Mutsuz

Kim haksız çıkarıyo canım seni.. Asla suçlu sen değilsin unutma...

Kim sana kesiyor aldatılmanın faturasını?
Herkesin her söylediği ciddiye alınmaz mugehatun mugehatun sen de biliyorsun.
Hele böyle zamanlarda kim dost kim düşman anlamak çok kolay olur.
Bunu öğrendiğinden beri biliyorsun zaten bunun bir sınav olduğunu, zor bir döneme girdiğini.
Evlenmedim, boşanmadım.
Ama insanların ne kadar fütursuz, empati yoksunu olduğunu da bu toplumun ne denli erkek yanlısı olduğunu da iyi biliyorum.
Bunları yaşayan ilk kişi de değilsin son kişi de, biliyorsun.
Kimseyi duyma, kendi kendine konuşup durma, insanların arasına karışmak en güzeli bence.

kım suclu cıkarıyor senı :KK43:
yogurdumuz ekşı dıyemıyorlar tabı
bızde hata demek erdemınde bulunamıyorlar

bence sen muhattap olma kımseyle cırkınlesıcekler bellkı

Kim seni suclu cikaran faturayi sana kesen:KK62:

Sen kim ne hakla haksız çıkartabilir ya:sinirli: insanlar ne biçim ben anlamadım

Annem, babam, uyuz halalarım...
Dün annesi ve babası geldi, dört senede sevgisini göstermeyen kadın ağladı zırladı karşımda. Ellerinde çiçekle böcekle gelmişler dalga geçmekten de öte tiyatro oynadı sanki karşımda. Kadın bir ara yalnız kalmak istedi ve bana "bende aldatıldım ama affettim sende affet " dedi pişkince.. Çıldırdım gerçekten.
Bu insanlar böyle kapımıza geldikleri için annem de babam da diğer uyuzlar da barışmadığım için suçlar oldular. Halalarım her gün gelmişler ben yokken ve ağlayıp zırlıyolar anneme sarılıp. Buda mı gelcekti başımıza diye..
Ben boşanıcam dedikçe ağlıyolar. Ölseydim o kadar ağlarlarmıydı acaba.
Hata benim. Ben sorunlarımı paylaşmıyordum. Annem babam onu sevdikçe mutlu oluyordum, mükkemmel buldukça bozmuyordum. Yalnız kalıyorum diye üzülüyorlardı ben öyle zannediyordum meğer üzüldükleri filan yokmuş laftaymış.
"Gerçekten pişman çocuk, pişman olmasa ben sana barış der miyim" diyen bir annem var.
Onun annesi annem kadar savunmadı onu bana.

Ya duygularım? Her gün atılan mesajlar. asla boşanmamlar, bilmemneler...
Çok fena. Alıp başımı gidicem en sonunda.

Mügeee, bağır çağır konuşturma şunları ya.
Sen ne karar alırsan doğru olan odur! Hayat senin, nasıl yaşayacağında kimsenin söz hakkı yok.

P.S. Seni rüyamda gördüm. Rahat vermiyorlarsa, gel bende kal bir hafta diyordum.

Canım... Ne tatlısın. Çok tşk ederim, iyki varsın. Aklımdasın çok bunalırsam kapında bitiveririm :)

Hep denk geliyorum konularınıza bu aralar ama yazamadım hiç.
Zor günler geçiriyorsunuz muhakkak ama inanın tek çözüm zaman. Zamanla herşeyi unutup düze çıkacaksınız emin olun. Sadece biraz sabır edin.
Hayat inişli çıkışlı maalesef, hep aynı düzlükte ilerlemiyor ama şahsen geriye dönüp bakınca uzülüp kahrettiğim herşey boş geliyor.
Sizde öyle olacaksınız,sadece biraz zaman.

Müge abla üstüne cok geldiklerinde sey deyiver, madem bunda bisey yok affedilebilir tamam o zaman benim de pesimde dolasan biri vardı(sorarlarsa kim diye, eski calıstıgn yerdeki patronunu soylersi ) ben de onunla bir iki kaçamak yaşıym esitlenelim sonra hayatımıza devam edelim?

Kesinlikle, arayım en iyisi sapığımı :) Eşitlersem herkes rahatlar sanırım.

Haklısın okutmak gerek ama anlarlar mı şüpheliyim...
Çünkü onlar kolay yolu seçerdi.

sizden anlamanızı değil, benim bire bir aynı hayatımı yaşamadan yorum yapmamanızı istiyorum deyin, zaten beni anlasaydınız, karşımda değil yanımda olurdunuz, der susardım.

Kesinlikle, arayım en iyisi sapığımı :) Eşitlersem herkes rahatlar sanırım.
kim olursa olsun madem bu kadar hırpalıyorlar. sakın alttan alma. ailene "size yük mü oldum, alır başımı giderim" vb cümleler kur ki kırıldığını anlasınlar. halalarına da aynı şekilde laf sok, kızan küsen kendi bilir. eşinle muhatap bile olma. eğer rahatlayacaksan ona da hakaret et küfret. susma ki üzerine gelmesinler.

