Mutsuz surat.

happiness s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
493
1.067
113
Hayatımın zor bir senesindeyim bir cok seyle mücadele etmek zorunda olmak mi tipimi degistirdi bilmiyorum. 27 yasındayım yüzümde ki güzellik gitti sanki. Bir de en büyük sorun bir anda çöken gözaltlarım.gözaltlarım çöktü ve morardi birden. Insanlar yorgun musun hasta mısın diye soruyorlar. Nasıl duzelecek simdi bu gözaltları ? Var mı hayatı berbat gittiğinde yüzünün hatları ve güzelligi de değisen arkadaşlar aramızda?

Düşünceden uykusuz kalmaktan oluyor tabiki.. sabır ve dua öneriyorum ayrıca terapiste gidebilirsin. Hepimiz geçiyoruz o zamanlardan.. 24 yaşında olamama rağmen neler ner gördüm geçirdim

zor bir dönemdeyseniz enerjinizi dış görüntünüzden ziyade zorluklara yöneltin
işiniz düzelirse görüntünüzde dizelir
Yöneltmem mi.Çabaliyorum en mantıklı şekilde hayatımi ilerletebilmek için. Ama dış görünüş de önemli hatta uzun zaman sonra ilk defa durup bir dış görünüşümü de düşündüğüm icin mutlu bile sayılırım.

Mutsuzken insanın yüzüde düşüyor, bir çiceğin solduğu gibi insanda solup çöküyor malesef aynı benim solduğum gibi bazen insanlar beni gördüğünde ne oldu sana diye soruyorlar.
Mutlu olursak düzelir belki olmaz mı? Artık hep böyle mi kalacağız. Umarım hayatımızın mutlu günleri yaklaşmıştır.

Düşünceden uykusuz kalmaktan oluyor tabiki.. sabır ve dua öneriyorum ayrıca terapiste gidebilirsin. Hepimiz geçiyoruz o zamanlardan.. 24 yaşında olamama rağmen neler ner gördüm geçirdim
Evet cok düsünuyorum cok zor uyuyorum. Dua da ediyorum bol bol. Tek tesellim hiç bir acının kalıci olmaması. Güzel bir 2020 olsun hepimiz icin

Hayatımın zor bir senesindeyim bir cok seyle mücadele etmek zorunda olmak mi tipimi degistirdi bilmiyorum. 27 yasındayım yüzümde ki güzellik gitti sanki. Bir de en büyük sorun bir anda çöken gözaltlarım.gözaltlarım çöktü ve morardi birden. Insanlar yorgun musun hasta mısın diye soruyorlar. Nasıl duzelecek simdi bu gözaltları ? Var mı hayatı berbat gittiğinde yüzünün hatları ve güzelligi de değisen arkadaşlar aramızda?
Herkesin hayatında inişler çıkışlar var.
Bu sene berbattı benim için.
Hatta son 1. 5sene.
Babam iflas ett intihar girişimlerinde bulundu. Ben Ağrıda ailem ankarad öldüm öldüm dirildim. Sonra aynı süreçte stres kaynaklı dış gebelik geçirdim ölümden döndüm. Ben hastanede yatarken bir yandan babamı düşünmem gerekiyordu. Her ay gelen icraalar. Babamın gözünün önünde alınan arabaları evler vs. Annemin yalnız kalması kardeşiminDepresyona girmesi.
Ardından hop gebelik. Bulantılı ağrılı sancılı bir gebelik. 36 37 hafta da erken doğum. Gelişimi anne karnında durmuş minicik bir bebek.
Lohusalık.

Şu an 4.5aylık bir oğlum var... İzindeyim evde patlıyorum sıkıntıdan. Anksiyetem var ve arada çok pis basıyor.
Babam hala toparlanamadı bizim bildiğimiz 800 bin TL borç var..
Annem evinde kombi yalamaz durumda üşüyor biliyorum. Patik ötüp satma derdinde.
Kardeşim özel okulda okuyor harçlığı için çalışıyor artık babamla görüşmüyor ve arkadaşları ile yaşıyor.

Peki ben nasılım?
Bilmiyorum.
Stresten su bile içmediğim zamanlar oluyor.
Yapacak bir şey yok..
İnş. Geçecek..

Herkesin hayatında inişler çıkışlar var.
Bu sene berbattı benim için.
Hatta son 1. 5sene.
Babam iflas ett intihar girişimlerinde bulundu. Ben Ağrıda ailem ankarad öldüm öldüm dirildim. Sonra aynı süreçte stres kaynaklı dış gebelik geçirdim ölümden döndüm. Ben hastanede yatarken bir yandan babamı düşünmem gerekiyordu. Her ay gelen icraalar. Babamın gözünün önünde alınan arabaları evler vs. Annemin yalnız kalması kardeşiminDepresyona girmesi.
Ardından hop gebelik. Bulantılı ağrılı sancılı bir gebelik. 36 37 hafta da erken doğum. Gelişimi anne karnında durmuş minicik bir bebek.
Lohusalık.

Şu an 4.5aylık bir oğlum var... İzindeyim evde patlıyorum sıkıntıdan. Anksiyetem var ve arada çok pis basıyor.
Babam hala toparlanamadı bizim bildiğimiz 800 bin TL borç var..
Annem evinde kombi yalamaz durumda üşüyor biliyorum. Patik ötüp satma derdinde.
Kardeşim özel okulda okuyor harçlığı için çalışıyor artık babamla görüşmüyor ve arkadaşları ile yaşıyor.

Peki ben nasılım?
Bilmiyorum.
Stresten su bile içmediğim zamanlar oluyor.
Yapacak bir şey yok..
İnş. Geçecek..
Gercekten cok zor zamanlardan gecmissiniz. Allah dağına göre kar verirmis demek ki cok güclüsünüz. Bunlar hayatınizdaki en kötü günler olarak kalır insallah. Geri kalan hayatınızın hiç tahmin edemeyeceğiniz kadar güzel ve huzurlu geçmesini diliyorum sizin icin. 💕

Back
X