Mutsuz

Gerçekten beraberken mutsuzdum, hele son yıllar. Sürekli kendi hayatında bir adam, yapayalnız ben. Ama seviyordum bu yüzden o yalnızlığıma rağmen onunlaydım. Hep ümit içerisinde bekliyordum normal bir kocaya dönmesini. Çok sevdim, en başından beri peşinde deliler gibi koştum. Aşık oldum, aşık olduğum için kolay vazgeçemedim. Hep daha çok seven tarafın ben olduğumun farkındaydım ama ziyanı yok diyordum kendime. Seviyorsam bu benlik bir şey hem o da öyle ya da böyle seviyor. Kalbim kırıldı kısacası. Kısa bir zaman değil ki... Yıllardan bahsediyorum. Hep kötü şeylerde yaşamadım hem. O kadarda gurursuz ya da sülük gibi yapışan tiplerden değildim yani. Bende sevildiğimi hissettim. Sürprizleri, sevildiğimi hissettirdiği anlar, romantik bir balayı, vs vs.. oldu yani, yanında kalmam için nedenler. Sonrasında kötüleşse de onlara tutundum. Şimdi kalbim çok kırık, en çok bu acıtıyor canımı.Keşke nefret duygum bu kadar kısa sürmeseydi içim öfkeyle dolu olsaydı. O kadar çok isterdim ki. Böylece her şeyi daha kolay unuturdum. Şimdi öyle değil. Bundan sonra sevemeyecek, güvenemeyecek, mutlu olamayacağım. En kötüsü de ne unutabilicem, ne affedebilicem. Her şey bitti ve geriye sadece benim yürek enkazım kaldı.

Canımsın*

Valla öyle, dert bende, acıların kadınına döndüm iyce :)
Sende benim:-) aileni falan boşver. Bak cidden boşver. Konuşur konuşur susarlar. Bence hemen aç davayi kurtul ceneleri kapansın. Birde bol bol gez toz. Bir sürü dernek var mesela, vakıf var. Katil onlara. Git masaj yaptır. Spora git. Sen kendini merkeze koy.

İşte bunun için ailen de olsa herkesle belli bir mesafe olmalı fikrini savunurum hep.
Annem babam da olsa benim aldığım karara saygı du-ya-cak-lar arkadaş.
Bu kadar net.
Kırılırlar diye sakın susmayın.
Sessiz de kalmayın.
Size saygı duymayana da siz de duymayın.

Aynen katılıyorum ben bu kuramadığım mesafenin acısını hala çekiyorum.

Aynen katılıyorum ben bu kuramadığım mesafenin acısını hala çekiyorum.

Gerek yok fazla samimiyeti.
Kim olursa olsun.
Sonra üzülen sen oluyorsun.
Ne demek benim aldığım kararı sorgulamak?
Sadece fikir beyan edebilir ailem bile olsa!

Sanki herkes affedicek diye bi kanun varda.Bizde bilmiyoruz.
Bi an önce avukatla görüş. Herkes istediği kadar konuşsun dursun.

Kimse kınadığını yaşamasan ölmezmiş arkadaşım
Herşey ortada iken seni suçluyorlar mı yarın Birgün dengeler değişir görürsün Allah tek tek gösterir sana
Sen doğru ol dürüst ol Allah'a sığın inan ki geçecek gerisi önemsiz düşün ki neler neler geçmedi bu da geçecek
Ben üzüldüğüm Zaman'larda belki saçma gelecek ama seneye bu Zaman bu üzüntüm kalmamış olacak diye teselli bulurum sende dene
Bu bir sınavdır sınanıyorsun sabret mükafatın büyük olacak

mugehatun mugehatun nasılsın .. umarım daha iyisindir .. Çok çok güçlü bir kadınsın bunu hiç unutma ..
Herkese karşı haklı ve güçlü duruşun takdire şayan ..

Mügem böyle yaparsan atlatamazsın, sürekli onu düşünmeyi bırak ve başkalarının ne söylediğini gerçekten önemseme
o seni suçlayan başkaları çok beğeniyorlarsa kendileri evlensinler seni aldatan adamla
Bu hayatı sen yaşıyorsun, onlar değil.
Kulaklarını tıka.

Konu sahibi pek yazmıyorsun umarım şimdi kendini daha iyi hissediyorsundur .

Back
X