Mutsuzluk

asset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
180
21
48
Eşim tenkit edici konuşmalar yaparak sesini yükseltiyor. Gururumuz kırıcı şeyler söylüyor. Ben hiç karşılık vermiyorum.sesimi çıkarmayınca. neden konuşuyorsun diyor.ne söyleyeyim diyince de _iyi be bişey söyleme bu evde huzur yok diyor_ üzülüyorum gözümden yaş süzülür. O da _ sen anca ağlarsın _ diyor.ben de seni rahatsız etmiyorum yatmaya gidiyorum dedim. Yarım saat sonra o geldi, arkası dönük horlama horlama uyuyor.böyle rutin bi hayat.

Eşim tenkit edici konuşmalar yaparak sesini yükseltiyor. Gururumuz kırıcı şeyler söylüyor. Ben hiç karşılık vermiyorum.sesimi çıkarmayınca. neden konuşuyorsun diyor.ne söyleyeyim diyince de _iyi be bişey söyleme bu evde huzur yok diyor_ üzülüyorum gözümden yaş süzülür. O da _ sen anca ağlarsın _ diyor.ben de seni rahatsız etmiyorum yatmaya gidiyorum dedim. Yarım saat sonra o geldi, arkası dönük horlama horlama uyuyor.böyle rutin bi hayat.

Rutininiz buysa biraz garip açıkçası.
Hadi o an sıcağı sıcağına konuşmak istemedin, sonra da mı çözüm aramiyorsun?
Bir de neden her seferinde ağlayarak kendini aciz duruma düşürüyorsun?
Kavga et, bağır çağır demiyorum ama en azından dik dur. Kendini bırakma, kolay lokma olma. Biraz çekinsin seni bu kadar kırmaya

Sen anca ağlarsın mı diyor o_O
Bişey söylesene derkende özür falan bekliyor heralde
Çok saygısız bi kocan var. Allah yardımcın olsun.
Ağlayıp, susup kendine hakaret ettirme lütfen ezik görüp daha çok üstüne gelmesin.
Uyuz oldum ya:KK14:

Kocan şu konuda haklı birsey soyle dediğinde aklındakini söylemen lazım bu şekilde nereye kdr...

Kocan neden böyle? Yani yakın zamanda sorunlarınız oldu mu? Yoksa hep mi böyleydi? Daha detay anlatırsan iyi olur..

Çemkirsene sende arkadaşım seni sessiz bulmuş yardırıyor adam.
Sen ne hakla bana böyle konuşursun de.
Adam sana kızar sen susarsın adam azarlar rahatsız etmiyorum uyucam dersin ağlarsın acındırma der sonra sabah kalkıp kahvaltı hazırlarsın. Böyle iş mi olur sen dişisin dişini göster sesin çıksın.

Sen sessiz kalmaya devam ettikçe gururunu kırmakta bir sakınca görmeyecek eşin.
Ona eğer bir konuda tartışmak istiyorsa bunu haddini bilerek yapması gerektiğini öğretmeniz lazım bu da susarak maalesef mümkün değil.

içine atma dert sahibi olursun .

Susmak nedir yani. Kavga bile bi iletişim şeklidir belli bi noktadan sonra.Bi çözüm arayışıdır. Susan insanada hiç tahammülüm yok. Sen benimle ne biçim konuşuyosun ağzından çıkanı kulağın duysun benim canımı sıkma de o gurur kırıcı laflar neyse. Bide öyle dene. Susmak saçmalık. Her zaman susup susup sonrada kendi kendinize ağlıyosanız eşinizde anca ağlarsın demekte pek haksız sayılmaz zaten.

Bizim doğamızda var söylenmek :KK45:azcik rahat ol aç adama içindekileri göster kadının nasıl ve ne kadar konuşma potansiyeli olduğunu canım.benim eşim de öyledir dırdir eder söylenir ben son raddemë gelir bir bağırır söylenirim ortalık süt liman:halay:

Konudan bahsetmemissin
Burda hep kadin gozuyle okuyoruz su yonden bakarsak belki onun rahatsiz oldugu bi mevzu var ve sen uyarmasina ragmen surekli ayni seyi yapiyorsun
Soylediklerinde haklilik payi var mi yani?
Yok surekli her hareketinde seni elestiren kocalardansa susma derim hani tartisma ama ayip ettigini anlasin konus anlat bi sekilde

O kırıcı konuşup canını yakıyor ,sende onun canını yak belki öyle mutlu olur ,sende rahatlarsın susma

Back
X