Mutsuzluk

Pink_blue_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
3.537
4.331
133
30 yaşındayım bir tane kızım var şükürler olsun sevdiğim bir eşim var maddi sıkıntımız Yok yani geçinip gidiyoruz ama ben mutsuzum huzursuzum rahat batıyor derler ya o hesap ev hanımıyım kızım okula eşim işe gidiyor evde tek kalmak beni sıkıyor içimden bir şey yapmakta gelmiyor hiç bir şey huzur vermiyor tekrar anne olmak istiyorum o da olmuyor içimdeki mutsuzluğun sebebi de sanırım bu kızım 5 yaşında evimize bi bebek kokusu sessi gelsin istiyorum ama olmuyor doktora gittim sonuç alamadım akışına bıraktık ama Yok olmuyor aklıma ölüm geliyor ölürsem ne olur diye düşünüyorum kızım ne yapar annesiz evimiz yuvamız dağılır içimde mutlu olamıyorum karamsar düşüncelere kapılıyorum bi akıl verin ne yapmam lazım

bos oturmaktan depresyona gırmıssınız
ıse gırmıyorsanız bıle bır kursa gıdıp hobı edının derım

Allahaşkına saçmalamayın yaa ne ölümü düşünmesi falan Gül gibi yuvanız eşiniz çocuğunuz var neyin eksikliği bu anlamıyorum. Terapiye gidin bence ve en önemlisi kendinize faydalı bi uğraş edinin.

işe girmeyi ya da herhangi bir hobi edinmeyi deneseniz. evde otur otur nereye kadar. dünya kadar kurs var halk eğitim merkezleri var özel kurslar var.

buradaki bazı konulara bir gözatın . İnsanlar hayatlarında neler yaşayıp neler le uğraşıyor .sizin de ifade ettiğiniz gibi rahat batmış. bi işe girip çalışın iş ortamı biraz sosyalleştirir sizi

cok fazla evham yapmissiniz kendi ic sesinizi cok fazla dinlemeyin bence sabahlari bir yuruyuse cikmaya kendinizi zorlayin evinizde sizi mutlu edecek seyler izleyin oyalanacaginiz kurslara gidin . Allah bagislasin bir cocugunuz olduguna gore kisirlik gibi bir durum yok cok sukur :) ama stres hamileligi etkileyen bir sey biliyorsunuz olmuyor dedikce daha cok strese giriyorsunuzdur akisina birakin herseyi sonra ikinci cocugunuzun haberini alin insallah :)

Boş kalınca mutsuz oluyor insan. Uğraşacak bir hobi iyi gelir kafanız dağılır hem de.

Bunlar hep işsizlikten.. Bi kursa gidin sizde ne güzel kendinize vakit ayıracağınız zamanınız var ve maddi sıkıntınız yokmuş.. Bi şeyler hazırlayıp komşuyu çağırın kahvaltıya.. Vb

Yoğunluk dan mutsuz olmaya vaktim kalmıyor özendim suan

Boş kaldınız kendinize dert arıyormuşsunuz gibi geldi bana.Bir tane evladınız var ne güzel. 2. Olmuyor diye bu triplere girmişsiniz. Bizde uğraşıyoruz evladımız olsun diye, hiç çocuğu olmayan insanlar var biz ne yapalım peki? K.çımıza teneke bağlayıp çırılçıplak koşturalım o zaman.

Allah gonlunuzu ferahlatsin insallah

Hayat dertsiz geçmiyor heralde herkes kendine uygun bi dert bulmuş. İkinci çocuk istemeniz çok normal ama suan bi depresyon yaşıyorsunuz bence ölüm düşünmeniz falan normal değil. Ben 32 yaşındayım ve psikopat bi eşten boşanmak üzereyim. Normal bi eşim çocuğum olacak mı hiç bi fikrim yok işsizim ailemle takılıyorum yeğenlerimi sevip arkadaşlarımla vakit geçiriyorum kendime ait bi yuvam olacak mı bilmiyorum dert ararsak benden de daha nice kötü durumda olanlar vardır diye kendime üzülemiyorum. Biraz beyhan budak dinleyin youtube’dan kesinlikle iyi gelir kendisi psikolog ve harika bi ses tonu var dinlendirip düsündürüyor mutlaka yapın bunu yani bence..

Ölüm korkusu düşüncesi mutsuzluktan kaynaklanıyor.

iki günü bir olan kimsenin zararda olduğu sözünü duymuşsunuzdur.
Benim için açıklaması her gün aynı şeyle uğraşırsanız evde durursanız örneğin insanız hepimiz. Aklımız hep çalışır. Daha çok düşünürüz daha çok olmayana odaklanırız. Aklınızın oyununa gelmeyin. Elinizdeki olan güzelliklerin farkına varın. Kendinizi şartlandırın. Koşuşturma içine girin. Hayatta olma sebeplerimiz var. Eş olmak evlat olmak arkadaş akraba anne herşey olmak gibi. Şuan olmayan ikinci evlada odaklanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…