Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. Konuya hemen girmek istiyorum 3,5 yıllık bir evliliğin 2,5 yaşında bir oğlum 2 aylık bir kızım var. Eşimle 2010 yılının başlarında tanıştık o gün bugündür birlikteyiz. İlişkimiz birçok çıkmadan geçti birçok sıkıntı yaşadık maddi ve manevi. Bu güne kadar boşanmayı hiç düşünmedim. Sinirlendiğimde veya o kızdığında elbette dile geliyordu ama ikimizde ciddi olmadığımızı biliyorduk. Uzun zamandır eşime olan güvenim bitti ona artık hiçbir anlamda güvenmiyorum( yalan Vs yüzünden) geçen akşam ayrılmak istediğimi söyledim oda kabul etti ve bwn akabinde annemin evine geldim. Ailem kararım ne olursa olsun yanımda ve bana destek veriyor.ama ben cocuklarmı düşünmeden edemiyorum. Aynı evin içinde artık güvenmediğim bir adamla yaşamalı mıyım evlatlarım için. Güvenin olmadığı yerde sevgide malesef olmuyor gittikçe soğudum eşimden. Dersimi anlatabildim mi onu da bilmiyorum. Cocuklarmın sağlıklı yetişmesini istiyorum ayrılma kararı alarak onlara haksızlık mı ediyorum?? Ne yapmalıyım? Akıl verin lütfen.