mutsuzluktan geberiyorum

evet ben hamileydim ve hiç evlenelim demedim 4.ayın sonuna kadar.ben demedikçe o da demedi.ben ne zamanki kardeşini aradım durumu anlattım hemen kalktı çok ta güzel bi düğün yaptı evlendik.hamileliğim zaten burnumdan geldi.ne cicim ayı yaşadım ne bişi.bebeğim doğdu yine aynı.kadınım sonuçta ilgiye sevgiye ihtiyacım var.ama zerre göstermiyo.şu an buraya yazıyorum ya kimle konuşuyosun diye sordu hayret laf attı yani bana.bende söledim burayı tabii ama kendi derdimi anlatıyorum demedim.

onu nıkaha zorlamışsın

herşeyi yapmış ama şimdi sana ceremesını çektırıyor malasef

Veeee Gecmisle ilgili yorum yapan arkadaslara sinir oluyorum
Korunsaydiniz Aldirsaydin Adamdan ayrilsaydin falan filan
Siz hic mi hayatiniz da hata yapmadiniz ???
Geriye degil ileriye dönuk yardimci olmaliyiz

mutsuzluktan gebermek için yeterince sebebin varmış tatlım
birlikte olmuşsunuz (ilki zorla diyorsun, peki 5 yıl boyunca mı zorla?hayır)
seni sevmediğini ilgisiz olduğunu bildiğin halde ilişkiye devam etmişsin
hamile kalmışsın (ki envai çeşit korunma yöntemi var, adam zorla hamile bırakamaz gizli hap bile yutabilirdin)
4 aylık hamileyken adamın ailesini devreye sokup zoraki evlenmişsin
hata üstüne hata yapmışsın
o adamla evli kaldığın sürece mutsuz olma ihtimalin çok yüksek
:ssz:

ilki zorla oldu tabii ki diğerleri öyle olmadı.ben zaten hatalarımı kabul ediyorum.kendim ettim kendim buldum.sadece mutlu olmak istiyorum.iki güzel kelime,iki sohbet etmek istiyorum.şu an yaşadığımız şehirde tanıdığım hiç kimse yok.ne komşu ne başka bişey.bir tek o var.şu an ben çalışmıyorum.o işe gidip geliyor insan içine çıkıyor.ben öyle değilim.sohbet etmek istiyorum ama yok inanılmaz bunalımdayım

ilki zorla oldu tabii ki diğerleri öyle olmadı.ben zaten hatalarımı kabul ediyorum.kendim ettim kendim buldum.sadece mutlu olmak istiyorum.iki güzel kelime,iki sohbet etmek istiyorum.şu an yaşadığımız şehirde tanıdığım hiç kimse yok.ne komşu ne başka bişey.bir tek o var.şu an ben çalışmıyorum.o işe gidip geliyor insan içine çıkıyor.ben öyle değilim.sohbet etmek istiyorum ama yok inanılmaz bunalımdayım

canım benim bu adamla mutlu olman zor gibi görünüyor
hatalarından söz etmemin sebebi, o hatalarından sonra bu adamın seni cebinde gördüğüne vurgu yapmak
adamın gözünde değerin azalmış olmalı
adamın gözü çıksın diycem yazık olucak eşin sonuçta
o da hatasız değil
sanki bebeğinle kendine farklı bir yol çizsen daha iyi olacak gibi
inşallah buna gerek kalmaz düzelir ama ne bileyim:31:

inşallh öyledir,evet ayrılmayı çok istiyodu ama seviyorum diyordu.ilgiszliği falan da varda ama bu kadar değil.şimdi ben evde yokmuşum gibi davranıyor.evde bütün işlerini kendi yapıyor.çay içermsn gibi basit bi soruya bile cvp vermyo

Eşiniz sizi sevmeseydi asla evlenmezdi.
Hiç bir erkek sevmediği bir kadınla hamile bile olsa asla nikah masasına oturmaz.

Öncesini boşverin.

Ancak şu yazdıklarınız gerçekten durumun çok vahim olduğunu gösteriyor.
Aranızda hiç bir iletişim yok.
Eşin kapalı bir kutu.
Neden böyle davrandığını sorunca ne cevap veriyor?

Ona açıkça söyle.
Aile terapistine gitmeyi, tekrar denemeyi söyle.
Olmuyorsa da olmuyordur diyip önüne bakman gerek...

Eşiniz sizi sevmeseydi asla evlenmezdi.
Hiç bir erkek sevmediği bir kadınla hamile bile olsa asla nikah masasına oturmaz.

Öncesini boşverin.

Ancak şu yazdıklarınız gerçekten durumun çok vahim olduğunu gösteriyor.
Aranızda hiç bir iletişim yok.
Eşin kapalı bir kutu.
Neden böyle davrandığını sorunca ne cevap veriyor?

