mutsuzluğun dibindeyim..hiçbirşeyden zevk alamıyorum..

sen eşin istemiyor diye çalışmıyordun da hatırladığım kadarıyla?
Ne bu mahkumiyet anlamıyorum.
Bence sen bu adama karşı gereken tepkiyi göstermiyorsun,
bu yüzden bu kadar rahatça ağır laflar ediyor.
Kırıcı konuşabiliyor.
Ona da böyle sana bir şey olmayacak tabi ben dul kadın olcam diyorsan
eyvah ki ne eyvah.

Adama bu yüzü veren sensin.
Boşanmak istemiyorsun madem.
Dinleme onu. Eşi olarak madem sözü sayılsın istiyor.
Adam gibi eş olmayı öğrenecek.
Bana hakaret eden, devamlı kıran adamın hiç bir sözünü dinlemem valla.

Bak eğer bitecekse bu evlilik yani eşin ayrılmak isterse
ne yaparsan yap gidecek olanın önünde duramazsın.
Ancak çile süreni uzatmış olursun.
Azıcık kendin ol aşkını bırak,gururunu al eline.

Bir iş ara bul bir sabah hazırlan nereye mi diyor işe de.
Sorun mu çıkarıyor sen kim oluyorsun hem yatmama laf ediyorsun
hem çalışmama ben senin kölen değilim.
Bundan sonra kendim için yaşıyorum.
Sana olan sevgimi güvenimi öldürdün de.
Değişimini görüp ya aklı başına gelecek.
Ya da ayrılacak senden ki o zaman anla ki adam bahane arıyormuş zaten.
Her iki seçenek de şuanki durumundan parlak olur emin ol..
Umarım artık mutlu olursun.
Mutluluğu eşinin vermesini bekleme, ona doğru koş..

cnm yorumların için çok teşk haklısın gerçekten içimi okumusun resmen harekete geçicem...

zamanın geçmeden gitde bari yaşın ilerledimi yüzüne bakanda olmaz,

çocuk doğuracağıda bulurum kadınmı yok ..

bunlar nasıl laflar böyle.. sinir anında bir sürü şey söyleniyor ama bu kadar olmaz. bir insanın kocası karısına nasıl başka adam yakıştırır. kendine nasıl başka kadını yakıştırır. iyi sabretmişsin arkadaşım. maalesef kocan seni karısı olarak benimseyememiş. benimsemiş olsa karısını başkasıyla düşünemez bile.

herşey insanlar için ama Rabbim hepimizin evliliğini bu noktalara gelmekten korusun. Allah yardımcın olsun. Ben de bir işe girmeni tavsiye ediyorum.

[ı]zamanın geçmeden gitde bari yaşın ilerledimi yüzüne bakanda olmaz,

çocuk doğuracağıda bulurum kadınmı yok ..[/ı]

bunlar nasıl laflar böyle.. Sinir anında bir sürü şey söyleniyor ama bu kadar olmaz. Bir insanın kocası karısına nasıl başka adam yakıştırır. Kendine nasıl başka kadını yakıştırır. Iyi sabretmişsin arkadaşım. Maalesef kocan seni karısı olarak benimseyememiş. Benimsemiş olsa karısını başkasıyla düşünemez bile.

Herşey insanlar için ama rabbim hepimizin evliliğini bu noktalara gelmekten korusun. Allah yardımcın olsun. Ben de bir işe girmeni tavsiye ediyorum.

çaresizim cnm kafamda çaresizliğim tamamen kendimle alakalı cesaret edemiyorum...kendimi çok güçsüz hissediyorum..

Bence onun ıcın bıtmıssın; va sanırım ona mecbur&muhtac olduğun gıbı bır ıntıba vermıssınkı senı ezıyor ve sığıntı muamelesı yapıyor...cekıp gıtmen ıcın baskı yapıyor, bezdırmeye calısıyor senı...mlsf .o evde ıdareten tutuyor senı ve katıyen sevmıyor; seven ınsan böyle davranmaz&konusmaz...su an ıcınde bulunduğun durum her ne olursa olsun; oncelıkle onurlu&ayaklarının uzerınde durus sahıbı ol bana gore...yarın obur gun dövmeye de baslayabılır, öyle 1 tıp sankı...

Back
X