Mutsuzluk

estooree

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2014
229
40
48
36
merhaba kızlar ailevi nedenlerden dolayı iki gündür moralim çok bozuk kendimi çok mutsuz hissediyorum ve ağlıyorum bebeğime bir zararı var mı

merhaba kızlar ailevi nedenlerden dolayı iki gündür moralim çok bozuk kendimi çok mutsuz hissediyorum ve ağlıyorum bebeğime bir zararı var mı
:110:tabiki canım.onlar hisseder çocuğun seni hissediyor hep yapma böyle hiçbir şey bebeğinden önemli değil birde hamilelikte herşeyi daha çok takabilirsin:KK42:

ay canim cok uzulmemeye calis elinden geldigince cunku inan cok uzun bir süreç bende 31.haftamdayim son bir aydir asiri duygusalim daha onceden değildim problem oluyor elbette ama hamileyken olaylari cok farkli goruyoruz buyutebikiyoruz kendi kendini gaza getirme olur mu

Hormonlarım etkiis ile anlayış kalmıyır insanda daha gergin olunuyor. Bence sakin kalmaya çalış tabi ki zararı vardır. Onunda minicik kalbi var

Su an belki cok kucuk ama senden etkileniyor emin ol dr soylemisti kadin aglayarak usg ye giriyor bebek karninda agliyor dusun.Ve ben 12.haftada gergin girdim benek kesede büzülmüş hareketsizdi dr rahatlatti ve ben gulunce o da gulumsedi .Aglama bebegini düşün hic bir sey ondan kiymetli degil .

Back
X