- 20 Şubat 2019
- 525
- 145
- 103
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
Konuşmaya çalışıyorum cevap vermiyorKonunuzu bilmiyorum ama normal insanlar boyle durumlarda konusur. Dusunmez misiniz? Hos kusen adamla da ne konusulursa artik :)
Konuşmaya çalışıyorum cevap vermiyor
Bende kesti iletişimi
Allah aşkına üzüldüğünüze değmez ya. Canınız ne istiyorsa onu yapın. Ne seviyorsanız onu yiyin için dizi izleyin artık modunuzu ne yükseltecekse. Kızınızla kocanızın önüne de oyuncakları dökün beraber oynasınlar iki bebe.son konumu bilenler vardır etkinlik yüzünden eşim küstü bana..
İster istemez kafama takıyorum aynı evin içinde bir kelime etmeden takılıyoruz. Dünden beri yemekte yapmıyorum şimdi de dışardan söyledim kızımla kendime.
o kadar mutsuzum ki suçsuz yere böyle davranıyor, sabah mutsuz uyanıyorum hep gerginim kızıma yansıtmaktan korkuyorum.
ne yapabilir bana bir akıl verin
Sizin kesmeniz lazımdı en oysa ki.Konuşmaya çalışıyorum cevap vermiyor
Bende kesti iletişimi
Ben okul yıllarımda bana küsenin durmadan yüzüne bakıyordum dakikalarcakusen insana ne yapacaksiniz ki,
bir de cocuk sahibi koca adam.
ben yerinizde olsam konusmaya zorlayacak seyler yaparim inadina ters ters,
illa insan gibi konusarak problemlerini cozmeyi ogrenecek.
Allah'ım böyle kocam olsa aylarca konuşmasa umrumda olmaz.. etkinlik yaptırmadın diye eşemi kusulur ? eşinizin zeka yaşı kızınızla yaşıt sanırım..
Akşamları eve gelip etkinlik yapiyormusunuz diye soruyormus her akşam. o akşam yapılmamış tartışmış. kendisi iskele babası heralde otur kendin yaptır yapılmamışsaYok artik. Sebep bu muymus
Akşamları eve gelip etkinlik yapiyormusunuz diye soruyormus her akşam. o akşam yapılmamış tartışmış. kendisi iskele babası heralde otur kendin yaptır yapılmamışsa
Ay bu ne saçma bisey ya güldümBen okul yıllarımda bana küsenin durmadan yüzüne bakıyordum dakikalarcasonunda dayanamayıp rahatsız olup kendi konuşuyordu )) çok gıcıktım evet ama işe yarıyordı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?