Ona açıkça söyle.
Aile terapistine gitmeyi, tekrar denemeyi söyle.
Olmuyorsa da olmuyordur diyip önüne bakman gerek...

bende öle düşünüyorum,sadece nikah yapabilirdi,büyük bi düğün yaptı,herşey istediğim gibiydi hatta,rüya gibi bi düğün yaptı bana.
şimdi soruyorum neden böyle diye,ben sana zamanında kaç kere söledm yapamayız ayrılalım diye diyo başka bişi demiyo

Tecavüz....ardından da devam eden bir ilişki...hamilelik...ve bir çocuk...mecburi bir evlilik...

Peşpeşe gelen hatalar silsilesi.

Lakin herkes hata yapar.Hatasız insan yoktur ki hem.

Mühim olan hatalardan ders almaktır.

Zorla sana sahip olmasının ardından devam etmeyecektin bu konuda ders alma payın %0 malesef.

Neyse olan olmuş.Eşin mecburi bir evlilik yaptığından sana karşı soğuk ve alakasız.

5Sene sürdürmeseydiniz keşke.Hamilelik olmazdı hiç değilse.

Anladığım kadarıyla sen seviyorsun eşini.Ama tek taraflı sevgi yetmez asla.Herşey senin omuzunda olamaz.

O da sevmeli saygı duyup ilgilenmeli.Bebekten sonra ya tamamen soğur yada ılımaya başlar.

Bilmem nereye gider bu işin sonu böyle.

hatta ben onun yüzünden yaşadığım şehri değiştirmiştim işimi gücümü ailemi bırakıp başka şehire gitmiştim çalışmaya ondan uzak kalırsam belki unuturum diye ama yapamadım.ama o da sık sık geldi yanıma.sonrada konuştuğumuzda benim bütün herşeyi geride bırakıp başka şehire yerleşmemin suçluluk duygusunu yaşamışta ondan gelmiş yanıma yalnız bırakmamak adına öle diyor yani.ama bana karşı ilgisiz gibi davransada beni merak ederdi,takip ederdi,kıskanırdı,bütün bunlar ondan vazgeçmemi engelledi açıkçası.bide sonuçta birlikte olmuştum onla onunda etkisi vardı tabii ama sevgimde çok büyüktü.hala çok büyük sevgim.bebeği istemedi değil.hamile olduğumu öğrendiğinde napacaksın dediğinde ilk bilmiyorum dedim.(aldırmayı düşünmedim sadece çok çaresiz kalmıştım)o da kesinlikle aldırma eğer aldırırsan bidaha yüzümü göremezsin dedi.bende zaten aldırmıcam dedim.

Neden napacaksın diye sordu ki ..

Sevinen erkek bu soruyu asla sorma gereği duymaz.Sanki tek başına yaptın o bebeği.

İnsan sorarken utanır.

evet neden napıcaksın dediğini bilmiyorum ama dediğim gibi aldırırsan yüzümü göremezsin dedi.ilk başlarda yine ilgisizdi.hamileliğim ilerledikçe heyecanlanıyodu farkındaydım.hergün netten alışveriş yapıyodu.hergün kargo geliyodu eve bebişle ilgili şeyler işte.

evet neden napıcaksın dediğini bilmiyorum ama dediğim gibi aldırırsan yüzümü göremezsin dedi.ilk başlarda yine ilgisizdi.hamileliğim ilerledikçe heyecanlanıyodu farkındaydım.hergün netten alışveriş yapıyodu.hergün kargo geliyodu eve bebişle ilgili şeyler işte.

Hımmm...Evet bebeği istiyormuş o zaman...

Lafın gelişi napacaksın demiştir.

Yoksa neden alışveriş vs yapsın kılını kıpırdatmazdı hatta aldırmanı bile isterdi.

evet canım yatağından bebek arabasına kadar mama sandalyesinden oyun parkına kadar aklına ne geliyosa en kaliteli olanlarını aldı.normalde benim bakmam lazım uyku takımıydı nevresimde 10 çeşit zorla durdurdum yerim yok zaten yeter bu kadar diye.her renk aldı.bebeği çok seviyo.ah keşke biraz da benle ilgilense

böyle devam ederse bebegide alıp gidiceginizi söyleyın ,çünkü çocuk mutlu ailede büyürse mutlu olur

çiftler birbirini sevmeliki çocuk sevgıyı ögrensın

( korkucaktır çocugu bukadar severken ayrılmayı düşünemez bıle bu adam )bir insana göz dagı vermek istiyorsan sevdıgı şeylerle sınıycaksın

aklıma geldi ama tehdit ediyosun diye benden nefret eder diye düşündm

tehtitle ne alakası var ? oturup medenıce konuşun sevgıye ıhtıyacım var böle ne kadar devam ederkı acaba dıyın ?çocugum bölemi büyüsün,

kötü örnek olmak istemıyorum yavruma dıyın ,saglıklı bir pisikolojısı olsun istiyorum yetişirken dıyın

mantıklı cümleler kurarsanız öyle algılamaz

sen dırek ya bana böyle davranmayı kesersın yada bebişimide alıp giderim demıyceksınkı :)

