Mutsuzluk

Yagmurzamani_

Allah'ım bir mucize olsun
Kayıtlı Üye
12 Mart 2023
1.540
1.646
63
Merhaba arkadaşlar ,uzun zamandır hiçbir şeyden mutlu olamıyorum önceden beni mutlu eden keyfimi yerine getiren en ufak şeyler (film izlemek ,gezmek ,alışveriş yapmak hatta yağmurun yağmasına bile mutlu olurken şimdi ne yediğimden ne içtiğimden tat tuz alamıyorum huzurlu mutlu olamıyorum insanların sosyal çevreminde bu durumda çok etkisi var her şeyi merak edip sormaları işimi kpss sürecimi başka beni daraltan bunaltan bitmek bilmeyen soruları da bu sürece girmemde etkili oldu resmen insan görmek istemiyorum bir ortama kalabalığa girmek istemiyorum bu mutsuzluğu nasıl atlatabilirim keyfimi nasıl yerine getirebilirim mutluluk mutlu olmak kendi elimde olan bir şey bunu nasıl başarabilirim

Bazı dönemler dönüşüm geçiririz ve çevremiz yeni algımızı kavrayamaz onlarla yalnız ve mutsuz hissederiz. Çevrenizden uzaklaşıp kendi içinize odaklansaniz bir süre? Kendiliğinden olması gerekenler zorunluluğa dönüştüğünde insanı boğuyor ve deşarj olmasını engelliyor çünkü. Sizinde öyle olmuş gibi gözüküyor..

Teşekkür ediyorum cevabınız için, inanın sıkıntım ne anlamıyorum tüm hayat enerjim çekilmiş gibi atanmayı istiyorum atansam ona bile sevinip mutlu olamam gibi geliyor sürekli bir kaygı hali var kaygım sıkıntım mutlu olmamı engelliyor belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…