Mutsuzluk .... !

_-CaNiMSiN-_

CaniM OğluM% KıZıM
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
1.860
1.231
198
Selam kızlar, 12+3 haftalık hamileyim bulantı vs mide sorunlarım biraz azalsa da tam geçmedi hala. Normalde çalışıyorum sıkıntılarım dan dolayı heyet raporuna ayrıldım gerçi ise de gitmek istemiyorum yol uzak vs. Evde bunalımdayim 2.5 yaşında oğlum var onunla da ilgilenemiyorum, içim darlaniyor mutsuzum hic bir şey yapmak istemiyorum:( sonunda depresyona giricem ne olur birşeyler söyleyin ?

bende aynı canım 8 haftalık gebeyim ağzım hep acı ne yesem kusuyorum iş yerinde bi nebze kusmuyorum ama agzımdakı acılık yetiyor mıgdem bulanıyor... eve gdınce her yediğimi kusuyorum evin kokusundan tiksindim eşimi öpemıyorum hayatla bağlantım koptu hiç bişey yapmak istemyorum yapmayınca canım skılıyor.. napcamı bilmiyorumm mutsuzummm :(

bende aynı canım 8 haftalık gebeyim ağzım hep acı ne yesem kusuyorum iş yerinde bi nebze kusmuyorum ama agzımdakı acılık yetiyor mıgdem bulanıyor... eve gdınce her yediğimi kusuyorum evin kokusundan tiksindim eşimi öpemıyorum hayatla bağlantım koptu hiç bişey yapmak istemyorum yapmayınca canım skılıyor.. napcamı bilmiyorumm mutsuzummm :KK43:

Al benden de okdr cnm ya napcaz biz :(

evde yattıkça dha cok bulanıyo canım temiz hava iyi geliyor. bide soda iç iiyi geliyor oda. doktorum bana zencefili önerdi

Soda dan tiksindim ama içiyorum arada, zencefili de kullanıyorum. Sıkıldım cnm bisey de yapmak istemiyor az kaldı aslında su 1-2 haftaya geçer heralde kokulardan bunaldım

Soda dan tiksindim ama içiyorum arada, zencefili de kullanıyorum. Sıkıldım cnm bisey de yapmak istemiyor az kaldı aslında su 1-2 haftaya geçer heralde kokulardan bunaldım
BENDE KOKULARDAN NEFRET EDİYORUM BENİM DAHA EN AZ BIR AY VAR BEBİŞ İÇİN HERŞEYE DEĞER AMA ZOR GEÇİYOR BAYAA

Kendi annemler le ayni apartmanda oturuyoruz ama midem kotu olduğu için iyice bunalıma girdim ağzım hep acı:KK43::KK61:
iki çok sanslisin. Benim hiç akrabam yok etrafımda. mide bulantısı çok kötü bende yaşıyorum. Agzimin tadı hiç yok. Sürekli gaz var. Mide gazi.
dün gece uykudan kalktım çıkardım
.
çalışıyorum da. yani Mide bulantısı , kusma bu denli hayattan sogutmamali. Başka sıkıntıların mi var acaba ?

iki çok sanslisin. Benim hiç akrabam yok etrafımda. mide bulantısı çok kötü bende yaşıyorum. Agzimin tadı hiç yok. Sürekli gaz var. Mide gazi.
dün gece uykudan kalktım çıkardım
.
çalışıyorum da. yani Mide bulantısı , kusma bu denli hayattan sogutmamali. Başka sıkıntıların mi var acaba ?

Yok tatlım çok şükür başka sıkıntım yok, sence ben mi buyutuyorum bilmiyorum ya midem ağzım sürekli aci gaz var kabızlık var bulantı vs evdede hic bisey yapasım gelmiyo bunaldım iyice

Yok tatlım çok şükür başka sıkıntım yok, sence ben mi buyutuyorum bilmiyorum ya midem ağzım sürekli aci gaz var kabızlık var bulantı vs evdede hic bisey yapasım gelmiyo bunaldım iyice

hamileliğin hayırlı olsun canımsın..

hiç canını sıkma geçecek olan şeyler için..beterin beteri var..bak ben bu sıkıntıların yanında hamile iken acil ameliyat oldum..ekstra onun sıkıntılarını yaşadım..

hiç sıkma kendını,mutfağa girmeye zorlama hiç canını..

sıvı tüket..çorba,ayran vb. az ye sık ye ki rahat kus hemde aç kalma..

bı arkadaşım dün bana tatsız ayva önerdi,o oyle bastırmış içini..

bn 4. aya kadar sadece çorba,kaşarlı tost,peynir ve poğaça ile yaşadım..hiç sıkma canını..

