Merhaba arkadaşlar kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum bana önerebileceğiniz bir şey ler varmı astoria adlı üyeye msj attım bildiğiniz iyi psikolog varmı diye cevap vermedi burda sizin bildiğiniz iyi psikolog varmı ama beni terslemiycek çok ihtiyacım var
Parayı verip özel muayenesine gittiğiniz psikologlar terslemiyor psikiyatristler tersliyor. Devletin psikologuda çok dinlemez o da tersleyebilir. Parayı veren düdüğü çalar yani.
Şunu anlamadım neden bir uyuye pat diye ozel mesajla psikolog sorup sonrada cevap vermedi diye söylüyorsunuz konuyla ne ilgisi var
Parayı verip özel muayenesine gittiğiniz psikologlar terslemiyor psikiyatristler tersliyor. Devletin psikologuda çok dinlemez o da tersleyebilir. Parayı veren düdüğü çalar yani.
Şunu anlamadım neden bir uyuye pat diye ozel mesajla psikolog sorup sonrada cevap vermedi diye söylüyorsunuz konuyla ne ilgisi var
Evcil hayvan öneririm ben ama ilaçlıksa durumunuz o sadece destekleyici olur.parayı verince terslemez demiş bazı arkadaşlar ama kardeşimi daha yeni özele götürdük hiç ilgi alaka yok.özeldede iyisini bulmak lazım.