Annem, babam, uyuz halalarım...
Dün annesi ve babası geldi, dört senede sevgisini göstermeyen kadın ağladı zırladı karşımda. Ellerinde çiçekle böcekle gelmişler dalga geçmekten de öte tiyatro oynadı sanki karşımda. Kadın bir ara yalnız kalmak istedi ve bana "bende aldatıldım ama affettim sende affet " dedi pişkince.. Çıldırdım gerçekten.
Bu insanlar böyle kapımıza geldikleri için annem de babam da diğer uyuzlar da barışmadığım için suçlar oldular. Halalarım her gün gelmişler ben yokken ve ağlayıp zırlıyolar anneme sarılıp. Buda mı gelcekti başımıza diye..
Ben boşanıcam dedikçe ağlıyolar. Ölseydim o kadar ağlarlarmıydı acaba.
Hata benim. Ben sorunlarımı paylaşmıyordum. Annem babam onu sevdikçe mutlu oluyordum, mükkemmel buldukça bozmuyordum. Yalnız kalıyorum diye üzülüyorlardı ben öyle zannediyordum meğer üzüldükleri filan yokmuş laftaymış.
"Gerçekten pişman çocuk, pişman olmasa ben sana barış der miyim" diyen bir annem var.
Onun annesi annem kadar savunmadı onu bana.

Ya duygularım? Her gün atılan mesajlar. asla boşanmamlar, bilmemneler...
Çok fena. Alıp başımı gidicem en sonunda.
Çünkü dediğim gibi empati yok.
Sen kendini nasıl kırgın, yorgun hissediyorsun anlamıyorlar.
Çünkü başlarına ne gelirse gelsin kabule alışmışlar.
Senden de bunu beklemeleri çok doğal.
Onlar için normali bu.
"Bu tanıdık, bildik öküz hiç değilse.
Boşanırsa daha kötüleri olacak" diye düşünüyorlar.
Kocanla barışırsan ve devam ederse aldatmaya, o zaman da "Müge'nin kocası iyi çocuk da işte çapkınlığı olmasa" deyip geçecekler.
Sığlar çünkü.
"Kesin sesinizi" de Mügecim.
"Ne biçim insanlarsınız?" de.
"Bu adam kadar değerim yok mu gözünüzde?" de.
Bir cinnet her şeyi halleder diye bir söz vardır, bilirsin.

Su gurursuz kaynanaya bak ovundugu seye bak midesiz nolcak halalarina noluyo anlamis degilim evlatlarinin basina gelsin ona aglasinlar annene babana diyecek lafta bulamiyorum onlara canak tutuyolar o msj atip duran idiotu tinlama bile

Mesele yalın olarak seni aldatması değil ki. O sadece netice, somut gerekçen senin. Adam senin kanını emmiş yıllarca, kendi sefasını sürcem diye seni psikolojik olarak yanlız bırakmış evliliğinde. Şimdi dizinin dibinden ayrılmasa kaç yazar.
Kimseye bişey anlatmak zorunda değilsin müge. En yakının bile düzenim bozulmasın bile hayatının kararmasını göze alabiliyor. Hala tırı vırı gibi insanlarla görüşme kulak asma. Diğerlerine de patlat bi cinnet kessin seslerini. Kardeşin teyzen ya da 1 kişi bile varsa yanında yeter fazlası ütopik bir beklenti olur inan:) benim boşanma sürecimde boşanmazsam eğer abim ablama büyük ekran tv alma sözü falan vermişti. İddia oyunu malzemesi edilmiştim düşün:işsiz:
Zaten hep böyledir yaşanan sıkıntıdan ziyade insanların çıkardığı sıkıntılar işi daha da zora sokar. Aslında bunlar gayet doğal, insani(!) tepkiler de sen yeni karşılaşıyosun işte:110:
Sıkma canını hepsi geçecek ve sen çoook mutlu olacaksın:KK52: bu arada iş bulma süreciyle ilgili bi gelişme var mı?

Elbirliğiyle beni haksız çıkartıyorlar, el birliğiyle beni suçlu yapıyorlar hepsi toplanmış "aldatılmış" olmamın faturasını bana kesiyorlar.
Çok öfkeliyim kırgınım içim paramparça..
Nasıl geçirdiniz boşanma sürecini? Hala bitiremediğiniz duygularınız yüzünden kendinizden nefret etmeden nasıl yaşadınız ? insanların söylediklerine kulaklarınızı nasıl tıkadınız? Nasıl nasıl?
Bir formülü olsa, ilacı olsa gidip alsam.. Yatsam uyusam aradan yıllar geçmiş olsa her şey bitmiş olsa, rüya olsa uyansam oh be ruyaymıs desem.
Burası aglama duvarım oldu. ozur dılerım herkesten.

Eşin pişman olması neyi değiştirir ki .. Sonuçta herkes aldatılmayı hazmedemez ve sen de hazmedemeyen bir karaktersin ..
İmkanın varsa uzaklaş bence o ortamdan şehir dışında seni anlayan bir arkadaşın ya da akraban varsa kaç yanına ..
Belki artık gitmenden korkup susarlar ..

Herkesle mücadele etmek zor olmalı. Aslında ben sizin geri döneceğinizi düşünüyorum . Siz seviyorsunuz eşinizi konu sahibi . Olur da boşanırsanız zor olacak sizin için . Zor olacak sevdiğiniz için zor olacak kolay mı yıllarınızı vermişsiniz . Ne istediğinizi iyi düşünün acele etmeyin .

Ne güzel işte.
Ciddiyim, size acımalarından samimiyetsiz ah'lardan vah'lardan daha iyi bu durum.
Neden mi? Çünkü içinizdeki öfkeniz sizi daha da güçlendirecek, çünkü olaylara duygusal değil de mantıklı bakmanızı sağlayacak.
Kimin ne olduğu er ya da geç zaten ortaya çıkacak.
Sizin yapmanız gereken tek şey size yaşatılanları unutmamanız ve önünüze bakmanız. Sakın kendinizi savunmak denilen gaflete düşmeyin, insanın suçsuzluğunu kanıtlaması kadar vahim ve gereksiz bir durum yoktur.
Geçecek...

Back
X