- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
Arkadaşlar derdim o kadar çok ki buraya yazsam sayfalar sürer zaten anlatmaya da mecalim yok .
Kısaca anlatayım doğduğumdan bu yaşıma kadar hiç düzgün giden mutlu , huzurlu bi hayatım olmadı . Diyeceksiniz ki herkes mi kötü sende de vardır hatalar . Evet çok haklısınız bende çok hatalar yaptım .
Pişmanlık üzüntü herşey birikti bende . 25 yaşındayım yaşadığım o kadar ağır şeyler oldu ki .
Önceden o kadar inançlı olan ben artık herşeye inancımı yitirdim .
Bu akşam 9 yıllık ilişkim bitti . Ayrıldı benden haklı tabi ne diyebilirim ki ..
Neden bitti diye nolur sormayın anlatıp burda yargılanmak istemiyorum .
Birileri daha beni yargılarsa sanırım kendimi öldürmeye kadar giderim .
Neyse benim asıl amacım aranızda benim gibi hayatı tepetaklak olup sonradan düzelen , mutlu olan herşeyi unutan birileri var mı ?
Hiç arkadaşım yok dertleşeceğim kimsem yok .
Yapayalnızım .
Belki azıcık umut olursunuz bana ne bileyim
Kısaca anlatayım doğduğumdan bu yaşıma kadar hiç düzgün giden mutlu , huzurlu bi hayatım olmadı . Diyeceksiniz ki herkes mi kötü sende de vardır hatalar . Evet çok haklısınız bende çok hatalar yaptım .
Pişmanlık üzüntü herşey birikti bende . 25 yaşındayım yaşadığım o kadar ağır şeyler oldu ki .
Önceden o kadar inançlı olan ben artık herşeye inancımı yitirdim .
Bu akşam 9 yıllık ilişkim bitti . Ayrıldı benden haklı tabi ne diyebilirim ki ..
Neden bitti diye nolur sormayın anlatıp burda yargılanmak istemiyorum .
Birileri daha beni yargılarsa sanırım kendimi öldürmeye kadar giderim .
Neyse benim asıl amacım aranızda benim gibi hayatı tepetaklak olup sonradan düzelen , mutlu olan herşeyi unutan birileri var mı ?
Hiç arkadaşım yok dertleşeceğim kimsem yok .
Yapayalnızım .
Belki azıcık umut olursunuz bana ne bileyim