben henuz nisanliyim, 5 yillik bir iliskim var, ama evlilik’le ilgili korkularim var, evlenip mutsuz olmaktan cok korkuyorum. Nisanlim’la Allaha sukur oyle cok buyuk sorunlarimiz yok ama burda hep okuyorum yillarca flort ettikten sonra anlasamayip bosanan, siddete, hakaret’e ugrayan kadinlari.

Acaba diyorum ilk basta erkek’ler kendini belii ediyor biz mi gormek istemiyoruz veya evlendikten sonra bambaska insan mi oluyolar ?

Canim burda konulara dikkat edersen hepsi degil ama buyuk bi cogunlugunda kadinlar nisanliyken bu kadar kisitlamazdi bu kadar kiskanc degildi dye yaziyolar.yani kiskancti kisitlardi bu adam nisanliyken sen ustunu orttun amaan duzelir dedin yada asktan gozun gormedi.bi erkek evlenmeden once neyse evlendkten snrada aynisi oluyo.kiskancsa dahada arttiriyo dozu.sinirliyse evlenince kaybetme korkusuda duymadigi icin kufurde ediyo elde kaldiriyo.flort ederken sevgililerinden kufur yiyen kadin daha evlenmeden boyleyse evlenince kimbilir nolur dye dusunmeli.tavrini koymali.her evlilik sorunlu olucak diyr bisey yok
Cok mutlu evlilikler var eslerin birbirlerine saygi duydugu sevgisi daim olan.sunuda unutmamak lazim kimse mukemmel dgil biz nasilki kusursuz degilsek eslerimizde oyle.

Evlilik kapalı kutu, içine girmeden mutlu olacak mıyız olmayacak mıyız bilemiyoruz. Ama kimse mutsuz olmak için evlenmez.

Uzun süreli ilişkiler erken yaşlarda başladıysa evliliğin problemli olma ihtimali artabiliyor gözlemlediğim kadarıyla. Ama belli yaştan sonra başlamış uzun süreli ilişkilerde çok problem olmuyor. Kişilikler oturmuş, yaşanacak her şey yaşanmış oluyor çünkü.

Evlilik öncesi herkes boğuşur böyle deli sorularla. Erkeklerin kendilerini sakladıklarına çok inanmıyorum. Genelde aşktan gözümüz kör olduğu için biz görmüyoruz. Çevremdeki bir çok arkadaşımın evlendikten sonra yaşayacağı sorunları tahmin ettim çok önceden ama onlara o an söylesem boş gelirdi, ya da kızarlardı bana. Dışardan bakan görüyor yani. Endişen varsa yakınlarına sorabilirsin.

Aslinda iliskimize bakarak oyle cok buyuk sorun olacagini sanmiyorum ama sizinde dediginiz gibi hiç kimse bosanmak mutsuz olmak icin evlenmiyor, mutlu huzurlu olmak icin evleniyoruz ama cevremde burda'da okuyorum okadar cok mutsuz evlilikler var ki insan korkuyor.

Ayrica bizimki uzun bir iliski ve her zaman mesafe oldu oda beni korkutuyon yillarca mesafe oldu aramizda devamli gorussekte, ayni evde yasamak nasil olur, malesef ki hersey toz pembe degil hayatta

Bdv'de zaten herkes sorununu anlatıyor mutlu bir evllik modeli aramamak lazım.
ama genelede evllik beklentileri karşılamıyor. uzun süreli ilişkiden sonra evlendim, benim karşılamadı. 2 ay olmadan "evlilk sıradan bir şey ne bekliyordun, senin hayallerindeki gibi bir evlilik yok" laflarını duymaya başladım eşimden.

Gelin ata binmiş ya nasip demiş derler güzelim bastan ufak tefek sinyalleri goremezsen nasibin neyse onu yaşarsın

Beklentini fazla yuksek tutma sonra tepe taklak olursun. 1 senelik evliyim her gün bi dert bi tasa. Bu yasta taktik gelistiriyorum ya kolay degil erkekleri idare etmek gercekten. Bendebu siteden baya sey öğrendim sakinligimi korumaya calisiyorum :)
Ayrica dedikleri gibi evlilik kapalı kutu ayni cati altina girmeden anlayamazsin kimin ne olduğunu. ..

Back
X