• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzluk!!! Ltfen yardm :(

platonik bişey canım
beni sevmesi imkansız
etrafında birsürü kız var
zor bi aşk

geçici bi dönem olduğunu düşün.
aynı durumdayım, sana da yazdım.
zor bi aşk, engeller, başka kızlar.. yaş faktörü...
bu sabah uyandım direkt ağlamaya başladım mesela.
ama geçecek eminim.
dibe vurmadan atlatmak gerek.
sen de çabala.
eğer ki bu kadar mutsuz dönemden sonra güzel bir şeyler yaşamaya başlarsan çoook daha fazla keyif alırsın hayattan..

canım zaman zaman banada oluyor durup dururken onun içinde kimsenin olmadığı yerde ağlarım..birde yaz bitti ya havaların kasvetli olması ve amaçların varsa onlara ulaşmanın senin bilinçaltındaki zorluğu yada hayatında hep yapmak istediğin şeylerden bir kaçı yada hepsi her ne olduğunu anlamadığın sebeplerle yarım kaldıysa bunlar tetikliyor...Üzme tatlı canını geçiyor sonra da bilmediğin bir nedenle mutlu olacaksın emin ol...bende bu aralar yataktan çıkmak istemiyorum...

ben de bir ara bunu yapıyordum. yalnız hissediyordum kendimi. acaba sen de böyle olabilir misin?

geçici bi dönem olduğunu düşün.
aynı durumdayım, sana da yazdım.
zor bi aşk, engeller, başka kızlar.. yaş faktörü...
bu sabah uyandım direkt ağlamaya başladım mesela.
ama geçecek eminim.
dibe vurmadan atlatmak gerek.
sen de çabala.
eğer ki bu kadar mutsuz dönemden sonra güzel bir şeyler yaşamaya başlarsan çoook daha fazla keyif alırsın hayattan..

mutlu olmamı sağlayacak biçok şey var ama neden olmuyor anlamıyorum
yalnız kaldığımda hemen bir sorun hemen birileri geliyo aklıma
ve ağlamaktan kendimi alamıyorum
istemiyorum üzülmeyi ağlamayı ama manide olamıyorum bu duruma..

hayatında aşk eksik olmalı...ya da sevgi vs...renkler griye dönmüş..iclal aydın'ın dediği gibi "yalnızca hızla atan bir kalptir belki de yaşamı anlamı kılan"....
mevsim geçişi bunalımları da olabilir...yazdan soluk sonbahar günlerine geçiş..kimbilir...
buaralar benim de içim bunalıyo sebepsiz...

tatlım bence bu durumu kendin yenemiyorsan bir psikolojik destek almakta fayda var... Herşeyi kendine sıkıntı yapıp üzülmen normal değil. ınsanın hayatında olumsuz olaylar yada etkenler vardır bunun verdiği rahatsızlıkla üzüntüler sıkıntılar yaşayabilirsin... Ama sen herşeyi kendine dert edior üzülüyorsan bunda bir prolem var demektir... Ya bize anlatmadığın bir sorunun yada bazı şeylerin birikimi olabilir.. Yaşadıklarını ve seni üzen olayları biriyle konuşarak rahatlayarak atabilirsin yada kimseye anlatmak istemiyorsan bir psikologdan yardım alabilirsin.. Bu yaşlar bunalımlı yaşlardır bizde gçtik biliyoruz.. Canını sıkmamaya çalış aklını fikrini başka şeylerle meşgul et faydası olacaktır...

tatlım bence bu durumu kendin yenemiyorsan bir psikolojik destek almakta fayda var... Herşeyi kendine sıkıntı yapıp üzülmen normal değil. İnsanın hayatında olumsuz olaylar yada etkenler vardır bunun verdiği rahatsızlıkla üzüntüler sıkıntılar yaşayabilirsin... Ama sen herşeyi kendine dert edior üzülüyorsan bunda bir prolem var demektir... Ya bize anlatmadığın bir sorunun yada bazı şeylerin birikimi olabilir.. Yaşadıklarını ve seni üzen olayları biriyle konuşarak rahatlayarak atabilirsin yada kimseye anlatmak istemiyorsan bir psikologdan yardım alabilirsin.. Bu yaşlar bunalımlı yaşlardır bizde gçtik biliyoruz.. Canını sıkmamaya çalış aklını fikrini başka şeylerle meşgul et faydası olacaktır...

önerin için teşekkür ederim
belkide bişeylerin birikimidir evet

slm kızlar

bende de son 2-3 haftadır duygusal bir şeyler var.kendime ufacık da olsa bir şey bulup ağlıyorum.mesela geçen gün ekşi sözlükte özlediğiniz kişi şu anda başkasıyla uyuyor diye başlığın altına yazılanları okuyordum.birisi şey yazmış özlediğiniz kişi şu anda başkasıyla uyumuyor çünkü gece onu o kadar üzdünüz ki ablasına sarılıp ağlarken uyuya kaldı diye yazmışçbu bile beni hüngür hüngür ağlatmaya yetti.acayip bi mutsuzluk değil ama ağlamak istiyorum bişeyler bulup.mevsimden midir nedir?ilk defa başıma geliyor.

slm kızlar

bende de son 2-3 haftadır duygusal bir şeyler var.kendime ufacık da olsa bir şey bulup ağlıyorum.mesela geçen gün ekşi sözlükte özlediğiniz kişi şu anda başkasıyla uyuyor diye başlığın altına yazılanları okuyordum.birisi şey yazmış özlediğiniz kişi şu anda başkasıyla uyumuyor çünkü gece onu o kadar üzdünüz ki ablasına sarılıp ağlarken uyuya kaldı diye yazmışçbu bile beni hüngür hüngür ağlatmaya yetti.acayip bi mutsuzluk değil ama ağlamak istiyorum bişeyler bulup.mevsimden midir nedir?ilk defa başıma geliyor.

bende bilmiyorum mevsimden midir ama
aynı duyguları paylaşıyoruz canım
slow bi müzik duymak bile yetiyor beni ağlatmaya

banada o kadar çok oluyorki..aslında bu içindeki boşluk hissi..mutluluğa,heyecana,aşka aç bünyelerin tepkisi.

banada o kadar çok oluyorki..aslında bu içindeki boşluk hissi..mutluluğa,heyecana,aşka aç bünyelerin tepkisi.

evet belide ama ben aşksızda yaşanabileceğini düşünüyorum yaşayabiliyorumda
ama belkide kaygılar ve daha biçok sıkıntı bunun nedeni...

aşk sadece yokluğunu hissedebileceğin duygulara bir örnekti..Belkide sadece rahatlamaya ihtiyacın vardır..

belkide öyledir
belkide içimde bi boşluk vardır
belki sorun gelecek kaygısıdır
belkide beslediğim karşılıksız aşk :(

Klinik Depresyon Belirtileri:
Huzursuzluk
Aşırı kaygı ve endişe
Hiçbir şeyden zevk alamama
ıştahsızlık/Aşırı yemek yeme
Çabuk yorulma
Uykusuzluk ve uyku problemleri yaşamak
Kilo kaybı
ıntihara eğilim

Depresyon belirtilerine benziyor Seloş arkadaşın dediği gibi.Basit bir tedaviyle,eski mutlu kişiliğinize geri dönersiniz umarım..

Back
X