- Konu Sahibi SEVMEYECEGIM27
daha öncede konular açtım arkadaşlar..eşim ve ailesiyle ilgili problemler vb..eşim beni anlamıyor bi türlü gitsem işine gelmeyince bu evin kuralları var uymuyosan babanın evi,akşama kadar yatıyosun,zamanın geçmeden gitde bari yaşın ilerledimi yüzüne bakanda olmaz,rıskımı nasibi kesiyosun benim,hiçbi işe yaramıyorsun,vb..evlendiğimden beri türlü tartışmalarda edilen laflar bunlar..gitsem kal demiycek kalsamda dönüp dönüp aynı şeyler aklıma geliyor güvenemiyorum moralim bozuluyor uykularım kaçıyo,boşansam ona bişe olmıycak olan benim gençliğime dul kadın olcam,hayata 0 dan başlıycam,bunlarıda göze alamıyorum cesaretim kırılmış sanırım,ama kendimide değersiz gurursuz ve sığıntı hissediyorum,birde 6 sene konuştuk büyük bir aşkla evlendik sözüm ona yazılar olsun yanarım yanarım o en güzel çağlarıma yanarım..eşim şuanda ama hakkımı helal etmiyorum çok kırdı çok..sıkıştım kaldım..evlilikmi cehennemmi belli değil,toparlamaya çalışıyorum daha çok dağılıyo,ettiği laflar aklımdan çıkmıyo ve bi özür bile dilemedi şimdiye kadar,çocuk cocuk kafayı bozdu ailesiyle beraber sorun onda çıktıda sesi kesildi bu sefer..çocuk doğuracağıda bulurum kadınmı yok vb..cümleleride ayrıydı çünkü bilmiyorum..zaten ailesiyle kötüyüm diye yapıyo bunları..çok mutsuzum..her an kopma noktasındayım..gururuma yediremiyorum..