- Konu Sahibi emptychild
Merhaba hayatım o kadar karmaşık hale getiriyorum ki ben bile anlayamıyorum. Yıllardır aile içerisinde yaşanan tartışmalar yüzünden çok üzülmüş bir insanım. Tüm yaşadıklarıma rağmen kpss yi kazanıp memur olabildim. Ailemden ayrı bir hayat sürüyorum. Yalnız yaşıyorum ama bu seferde onlardan kopuyorum. Kardeşlerimle hiç konuşmuyorum. Annemi bir senedir görmüyorum. Bir babam yanıma gelirse görüyorum. Çünkü ailemin yanına gidince kavga edilecek diye korkuyorum ve artık kaldırabileceğimi sanmıyorum. Bunun dışında sevdiğim biri var. Geldiğimden beri onun kalbini kazanabilmek için çaba sarfettim. Kazandım da beni sevdiğini biliyorum ama o kadar alıştırmışm ki kendimi mutsuzluğa hep altında bişey arıyorum. Sanki hep kötü şeyler olacakmış gibi düşünüp kurup duruyorum. Sanki bir şeyler elimden alınacakmış gibi herşey bozulacakmış gibi geliyor. Şu an bazı şeyler kötü ama bazı şeylerde iyi. İyi şeylerin tadını çıkartmak vaeken hep daha kötüye gidecekmiş gibi geliyor bana ve ben artık bu durumdan kurtulmak istiyorum. Her gece kabus görmek istemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: