Mutsuz iliskiler ardindan mutlu evlilikler

roseiera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
141
132
Oncelikle herkese merhaba..
Önceden mutsuz iliskiler yasayip ya da iliskisi evlilik arefesinde bitmiş, haksizliga, hayal kirikligina ugramis arkadaslardan sonradan mutlu bir evlilik yapanlar hayatinin adamini bulanlar şansı gulenler oldu mu?
26 yasindayim..Bi kere nisanlanip ayrıldım, bi kere nişandan döndüm..Kendimi de cok sorguladim hata nerede diye.
Sizden ricam, ben ve benim durumumda olan arkadaşlara tecrübelerinizle örnek/umut olmanız..
Oncesinde Uzulup mutsuz iliskiler yasayip sonradan mutlu olan mutlu bir evlilik yapan arkadaslar var mi?
Nasip oldu mu sizlere,Bu mümkün mü?
Inancimi umudumu kaybetmek uzereyim..

Önceden mutsuz iliskiler yasayip ya da iliskisi evlilik arefesinde bitmiş, haksizliga, hayal kirikligina ugramis arkadaslardan sonradan mutlu bir evlilik yapanlar hayatinin adamini bulanlar şansı gulenler oldu mu?
26 yasindayim..Bi kere nisanlanip ayrıldım, bi kere nişandan döndüm..Kendimi de cok sorguladim hata nerede diye.
Sizden ricam, ben ve benim durumumda olan arkadaşlara tecrübelerinizle örnek/umut olmanız..
Oncesinde Uzulup mutsuz iliskiler yasayip sonradan mutlu olan mutlu bir evlilik yapan arkadaslar var mi?
Bence var... Umudunu sakin kaybetme.
Haksızlığa uğradıysan o kişilerin olmama sebebi emin ol daha iyi biri olacağına işarettir.

ben de senin durumundayım.
çok küçük yaşta başladı benim için hayatın zorlukları.
bugüne kadar geldim ve kendi ayaklarım üzerinde, çizgimi bozmadan durdum..
aşık olduğum insanla yollarımız ayrıldı (şu anki bakış açımla diyorum ki, şimdi gelse evlenmem..)
nişanlanacağım insan ise bana kötü deneyimler yaşattı (ihanet etmek )

işin kötüsü inşa etmeye çalıştığım gelecek, yetmiyor hiçbir şeye..
çalışıyorum ama kazandığım gidiyor.
okul desen ayrı dert..

köşeye sıkıştım.

dualar ediyorum, her seyın hayırlısını ver Rabbim, diyerek.

umarım bizim gibileriçin tez zamanda hayırlı kapılar açılır..

Evet kesinlikle çoookmutku olunuyor. Çok sevdim çok aşk acısı çektim ayrıldım birdaha sevemem mutlu olamam zart zurt diyorsun ama sen daha arkana dönüp bakmaya fırsat bulamadan bi bakmışsın çokmutlu ve hızla evlilik yoluna girmiş birlikteliğin içindesin. Çooook örnek var buna çevremde, ben de dahil

kızma ama mutluluk insnaın kendınde,içinde,sne böle evlilikte,karşı cınste,ve bır eşyada ararsa o şey gidince yerle yeksan olursun,hayat herşey geliyor,sakın unutma mutluluğun sen olmalısın,birşeye bağlama,yeğenlerıme en büyük öğütüm bu,

kendımden ornek vereyım :)
ben isteme arıfesındeyken 2 yıl gorusmus oldugum kısıyle arkadasımın ılıskısı oldugunu ogrendım
en yakın arkadasımın abısı ve aıle dostumuzun ogluydu ayrıldık
bu sebeple ayrılmıs oldugum ıcın hııııccc kafaya takmadım ve yasadıgım bu harıka ötesı olaydan 5 ay sonra esımle gorusmeye baslayıp toplamda 8 ay sonrası evlendık
ıyıkı arkadasımla o serefsız benı aldatmıs ıyıkı karsıma erhan cıkmıs ıyıkı esımle evlenmısım
:)
allahın sanslı kuluymusum valla
bu hayatda herseyın bı sebebı var ona cok ınanıyorum

