Mutsuzluk .... !

kızlar birbirimize destek olalım kabızlıkta cabası valla ıkınsam cocouk duşcek korkusu ıkınmasam onun ağrısı gaz bulantı kusma yaaaaaaa bende hamılelıgı 1 sene bekledım ılk öğrendgimde ucuyodum fakat suan ne sevinç kaldı ne heves çalışıyorum kılımı kıpırdatmak ölüm geliyor... zofer kullanıyorum bıraz ıyı gelıyo ama zarar verirse dye tedirginimde ooof off

kuru incir arasına ceviz koy ye canım bir kaç tane..Ben demir ilacıyla bunları tükettim ve kabızlık yaşamadım..

Ya da gece bir su bardağına kuru kayısı ve cevız koy bir kaç tane..sabah onları ye ve o suyunuda tüket..Nette yazıyordu hamilelere doğal çözüm dıye..İlaç yerine bunlarıda bir dene..

Rica ederim..Damdan düşeni anlamak benim ki :)

Annelik dizilerdeki gibi kolay geçmiyor..Salıncağa bineyim kocam sallasın,haydi pikniğe gideym uzanmasamda olur falan yok yani :p

Birçok kadın hamile bu bize doğal geliyor ama birde dışında olduğumuz çoğunluk var hayatta..Evladın bir tırnağına hasret kaldığını ifade eden,evlat sahibi olmak için yıllarca bekleyen,emek ve para harcayan insanlar..

Ben bunları düşünerek şükrediyorum..Bu düşünce beni alıp şu an havalara uçurmuyor ama şükrün rahatlığını veriyor..
Evladım hareket edince o minicik his beni sevindirıyor..Az kaldı kendimizi özel hissedeceğiz :)

İnş cnm ya bi bilsen sözlerin nasıl teselli ediyor çok saol

İnş cnm ya bi bilsen sözlerin nasıl teselli ediyor çok saol

İnsan insana her zaman lazım :)

Tek istediğin farklı şeyler yaşamak,içinde özlem gibi tutuyorsun ya da bana öyle yansıdı bilemiyorum..
Hmilelik depresyonu diye bişey var..aman diyeyim depreşme:)
Çık gez dolaş ne bileyım canın ne isterse onu kendine ödül olarak kendin ver..
Kimseden bekleme..
ev işleri dışında :)

İnsan insana her zaman lazım :)

Tek istediğin farklı şeyler yaşamak,içinde özlem gibi tutuyorsun ya da bana öyle yansıdı bilemiyorum..
Hmilelik depresyonu diye bişey var..aman diyeyim depreşme:)
Çık gez dolaş ne bileyım canın ne isterse onu kendine ödül olarak kendin ver..
Kimseden bekleme..
ev işleri dışında :)

Ya ise bu halde gidemiyorum, çıkıp gezsek dışarda yemek kokuları evde iyice patladım midem de kotu bunaldım sıkıldım :KK43: zaten bi yemeği mi annem yapiyo onun dışında evde islerimi kendim yapıyorum oyu ne bileyim bende depresyona girmekten korkuyorum

Ya ise bu halde gidemiyorum, çıkıp gezsek dışarda yemek kokuları evde iyice patladım midem de kotu bunaldım sıkıldım :KK43: zaten bi yemeği mi annem yapiyo onun dışında evde islerimi kendim yapıyorum oyu ne bileyim bende depresyona girmekten korkuyorum

hiç sıkma canını,bi sürü insan aynı şeyi yaşyıor..Aynı anda kaç kadın kusuyor sen biliyor musun :)

Sabret,dua et..ALLAH yardımcımız olsun..

kuru incir arasına ceviz koy ye canım bir kaç tane..Ben demir ilacıyla bunları tükettim ve kabızlık yaşamadım..

Ya da gece bir su bardağına kuru kayısı ve cevız koy bir kaç tane..sabah onları ye ve o suyunuda tüket..Nette yazıyordu hamilelere doğal çözüm dıye..İlaç yerine bunlarıda bir dene..
ayy cnm cok saol hemen uyguluycam

Back
X