- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -136
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Bana iyi geldi.naptıysam ben çare bulamadım uzun zamandır mutsuz ve depresifim öyle alışveriş yemek vs anlık bana sonra yine aynıyım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana iyi geldi.naptıysam ben çare bulamadım uzun zamandır mutsuz ve depresifim öyle alışveriş yemek vs anlık bana sonra yine aynıyım![]()
Burnu çok tatlıO zaman kızımdan selamlar size![]()
Alış-veriş dediğim normal mutfak alışverişi değil.bir sabun bir mum bir kre bir şampuan bir kitap çocuğuma oyuncak parfüm almak gibi.beni mutlu ediyor o çok istediğim laptop da gelince tamamdirHayatımda hiç alisveris yapıp mutlu olmadım ya, alışveriş benim için sadece yapmak zorunda olduğum bir sey:)
Ben mutsuzken hava güzelse çıkartırım bisikletimi birkaç km yakınında büyük bir park var, oraya giderim , hamak kurar,bir bira alır müzik dinlerim.
Bazen iş çıkışı da kötü bir gün gecirdiysem otobüsle gidiyorum oraya, hamagimi kurup müzik dinliyorum . Ayağım toprağa değiyor, bana çok enerji veren bir şey
Neyse ki marta az kaldı, yakında hamak zesonu açılacak yine:)
Onun disinda eğer iş yerinde iznim varsa,yakınlarda birkaç günlük tatil varsa vs bilet bakıyorum, yıllık izin ayarlayayim diye. İki ay sonraya olsa da olur . Benim modumu hemen düzeltiyor.
Yakın tarihe bilet varsa tiyatroya gidiyorum , boş vaktim varsa bir uygulamadan turist bulup gezdiriyorum...
Hava kötüyse, bunları yapacak hiç enerjim yoksa da sevdiğim arkadaşlarıma yazıyorum, ablama gidiyorum yegenimle oynuyorum... En bir şey yapamadıysam modern family, friends, how i met your father gibi artık ailemden olmuş karakterlerin olduğu sevdiğim diizlerden öyle random bölümler izliyorum...
Bunlar bana iyi geliyor. Zaten bünye olarak mutsuzluğa çok alışkın değilim, bunlardan herhnagi birini yapınca yine her zamanki keyifli moduma girebiliyorum
O 200 liradan daha fazla harcıyorum.son dört günde 1000 lira gibi düşünPsikologa vermem gereken 200 Tl'yi vermemişsem eğer.
200'Lük banknota bakıp şükür bu ayda cüzdanımda kaldın derim.
Çok güzel.siz açıyı donustuuryoesunuz.uretiyordunuz çok guzel
Çok güzel.siz açıyı donustuuryoesunuz.uretiyordunuz çok guzel
Daha önceki 'nasil geçinecegim, parasız kalmaktan korkuyorum' tarzı konularınızi hatırladımO 200 liradan daha fazla harcıyorum.son dört günde 1000 lira gibi düşün
hemen kendimle ve evle uğraşmaya başlarım evi boyarım , tablo falan yaparım, bazı eşyaları boyar yenilerim, komple cilt bakımlarımla yoğunlaşırım ,yürüyüş bandım var muziği açar bende eşlik ede ede yürürüm ,balkona çıkar bir kahve içerim camı kapıyı açarım şööyle temiz hava girsin diye ... dolapları falan da boşaltırım ne var ne yok elerim kafamı elimi heryerimi meşgul ederim :)Son iki ayim berbat geçti.anksiyete krizleri.korona oldum, nihayet negatif çıktım.ilk başta psikologumu arıyordum.seans 200 lira olunca hep aynı şeyleri tekrar edince bıraktım.ve dün 7 yaşındaki oğlumu aldım avm ye gittik.o çok istediği oyuncağı aldı.ben 4 tane kitap bir çiçek aldım.sac maskeleri özel şampuanlar vs.disarda insalar vs.yemek yedik.cay içtik.hemen modum yükseldi.acayip güzeldi.bunu uzun zamandır yapmamıştık oğlumla.
Alışveriş müthiş güzel geldi.tum kafama taktiklarim uçtu gitti.
Sizin mutsuz olduğunuzda yaptığınız şeyler ne.bu arada çiçek dikecem.bitkilerle uğraşacağım.beslenme konusunda da kirmizi et tatlı ve çay bana iyi geliyor.siz neler yaparsınız.
Ağlarım ben genellikle.
bende bunu yazacaktım ,
hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşum dinlerken bile ağlamışlıgım vardır
Biriktirdiğim paralardan harcadim.iyi geldi.tavsiye ederim.yatirim da yapıyorum.ama uzun zamandır dışarı çıkmamıştım.1000 lira deyince gözünde büyümesin.4 tane şampuan 120 lira zaten.kitap sonra dışarda yemek ve market alışverişi.oyuncak.bir oyuncak 250 lirs.her zaman yapmıyorum bunu.ama 4 ayda bir ep yatırım hep yatırım diye kendimi çok sikmisimDaha önceki 'nasil geçinecegim, parasız kalmaktan korkuyorum' tarzı konularınızi hatırladım
Bu ekonomik krizde sırf mutlu olmak için dört günde bin lira harciyorsaniz korkularıniz bir gün gerçek olabilir.
Zaten çok bir geliriniz yok, küçük de bir çocuğunuz var, eviniz de kira....biraz daha gereksiz harcamaları kısıp paranizin bir kısmını biriktirmeye ayirsaniz fena olmaz.
İkiyuz liralık sabundan başka şeylerle mutlu olmaya çalışın . Hatta psikoloğunuzla neden para harcayinca mutlu olduğunuza dair uzun sohbetler edin, belki size onerielrde bulunur
Aylık 3 gr altın alıyorum ama ben istiyorum ki bazen ne istiyorsam alıyım.hatta english home a da gideydim.ve penti ye de.oralara gidemedim.gelecek korkularımı bir nebze azalmalıyım.Daha önceki 'nasil geçinecegim, parasız kalmaktan korkuyorum' tarzı konularınızi hatırladım
Bu ekonomik krizde sırf mutlu olmak için dört günde bin lira harciyorsaniz korkularıniz bir gün gerçek olabilir.
Zaten çok bir geliriniz yok, küçük de bir çocuğunuz var, eviniz de kira....biraz daha gereksiz harcamaları kısıp paranizin bir kısmını biriktirmeye ayirsaniz fena olmaz.
İkiyuz liralık sabundan başka şeylerle mutlu olmaya çalışın . Hatta psikoloğunuzla neden para harcayinca mutlu olduğunuza dair uzun sohbetler edin, belki size onerielrde bulunur
Aslında bu alışverişi yapmam gelecek korkularımı yok.uzerine gitmemi sağladı.Daha önceki 'nasil geçinecegim, parasız kalmaktan korkuyorum' tarzı konularınızi hatırladım