çiğ domates,salatalık ve çubuk kraker kusturuyor benı..yemiyorum..geç farkettim midemin tepkisini..

bnde çok kötüydüm nasıl olcak bu hamilelik niye kaldım falan..panik ataklı olmamda cabası..

ALLAHA dua et..

bn 5. ayımdayım hala çantamda poşet var,olurda aniden kusarum dıye :)

hiç canını sıkma geçecek olan şeyler için..beterin beteri var..bak ben bu sıkıntıların yanında hamile iken acil ameliyat oldum..ekstra onun sıkıntılarını yaşadım..

bn 4. aya kadar sadece çorba,kaşarlı tost,peynir ve poğaça ile yaşadım..hiç sıkma canını..

çiğ domates,çubuk kraker ve salatalık kusturuyor benı..yediklerime midemin tepkisini geç farkettim..

bnde çok kötüydüm nasıl olcak bu hamilelik niye kaldım falan..panik ataklı olmamda cabası..

ALLAHA dua et..

çiğ domates,salatalık ve çubuk kraker kusturuyor benı..yemiyorum..geç farkettim midemin tepkisini..

ALLAHA dua et..

Tsk ederim desteğin için ya :KK19: aynen benimde öyle çubuk kraker vs bozuyo midemi... ne bileyim sıkıldım ağzımın aciligindan aciligindan :KK51:vs iste yoksa isteyerek hamile kaldım :anneadayı: ama yok geçmiyor bu günler sanki , aslında geçecek iste ne bileyim yani isteyerek yaptığım hamileliğin tadını çıkaramıyorum hic sevinç yok oysa ilk duyduğum da mutluluktan uçmuştum...

Bende 16. Haftadayım geçmiyo mide bulantım sabahlari gegirip böğürmekten kendimi toplayamiyorum. Bende çalışıyorum işyerinde de durum aynı akşam a kadar mide bulantısı kusma gegirme devam ediyo. Insanin tüm enerjisini alıyo mide bulantısı hele çalışan hamileyseniz durum daha zor. Bazen keşke hamilelik döneminde çalışmama imkanım olsa diyorum en azından mide bulanınca bi uzanırdım diyorum. Allah hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımiza almayi nasip etsin

Evde olmak zor. kısır dongununicine sokuyorsun kendini. Can sıkıntısı bir şey yapmak istememe bulantı kusma... böyle devam eder. Tek onerecegim ortam degistirmen

kızlar birbirimize destek olalım kabızlıkta cabası valla ıkınsam cocouk duşcek korkusu ıkınmasam onun ağrısı gaz bulantı kusma yaaaaaaa bende hamılelıgı 1 sene bekledım ılk öğrendgimde ucuyodum fakat suan ne sevinç kaldı ne heves çalışıyorum kılımı kıpırdatmak ölüm geliyor... zofer kullanıyorum bıraz ıyı gelıyo ama zarar verirse dye tedirginimde ooof off

Tsk ederim desteğin için ya :KK19: aynen benimde öyle çubuk kraker vs bozuyo midemi... ne bileyim sıkıldım ağzımın aciligindan aciligindan :KK51:vs iste yoksa isteyerek hamile kaldım :anneadayı: ama yok geçmiyor bu günler sanki , aslında geçecek iste ne bileyim yani isteyerek yaptığım hamileliğin tadını çıkaramıyorum hic sevinç yok oysa ilk duyduğum da mutluluktan uçmuştum...

Rica ederim..Damdan düşeni anlamak benim ki :)

Annelik dizilerdeki gibi kolay geçmiyor..Salıncağa bineyim kocam sallasın,haydi pikniğe gideym uzanmasamda olur falan yok yani :p

Birçok kadın hamile bu bize doğal geliyor ama birde dışında olduğumuz çoğunluk var hayatta..Evladın bir tırnağına hasret kaldığını ifade eden,evlat sahibi olmak için yıllarca bekleyen,emek ve para harcayan insanlar..

Ben bunları düşünerek şükrediyorum..Bu düşünce beni alıp şu an havalara uçurmuyor ama şükrün rahatlığını veriyor..
Evladım hareket edince o minicik his beni sevindirıyor..Az kaldı kendimizi özel hissedeceğiz :)

Back
X