• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzluğun dibine vurmak böyle bir şeymiş..

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.410
248
Arkadaşlar derdim o kadar çok ki buraya yazsam sayfalar sürer zaten anlatmaya da mecalim yok .
Kısaca anlatayım doğduğumdan bu yaşıma kadar hiç düzgün giden mutlu , huzurlu bi hayatım olmadı . Diyeceksiniz ki herkes mi kötü sende de vardır hatalar . Evet çok haklısınız bende çok hatalar yaptım .
Pişmanlık üzüntü herşey birikti bende . 25 yaşındayım yaşadığım o kadar ağır şeyler oldu ki .
Önceden o kadar inançlı olan ben artık herşeye inancımı yitirdim .
Bu akşam 9 yıllık ilişkim bitti . Ayrıldı benden haklı tabi ne diyebilirim ki ..
Neden bitti diye nolur sormayın anlatıp burda yargılanmak istemiyorum .
Birileri daha beni yargılarsa sanırım kendimi öldürmeye kadar giderim .
Neyse benim asıl amacım aranızda benim gibi hayatı tepetaklak olup sonradan düzelen , mutlu olan herşeyi unutan birileri var mı ?
Hiç arkadaşım yok dertleşeceğim kimsem yok .
Yapayalnızım .
Belki azıcık umut olursunuz bana ne bileyim :KK61:

25 yaşına kadar neler yaşadığını bilemem ama ilişki için yazayım.
bi ilişkinin bitmesi dünyanın sonu değil. hatalar olmuşsa ders çıkarılır. hayat devam ediyo!

bi ilişkinin bitmesi dünyanın sonu değil. hatalar olmuşsa ders çıkarılır. hayat devam ediyo!
Dersimi aldım evet ama o almadığımı düşünüyor :(
Hayat devam ediyor evet aama benim için hiç güzel olarak devam etmiyor ki..

Dersimi aldım evet ama o almadığımı düşünüyor :KK43:
Hayat devam ediyor evet aama benim için hiç güzel olarak devam etmiyor ki..
çok mu önemli onun ne düşündüğü. hem ayrılmışsınız hem de ders mi verecekmiş beyefendi?

Artık bu akşam sabaha kadar uyuyamam
Başıma ağrılar girdi ağlamaktan :KK61::KK61:

Zamanla kendin icin yasamayi ogren emin ol duzelecek once sen cunku sen degerlisin bunu aklindan hic cikarma

çok mu önemli onun ne düşündüğü. hem ayrılmışsınız hem de ders mi verecekmiş beyefendi?
Yok ayrılırken söylediği son sözler bu oldu :(
Sebeplerini açıklamak istemiyorum ama haklı olduğunu bil :(
9 yıldır birlikteydik çok ağır geldi bu bana..

Yok ayrılırken söylediği son sözler bu oldu :KK43:
Sebeplerini açıklamak istemiyorum ama haklı olduğunu bil :KK43:
9 yıldır birlikteydik çok ağır geldi bu bana..
çocuk yaşta başlamış zaten ilişki.. tecrübeler yaşanmış. at kafandan.

Zamanla kendin icin yasamayi ogren emin ol duzelecek once sen cunku sen degerlisin bunu aklindan hic cikarma
Teşekkür ederim haklısın
En çok kendime kızıyorum ben nasıl hatalar yapabildim
Herkese güvendim inandım ama herkes beni bataklığa itti resmen..

Ben hiç bir zaman mutlu olamıcam bunu biliyorum .
Hep böyle geçecek ömrüm
Bunu kabullenmem gerek sanırım .

Teşekkür ederim haklısın
En çok kendime kızıyorum ben nasıl hatalar yapabildim
Herkese güvendim inandım ama herkes beni bataklığa itti resmen..
Canim insanlar ben oyle seyler yasadimki kimler kimler ihanet etti dustum senin gibi sabahlara kadar agladim yediremedim ofkelendim ama degismiyo insanlar boylr seni hatalarinlada sevmeyen insanlarla zaten birlikte olma onune bak

Canim insanlar ben oyle seyler yasadimki kimler kimler ihanet etti dustum senin gibi sabahlara kadar agladim yediremedim ofkelendim ama degismiyo insanlar boylr seni hatalarinlada sevmeyen insanlarla zaten birlikte olma onune bak
Bilmiyorum yani benim hatalarım küçük şeyler değil ki ..
Ama ben değişmiştim artık tamamen birbirimizi seviyoduk hayallerimiz vardı
Daha dün akşam herşey o kadar mükemmeldi ki..

Sanırım çok yalnız olduğum için hep yazasım var isyan edesim var
Çoooooooooooooooooook mutsuzum

Ben varım canım 2 sefer intiharı denemiş bi insan olarak şimdi çok huzurlu mutluyum şükür ve ozamanlar için çok pişmanım hayat okadar kısaki değmez üzülmeye kendini yıpratmaya.
Artık kolay kolay ne bişeye kızıyorum nede üzüyorum kendimi tabi hayatımın iyi olmasının eşimin etkisi büyük merak etme her gecenin sabahı var ;)

Ben varım canım 2 sefer intiharı denemiş bi insan olarak şimdi çok huzurlu mutluyum şükür ve ozamanlar için çok pişmanım hayat okadar kısaki değmez üzülmeye kendini yıpratmaya.
Artık kolay kolay ne bişeye kızıyorum nede üzüyorum kendimi tabi hayatımın iyi olmasının eşimin etkisi büyük merak etme her gecenin sabahı var :KK66:
Çok iyi geldi yazdıkların gerçekten :KK61:
İntiharı bende denedim bi kaç kez keşke ölseydim de o hataları yapmasaydım diyorum şimdi .
Bende çok mutlu olurum bi gün belki dmi :cry:

Çok iyi geldi yazdıkların gerçekten :KK61:
İntiharı bende denedim bi kaç kez keşke ölseydim de o hataları yapmasaydım diyorum şimdi .
Bende çok mutlu olurum bi gün belki dmi :cry:
Şimdi olamazmışsın gibi geliyor ama öyle değil gerçekten bi bakmışsın benim gibi 34 olmuşsun üzülerek geçirme zamanını :KK51:

Bilmiyorum yani benim hatalarım küçük şeyler değil ki ..
Ama ben değişmiştim artık tamamen birbirimizi seviyoduk hayallerimiz vardı
Daha dün akşam herşey o kadar mükemmeldi ki..
Derdini bize tam anlatiesan daha iyi yardimci olabilir iz aslinda

Üzüldüm shanna, belki barışırsınız ya :KK43:
Canım bu sefer sanmıyorum engelledi her yerden beni ve çok ciddi gitti artık yoluma bakıyorum sende öyle yap falan dedi
Zaten barışsak bile bazı sorunları aşamıyoruz diyorum ya haklı diye :KK61:

Back
X