- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
Kim haksız çıkarıyo canım seni.. Asla suçlu sen değilsin unutma...
Kim sana kesiyor aldatılmanın faturasını?
Herkesin her söylediği ciddiye alınmazmugehatun sen de biliyorsun.
Hele böyle zamanlarda kim dost kim düşman anlamak çok kolay olur.
Bunu öğrendiğinden beri biliyorsun zaten bunun bir sınav olduğunu, zor bir döneme girdiğini.
Evlenmedim, boşanmadım.
Ama insanların ne kadar fütursuz, empati yoksunu olduğunu da bu toplumun ne denli erkek yanlısı olduğunu da iyi biliyorum.
Bunları yaşayan ilk kişi de değilsin son kişi de, biliyorsun.
Kimseyi duyma, kendi kendine konuşup durma, insanların arasına karışmak en güzeli bence.
kım suclu cıkarıyor senı
yogurdumuz ekşı dıyemıyorlar tabı
bızde hata demek erdemınde bulunamıyorlar
bence sen muhattap olma kımseyle cırkınlesıcekler bellkı
Kim seni suclu cikaran faturayi sana kesen
Sen kim ne hakla haksız çıkartabilir yainsanlar ne biçim ben anlamadım
Annem, babam, uyuz halalarım...
Dün annesi ve babası geldi, dört senede sevgisini göstermeyen kadın ağladı zırladı karşımda. Ellerinde çiçekle böcekle gelmişler dalga geçmekten de öte tiyatro oynadı sanki karşımda. Kadın bir ara yalnız kalmak istedi ve bana "bende aldatıldım ama affettim sende affet " dedi pişkince.. Çıldırdım gerçekten.
Bu insanlar böyle kapımıza geldikleri için annem de babam da diğer uyuzlar da barışmadığım için suçlar oldular. Halalarım her gün gelmişler ben yokken ve ağlayıp zırlıyolar anneme sarılıp. Buda mı gelcekti başımıza diye..
Ben boşanıcam dedikçe ağlıyolar. Ölseydim o kadar ağlarlarmıydı acaba.
Hata benim. Ben sorunlarımı paylaşmıyordum. Annem babam onu sevdikçe mutlu oluyordum, mükkemmel buldukça bozmuyordum. Yalnız kalıyorum diye üzülüyorlardı ben öyle zannediyordum meğer üzüldükleri filan yokmuş laftaymış.
"Gerçekten pişman çocuk, pişman olmasa ben sana barış der miyim" diyen bir annem var.
Onun annesi annem kadar savunmadı onu bana.
Ya duygularım? Her gün atılan mesajlar. asla boşanmamlar, bilmemneler...
Çok fena. Alıp başımı gidicem en sonunda.