- 27 Temmuz 2016
- 842
- 908
- 23
- 42
- Konu Sahibi Mavi siyah
-
Hepsi bir Arada ama en çok üzüldüğümse beni hiç sevmeyen bi Adamla evlenmiş olmam bi yuva hayal ediyorsun Mutlu huzurlu yani hayaller gerçekler gibi en çok da bu üzüyorDert boşanmak mı,haklarınızı alamamak mı,boşanan kadına bakış açısı mı,açın biraz.
Allah yardım etsin .
Sevmeseydi evlenmezdi sanki,neden ayrıldınız.Hepsi bir Arada ama en çok üzüldüğümse beni hiç sevmeyen bi Adamla evlenmiş olmam bi yuva hayal ediyorsun Mutlu huzurlu yani hayaller gerçekler gibi en çok da bu üzüyor
çok mutsuzum hayattan zevk almıyorum işim gücüm var ama bi eş seçtim hayatı zindan etti boşandık boşanacağız maddi olarak yara aldım ve nasıl bi adaletse hala haklarımı alamadım hayalimde aile kurmak ve mutlu olmak vardı burası Türkiye tabi ayrılmış kadına bakış açıları nasıl bilirsiniz mutsuzum ve sadece bana yaşattıklarını yaşasın diyorum mutsuzum çok
Ben de öyle düşünüyordum ama durum biraz farklı çıkarları varmış bilemediğimiz neden ayrıldığımı ben bile bilmiyorum istediği herhangi birşey olmayınca hemen valiz toplamaya başlamıştı zaten sevgi yoktu ondaSevmeseydi evlenmezdi sanki,neden ayrıldınız.
Burada açılan konuları okudukça insanlara karşı olan umudumu yitiriyorum. Evlenipte mutlu olan insanlar o kadar az ki yaşadığımız zamanın etkisi midir? anlayamadım. Zarardan bir şekilde dönmüşsünüz. Yaralarınız zamanla iyileşir. Bu durumla baş edemiyorsanız yardım alın. İlahi adalete gelince insan ne yapıyorsa zaten karşısına bir şekilde çıkıyor. Siz kendinizi iyileştirmekle meşgul olsun. Bırakın hastalıklı insan ve toplum algılarını kendi karanlıklarında kalsınlar..çok mutsuzum hayattan zevk almıyorum işim gücüm var ama bi eş seçtim hayatı zindan etti boşandık boşanacağız maddi olarak yara aldım ve nasıl bi adaletse hala haklarımı alamadım hayalimde aile kurmak ve mutlu olmak vardı burası Türkiye tabi ayrılmış kadına bakış açıları nasıl bilirsiniz mutsuzum ve sadece bana yaşattıklarını yaşasın diyorum mutsuzum çok
Alamayınca istediklerini gitmeyi tercih etti.Ben de öyle düşünüyordum ama durum biraz farklı çıkarları varmış bilemediğimiz neden ayrıldığımı ben bile bilmiyorum istediği herhangi birşey olmayınca hemen valiz toplamaya başlamıştı zaten sevgi yoktu onda
Her zaman bu adamalara esir olmak mı lazım yani evliliği yürütmek için nerde hata yaptım mesela vazla değer vererek mi şunu öğrendim gitmek isteyen de kalmak isteyen de bi bahane bulurAlamayınca istediklerini gitmeyi tercih etti.
Evlenirken çok dikkat et evin içindeki Adamla tanıdığın arasında dağlar kadar fark varBurada açılan konuları okudukça insanlara karşı olan umudumu yitiriyorum. Evlenipte mutlu olan insanlar o kadar az ki yaşadığımız zamanın etkisi midir? anlayamadım. Zarardan bir şekilde dönmüşsünüz. Yaralarınız zamanla iyileşir. Bu durumla baş edemiyorsanız yardım alın. İlahi adalete gelince insan ne yapıyorsa zaten karşısına bir şekilde çıkıyor. Siz kendinizi iyileştirmekle meşgul olsun. Bırakın hastalıklı insan ve toplum algılarını kendi karanlıklarında kalsınlar..
Allaha havale edinçok mutsuzum hayattan zevk almıyorum işim gücüm var ama bi eş seçtim hayatı zindan etti boşandık boşanacağız maddi olarak yara aldım ve nasıl bi adaletse hala haklarımı alamadım hayalimde aile kurmak ve mutlu olmak vardı burası Türkiye tabi ayrılmış kadına bakış açıları nasıl bilirsiniz mutsuzum ve sadece bana yaşattıklarını yaşasın diyorum mutsuzum çok
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Evlilik kurumu insan doğasına uygun bir kurum olmadığına inandığım için istemiyorum.Evlenirken çok dikkat et evin içindeki Adamla tanıdığın arasında dağlar kadar fark var
Ne kadardır evlisinizHer zaman bu adamalara esir olmak mı lazım yani evliliği yürütmek için nerde hata yaptım mesela vazla değer vererek mi şunu öğrendim gitmek isteyen de kalmak isteyen de bi bahane bulur
Yaklaşık iki yılı geçkin ayrıyızNe kadardır evlisiniz
Kesinlikle uymuyor.Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Evlilik kurumu insan doğasına uygun bir kurum olmadığına inandığım için istemiyorum.
2 yıldır ayrısınız,çoktan etkisinin geçmiş olması gerekirdi.Yaklaşık iki yılı geçkin ayrıyız
Ben de bunun yollarını arıyorum sırtımdan bıçaklandım üzüldüğüm mutluluğu ben hak ederken o mutlu ben mutsuz evliliği çıkar gibi görmüş malesef2 yıldır ayrısınız,çoktan etkisinin geçmiş olması gerekirdi.
Sevilmemeyi hepimiz yaşamışızdır,hazmı çok zordur.
Ama o hainmiş zaten,hedefe yönelmiş.
Hiç takmaman lazım.
Söylediklerinize katılıyorum. Fakat benim insan doğasına uygun olmadığına inanmamım sebepleri başkadır. Bir kere kesinlikle erkeğin sadakati yapaydır. Ve erkek çok eşli bir varlıktır. Ömrünü sadece bir kadınla geçirmek istemez. Zaten birçok erkek her gün aynı pilav yenir mi diye de bu durumla dalga geçerler. Birde kadınla erkeğin düşünme şekilleri farklı oluyor. Cinsellik ve onaylanmak bir erkek için neredeyse herşey. Bunları bulduğu kadınla bir araya gelir. Tatmin olup doyuma ulaştığında yine avcı gibi av peşine düşer. Bir ömür boyu kaygılar içinde yaşayıp yaşam sevincimi kaybetmek istemem.Kesinlikle uymuyor.
4 yıllık evliyim,eşime hala aşığım,sevildiğimi de sonuna kadar hissediyorum ama ben bile hala böyle söyleyebiliyorum.
Bana rahatsızlık veren olaylar yok denecek kadar az ama bizim ülkemizde maalesef evlilik kurumun içi boşaltılmış,amacından saptırılmış saçma sapan hale gelmiş.
Gelenek adı altında nikahlı kölelik olmuş ....örnekler uzar gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?