benim oğlum da 3 yaşında küçük bir çılgın,öyle böyle değil sinirden çıldıracak gibi oluyorum yaptıklarına... bir yandan da tuvalet eğitimi alıyor,çişi öğrendi ama yaklaşık 2 aydır tuvaleti lazımlığa değil, kuytu bir yerde ayakta ve küloduna yapıyor

( ve maalesef bütün gün de külot yıkıyorum kafayı sıyırmama ramak kaldı
hadi tuvalet problemini bi tarafa bırakalım, eğer bir konuda YAPMA! uyarısı almışsa tamam, en az 10 kez gözüme baka baka tekrar eder, son derece de akıllıdır,çok muntazam cümle kurma ifade etme yeteneği vardır ama bu konuda gerizekalı taklidi yapmaya bayılır
canının istediği saatte yatar geceleri, yatma saatlerimiz hep kavga etmekle geçer... kendi yatağını beğenmez kalkar gelir aramıza yatar, bizim de uykumuzu mahveder,ben de sabahları sinirle uyanırım doğal olarak...
arkadaşlarımın çocuklarını itip kakar, denemek ister ne olacak bakalım diye vurma denemeleri yapar, YAPMA'ya tepkisi belli olduğundan, çocuklu arkadaşlarım bizden ayağını keserler, bekar arkadaşlarımdan bahsetmiyorum bile...
bıktım ki ne bıktım... ben de istiyorum o uslu,sakin,söz dinleyen çocuklardan..........