kendi adıma şunu söyleyeyim oturup kendi halime ağlanmayı kesitim dünyada ne dertler var... işsizim cvim her gittiğim yere büyük geliyor, napayım hayatımda yolunda giden şeyler toplamda % 5.. hamdolsun. bir evim var sağlığım var.. sadece hayatımdan herkesi çıakrttım işime yaramayan ve bana yük yapan, beni arayıp sormayan. Benim Allah ım var o bana yeter. kaldığım yerden elimde neler var baktım değerlendirmeye aldım. ama bir küçük arsa alırım ama bir iki yazı yazarım ne yaparsam yanıma kârdır oradan sonr ada rabbim açar heralde yolumu diye düşünüyorum... Çok okuyorum çok araştırıyorum. pozitif düşünmeye sardırdım. zamanında çok zorluklar atlattım insanlarla bildiklerimi paylaşıyorum onlar nasıl yapmış soruyorum hatta bu konuyla ilgili bir konu da açtım :
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-gerceklestirmek-tum-engellere-ragmen.893316/
bilmiyorum iste yol almaya çalışıyorum kendimce ama bıraktım arkamda yaşadıklarımı, beni sadece seyreden insanları herşeyi, ne dedikleri ne yaptıkları umrumda değil kendi b..kklarında boğulacaklar ergeç.... bana ne ...