Ben de varım. Eşimden önce 6 yıllık bir sevgilim vardı, çok iyi bir insandı, bundan kastım dürüsttü, iyi kalpliydi. Lakin bezginin, yılgının önde gideniydi. Hayat enerjimi sömürürdü resmen, zaman geçtikçe yaşayan ölü kıvamına geldiğimi gördüm. Belki onun ilacı da ben değildim, başka biriyle bu durumdan kurtulurdu, bilemiyorum. Yardım etmeye çalıştım, hem de yıllarca ama gücüm yetmedi. Çok seviyordu, çok sevecendi, çoğu konuda da iyi anlaşırdık ama bırakın aramızdaki sorunları halletmek için çaba sarf etmeyi, sadece kendi hayatıyla ilgili problemler için bile kılını kıpırdatmıyordu, ne kadar konuşursam konuşayım durum değişmiyordu. Evlenmek istedi ama bu kadar sorumsuz, salmış, karamsarlığına demir atmış bir insan beni gittikçe daha da dibe çeker biliyordum ve onu terk ettim. Dolayısıyla bana düşman kesildi, iletişimi kestik. Uzun süre acı çektim, koşa koşa geri dönmek istedim ama kendimi tuttum. Kısa bir süre sonra eşim çıktı karşıma. O hayatıma girdiğinden beri dünyanın en mutlu insanlarından biri olabilirim, iddialıyım. :KK53:

ben de senin durumundayım.
çok küçük yaşta başladı benim için hayatın zorlukları.
bugüne kadar geldim ve kendi ayaklarım üzerinde, çizgimi bozmadan durdum..
aşık olduğum insanla yollarımız ayrıldı (şu anki bakış açımla diyorum ki, şimdi gelse evlenmem..)
nişanlanacağım insan ise bana kötü deneyimler yaşattı (ihanet etmek )

işin kötüsü inşa etmeye çalıştığım gelecek, yetmiyor hiçbir şeye..
çalışıyorum ama kazandığım gidiyor.
okul desen ayrı dert..

köşeye sıkıştım.

dualar ediyorum, her seyın hayırlısını ver Rabbim, diyerek.

umarım bizim gibileriçin tez zamanda hayırlı kapılar açılır..
Kendi hikayemi okuyorum sandım biran :)

Her birinizin mutluluğunu maşallah barikallah lar ile gulumseyerek okudum Rabbim daim etsin..Mutluluk önce icimizde, bi arkadasimiz da öyle yazmis, gerçekten katılıyorum..Mutsuzluk ise genelde dışardan gelir ve içimizde büyür..Yaşadığim her iliski mutlu ve sevgi dolu baslayip uzun süre devam edip hayal kırıklığı ile bitiyor..Düzgün yaşayan kolay kalp kirmayan elhamdulillah merhametli bi insanım..Is evlilige gelince guzelim iliski o streste darmaduman oluyor..Bunu 2.kez tecrübe ettim ve gerçekten artık cok üzülüyorum..Alis sev ailenin içine al ve bitsin..Olmuyor..Isyan etmek istemiyorum ancak fena halde bıkmıs hissediyorum..

çok dusunur oldum bu konuları. Bende ilişkisi bitenlerdenim 1 ayı geçti. Sanki en mükemmel erkek oymuş bir daha onun gibisi ya da daha iyisini bulamayacakmisim gibi hissediyorum. KK da ki topikleri okudukça daha çok karamsarlığa dusuyorum. Sorumsuzunumu ararsın pis erkek mi ararsın. Soven sayan mi. E bunları okudukça insan umutsuzluğa hapsoluyor. Birde tekrar guvenebilir miyim yeni birilerine bilmiyorum offf offf

çok dusunur oldum bu konuları. Bende ilişkisi bitenlerdenim 1 ayı geçti. Sanki en mükemmel erkek oymuş bir daha onun gibisi ya da daha iyisini bulamayacakmisim gibi hissediyorum. KK da ki topikleri okudukça daha çok karamsarlığa dusuyorum. Sorumsuzunumu ararsın pis erkek mi ararsın. Soven sayan mi. E bunları okudukça insan umutsuzluğa hapsoluyor. Birde tekrar guvenebilir miyim yeni birilerine bilmiyorum offf offf
aynen aynen aynı durumdayım şuan

kızma ama mutluluk insnaın kendınde,içinde,sne böle evlilikte,karşı cınste,ve bır eşyada ararsa o şey gidince yerle yeksan olursun,hayat herşey geliyor,sakın unutma mutluluğun sen olmalısın,birşeye bağlama,yeğenlerıme en büyük öğütüm bu,
tamam doğru söylüyorsun ama bunu nasıl yapıcaksın.mutluluğun kendi içinde olduğunu kalbine duygularına nasıl anlatacaksın.

aynen aynen aynı durumdayım şuan

Kaybedenler kulübü mu kursak napsak :KK53::KK53::KK53:

Ayni şeyleri düşünüyorum...Bu nedenle umuda ihtiyacımiz var..

X