- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
bos oturmaktan depresyona gırmıssınız30 yaşındayım bir tane kızım var şükürler olsun sevdiğim bir eşim var maddi sıkıntımız Yok yani geçinip gidiyoruz ama ben mutsuzum huzursuzum rahat batıyor derler ya o hesap ev hanımıyım kızım okula eşim işe gidiyor evde tek kalmak beni sıkıyor içimden bir şey yapmakta gelmiyor hiç bir şey huzur vermiyor tekrar anne olmak istiyorum o da olmuyor içimdeki mutsuzluğun sebebi de sanırım bu kızım 5 yaşında evimize bi bebek kokusu sessi gelsin istiyorum ama olmuyor doktora gittim sonuç alamadım akışına bıraktık ama Yok olmuyor aklıma ölüm geliyor ölürsem ne olur diye düşünüyorum kızım ne yapar annesiz evimiz yuvamız dağılır içimde mutlu olamıyorum karamsar düşüncelere kapılıyorum bi akıl verin ne yapmam lazım
Allahaşkına saçmalamayın yaa ne ölümü düşünmesi falan30 yaşındayım bir tane kızım var şükürler olsun sevdiğim bir eşim var maddi sıkıntımız Yok yani geçinip gidiyoruz ama ben mutsuzum huzursuzum rahat batıyor derler ya o hesap ev hanımıyım kızım okula eşim işe gidiyor evde tek kalmak beni sıkıyor içimden bir şey yapmakta gelmiyor hiç bir şey huzur vermiyor tekrar anne olmak istiyorum o da olmuyor içimdeki mutsuzluğun sebebi de sanırım bu kızım 5 yaşında evimize bi bebek kokusu sessi gelsin istiyorum ama olmuyor doktora gittim sonuç alamadım akışına bıraktık ama Yok olmuyor aklıma ölüm geliyor ölürsem ne olur diye düşünüyorum kızım ne yapar annesiz evimiz yuvamız dağılır içimde mutlu olamıyorum karamsar düşüncelere kapılıyorum bi akıl verin ne yapmam lazım
cok fazla evham yapmissiniz kendi ic sesinizi cok fazla dinlemeyin bence sabahlari bir yuruyuse cikmaya kendinizi zorlayin evinizde sizi mutlu edecek seyler izleyin oyalanacaginiz kurslara gidin . Allah bagislasin bir cocugunuz olduguna gore kisirlik gibi bir durum yok cok sukur :) ama stres hamileligi etkileyen bir sey biliyorsunuz olmuyor dedikce daha cok strese giriyorsunuzdur akisina birakin herseyi sonra ikinci cocugunuzun haberini alin insallah :)30 yaşındayım bir tane kızım var şükürler olsun sevdiğim bir eşim var maddi sıkıntımız Yok yani geçinip gidiyoruz ama ben mutsuzum huzursuzum rahat batıyor derler ya o hesap ev hanımıyım kızım okula eşim işe gidiyor evde tek kalmak beni sıkıyor içimden bir şey yapmakta gelmiyor hiç bir şey huzur vermiyor tekrar anne olmak istiyorum o da olmuyor içimdeki mutsuzluğun sebebi de sanırım bu kızım 5 yaşında evimize bi bebek kokusu sessi gelsin istiyorum ama olmuyor doktora gittim sonuç alamadım akışına bıraktık ama Yok olmuyor aklıma ölüm geliyor ölürsem ne olur diye düşünüyorum kızım ne yapar annesiz evimiz yuvamız dağılır içimde mutlu olamıyorum karamsar düşüncelere kapılıyorum bi akıl verin ne yapmam lazım
Bunlar hep işsizlikten.. Bi kursa gidin sizde ne güzel kendinize vakit ayıracağınız zamanınız var ve maddi sıkıntınız yokmuş.. Bi şeyler hazırlayıp komşuyu çağırın kahvaltıya.. Vb30 yaşındayım bir tane kızım var şükürler olsun sevdiğim bir eşim var maddi sıkıntımız Yok yani geçinip gidiyoruz ama ben mutsuzum huzursuzum rahat batıyor derler ya o hesap ev hanımıyım kızım okula eşim işe gidiyor evde tek kalmak beni sıkıyor içimden bir şey yapmakta gelmiyor hiç bir şey huzur vermiyor tekrar anne olmak istiyorum o da olmuyor içimdeki mutsuzluğun sebebi de sanırım bu kızım 5 yaşında evimize bi bebek kokusu sessi gelsin istiyorum ama olmuyor doktora gittim sonuç alamadım akışına bıraktık ama Yok olmuyor aklıma ölüm geliyor ölürsem ne olur diye düşünüyorum kızım ne yapar annesiz evimiz yuvamız dağılır içimde mutlu olamıyorum karamsar düşüncelere kapılıyorum bi akıl verin ne yapmam lazım
Allah gonlunuzu ferahlatsin insallah30 yaşındayım bir tane kızım var şükürler olsun sevdiğim bir eşim var maddi sıkıntımız Yok yani geçinip gidiyoruz ama ben mutsuzum huzursuzum rahat batıyor derler ya o hesap ev hanımıyım kızım okula eşim işe gidiyor evde tek kalmak beni sıkıyor içimden bir şey yapmakta gelmiyor hiç bir şey huzur vermiyor tekrar anne olmak istiyorum o da olmuyor içimdeki mutsuzluğun sebebi de sanırım bu kızım 5 yaşında evimize bi bebek kokusu sessi gelsin istiyorum ama olmuyor doktora gittim sonuç alamadım akışına bıraktık ama Yok olmuyor aklıma ölüm geliyor ölürsem ne olur diye düşünüyorum kızım ne yapar annesiz evimiz yuvamız dağılır içimde mutlu olamıyorum karamsar düşüncelere kapılıyorum bi akıl verin ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?