Davranış Bozuklukları Mutsuz Oğlum ve Sinirli Annesi

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

firildakmerdane

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
151
6
643
İstanbul
kızlar napıcam ben bu çocukla bilmiyorum..bir çocuk annesini hiç mi sevmez..bana durup durup seni sevmiyorum diyor..anlamıyorum ki napıyorum ben bu çocuğa..dışardan eve gelmek istemez..komşudan eve gelmek istemez...napıcam ben..ne yapayımda sevdireyim kendimi...o kadar daraldım ki oğlumdan artık kızmaya başladım..sabrım tükendi...bisiklet istedi, eşim biraz daha istesin sonra alayımdedi..bir hafta falan söylendi bisiklet istiyorum diye dün gitti aldı eşim..şimdi yüzüne bile bakmıyor bisikletin...inanın kaç ay oldu daha oyuncak falan almadım ona...niye alayımki mutlu olmuyor oyuncakla oynamıyor...oğlum 3 yaşına gelecek ama sanki bir ömrüm gitti yaa...çocuklarına öyle bağırıp döven anneleri görüyorum çocuğu nasıl düşkün annesine,nasıl seviyor annesini...ben çocuğumu öpüp kokluyorum napsam bana seni sevmiyorum diyor...artık mücadele etmiyorum bıraktım..sanırım iyi bir anne olmak sanat işi...bende beceremedim...bugünlere gelir geçer ama bakalım benim sabrım kalır mı

canım kaç yaşındaki ne kadardır böyle konuşuyor. geldiği gittiği yerlerde farklılıklar varmı acaba,
çok özür dileyerek soruyorum lütfen affedin, eşinizle sizi özel bir zamanda da görmüş olabilir. doktorlar söylüyorlar çoçuklarda psikolojik sorunlara yol açıyormuş bunlar.

canım kaç yaşındaki ne kadardır böyle konuşuyor. geldiği gittiği yerlerde farklılıklar varmı acaba,
çok özür dileyerek soruyorum lütfen affedin, eşinizle sizi özel bir zamanda da görmüş olabilir. doktorlar söylüyorlar çoçuklarda psikolojik sorunlara yol açıyormuş bunlar.

2 yaş 7 aylık çocuğum...bizi özel bir zamanda görmedi canım ya..odası falan ayrı..zaten görse ne anlayacak ki..biraz büyük olsa olabilirde..daha çok küçük..

neden diye sorduğumda..sen şunu yapmadın bunu yapmadın arkadaşıma götürmedin falan filan..onun mutlu olması için 24 saatimi ona ayırıp oyun oynamalıyım..koşmalıyım..o nedese yapmalıyım..ama kızlar böyle ömür geçer mi ya..

yerim ben onu. canım boşver bu zamanlarda mutsuz oluyorlar. ben sana kızım anlatayım.

benimkisi bana ne diyor biliyormusun, sen nasıl annesini seni değiştireceğim. beni sevmiyorsun daha sayamayacağım şeyler, eve gelmek istemiyor. tipik çoçuk benimkisi 5 yaşında,
kreşe gitmiş demişki annem ve babam beni sevmiyor :)))))))) zilli ya dikkat çekmek için

sen üzülme belli bir dönem sonra mutlaka geçer, sen kendinden ve davranışlarından eminsen o da kendince dikkat çekmek istiyor. üzülme

yerim ben onu. canım boşver bu zamanlarda mutsuz oluyorlar. ben sana kızım anlatayım.

benimkisi bana ne diyor biliyormusun, sen nasıl annesini seni değiştireceğim. beni sevmiyorsun daha sayamayacağım şeyler, eve gelmek istemiyor. tipik çoçuk benimkisi 5 yaşında,
kreşe gitmiş demişki annem ve babam beni sevmiyor :)))))))) zilli ya dikkat çekmek için

sen üzülme belli bir dönem sonra mutlaka geçer, sen kendinden ve davranışlarından eminsen o da kendince dikkat çekmek istiyor. üzülme

inşallah dediğin gibidir canım...ama bu aralarda bende çok gerginleştim...ne yapsam yaranamıyorum ya...kendimi toparlamam lazım..ama nasıl...

iki-çocuk-annesi-olarak-konşuyorum-bence-tek-başınıza-çözebileceğiniz-birşey-değil-bu
yazık-sizede-bebeğinizede-bence-hemen-bi-pedegogla-görüşün
face-den-sabiha-hanımada-yazabiirsiniz-engeç-ertesi-gün-cevap-veriyorlar
benimde-iki-oğlum-var-çok-zor-bi-durum
ALLAH-YARDIMCINIZ-OLSUN

inşallah dediğin gibidir canım...bende çok gerginim bu aralar..çok hassasım...daralıyorum..inanın çok ilgilenmedim bana böyleşeyler diyince..içimden diyorum napsam sevmiyor nedeolsa diye...karşı komşuma gidiyorum gelmiyor ordan ağlıyor yırtıyor kendini..komşumun oğluysa annesini bırakıp bize gelmiyor gelse bile annesi zile bassa hemen itiraz etmeden gidiyor...ben ordan çıkarana kadar akla karayı seçiyorum...

ukalalık etmek istemem... ama gerçekten bu sorunuzun yanıtı sabiha paktuna keskin'in sitesinde hem makalelerinde hem videolarında hemde kiteplarında var... izleyin, okuyun bana hak vereceğinize eminim...

bence üstüne düştükçe şımarmış. biraz ilgilenmeyin. sizi sevmemesiyle ne ilgisi var, baksanıza aldığınız bisikletlin de yüzüne bakmamış. ilgiyi azaltınca da aynen devam ederse o zaman pedagoga götürün derim ben

ukalalık etmek istemem... ama gerçekten bu sorunuzun yanıtı sabiha paktuna keskin'in sitesinde hem makalelerinde hem videolarında hemde kiteplarında var... izleyin, okuyun bana hak vereceğinize eminim...

neden ukalalık etmek isteyesiniz ki anlamadım...ben sabiha paktunanın bu konuyla ilgili videosunu bulamadım..bana linki göndersenizde baksam olur mu?

durumuna cok uzuldum ya .. benım kızım oyle olmadıgı ıcın dogru duzgun bıseyde soylıyemıcem ama aklıma sadece su geldı artık tam tersı davransan yanı sende ona yuzvermesen ıstedıklerını yapmasan belkıde degerını kıymetını anlar .. ama tabıkı bılmıyorum boyle bı durumda daha mı ıyı daha mı kotu olur.. pedagogların yazılarını okumakta fayda var olmadı goturmek en ıyısı belkıde 2 yas sendromu kaynaklı bıseydır .. hep mı boyledıy kı?

sabiha paktuna keskin - inatçı çocuk video , Bebek Sağlığı, Anne ve bebek, Hamilelik Dönemi, Bebek Videosu izle. Bebek Sağlığı - Agubugu umarım yapabilmişimdir.... sabiha pkyuna keskin'in sitesine gir... ana sayfada biz'den bölümündeki videoları tıkla...orada agubugu şıkkını tıkla... birsürü video çıkacak karşına... o videolardaki inatçı çocuk başlıklı videoyu dinle..... sorununa biraz ışık tutacaktır... o siteyi mutlaka incele... faceteki grubunada katılmanı tavsiye ederim... bol şans.

haklısınız arkadaşlar bende çaresizim ne yapsam olmuyor oğlum durup dururken herkese vuruyor kızdım olmadı sordum anlartım yine olmadı herkese onum yüzünden laf anlatmaktan yoruldum artık

Back
X