gerçkten zor bi durum ama artık ortada bi çocuk var kararlarda ona göre verilmeli eşin baştan niye evlenmiş o zaman oda hiç istemese hiç bi şekilde evlenmezdi çocuğu aldıralım derdi belkide eşinin başka skıntıları var canım eşinle bi konuş karşılıklı bende istemediğin birşeymi var de yani sen kararlı göster biraz kendini nedenini anlarsın nasıl olsa
hakkında hayırlısını versin rabbim

seni çok iyi anlayabiliyorum...
gçmişe dönük yorum yapmak faydasız.olan olmuş.herkes hayatının bir döneminde hayatını etkileyecek bir hata yapıyor ben dahil...
ben açıkçası düzeleceğinden yana ümitsizim.evet senin hataların var ama en büyük hatan ona güvenmek olmuş..sonuçta hiçbir şey tek taraflı gelişmedi
biliyormusun ben de evlendim ayrıldım ...
evlenmeden 4 yıl çıktım eşim olacak adam benim aklıma girdi sürekli diyordu biz zaten evlenicem benim ol diye ben olmaz diyordum sonuçta evlenicez felan dedi neyse sonuçta beraber oldu benimle ama gün geçtikçe soğudu...
sonradan anladım benim istediğim kız sen değilmişsin dedi ama seni de bu şekilde ortada bırakamam dedi afedersiiz s...tiysem alıcam tabi dedi.ama çok şartlar sürdü önüme...
öğretmenlik yapmicaksın başını kapatacaksın evde oturacaksın ...ailenle görüşmiceksin(çünkü benim ailem fakir ve ben köyde oturuyorum onunkisi ise zenginmş ve şehirde oturuyorlarmış..)
evlendim dayak da yedim cehennem azabı yaşadım ve dayanamıyorum ayrılıcam dedim sen bilirsi güle güle dedii..
tek mantıklı hareketim çocuk yapmamam oldu ve öğretmenliğe başladım...iyi yaptığımı düşlünüyorum
canım bunu neden anlattım bence o adam olacak kişi sadece vicdanını rahatsız etmemek için evlendi ve bence sizinki devam etmicek ...
senin de bir bebeğin var dünya tatlısı inş.onunla kendine bir yol çizmeye bak bence..içinde o adam olmasın...çünkü o çocuk büyüdükçe görmicek mi o adamın sana davranışlarını o çocuğun psikolojisi ne olacak?ben o adamın seni sevdiğini de düşünmüyorum açıkçası.
çalışıyorsun sanırım mesleğini sakın bırakma çocuğunla bir yol çiz kendine...
uzun oldu biraz ama umarım okursun canım...iyi günler dilerim.

çok sevmişsin hala da seviyorsun verdiklerin o kadar çok kii
hata değil suç değil sen sadece kendini düşünmüşsün hepimiz böyle deği lmiyiz
taaki anne olana kadar herhalde artık birini kendimizden çok düşünmeye başlıyoruz
ve öğreniyoruz dünya bizim için dönmüyor... her zaman bizim sevdiklerimiz bizi sevemeyebilir.
hatta aşktan ölsekte olmuyor.Adam seni sevmemiş arkadasım bence her defasında deniyor,vicdanının yoklluyor
zor bir durum Ama artık kumdan kafanı çıkar madem bunları fark etmeye başlamışsın yakındır aşkın bitmesi
bak sen bitti deyince hemen bitecek denesene kendine acımayı bırak sadece cok sevdin bunu sadece kendin için yaptın korkma
omuzlarındaki sucluluk hissinide bir kenara bırak gercekten ne yapmak istediğin konusunda kendinle yüzleşmelisin bence

Lütfen artık seni sevmeyen birinin seni sevmesi için umut besleme ve o insana da haksızlık etme. Eşin sana zorla sahip olmak konusunda elbette ki yerden göğe kadar haksız ama buna ses çıkarmayan, ona adeta kendini yapıştıran da sen olmuşsun. Onun gözünde bir değerin yok, olamaz da. Yok doğum yaptım ondan mı soğudu, yok şöyle mi böyle mi diye olmayacak düşüncelerle kendini kandırmaya devam etmek yerine bir kez olsun gururunu eline al ve sana çizilen yola gitmek yerine sen kendine bir yol çiz. Bebeğinle kimseye yük olmadan, zul olmadan yaşamanın yollarını bul. Seni sevmeyen birini elde etmek için ömrünü de harcayabilirsin ama bu seni sadece küçültür.

Ben de ilişkimiz boyunca eşime anlaşamadığımızı, benim istediğimin çok farklı olduğunu, benim için değişmemesi gerektiğini söyledim. Oralı olmadı. O beni her zaman, benim onu sevdiğimden çok sevdi. Şimdi ne oldu. Yarım yamalak bir evlilik ve saygının zerresi kalmamış bir ilişki.

Bir şey biliyorum da söylüyorum, söylediklerim nefsine ağır gelebilir ama senle aynı yatakta yatmıyor, çay içer misin gibi gündelik bir soruya bile cevap vermeyecek kadar senle konuşmuyorsa artık onun da hakkını yeme, istemiyor seni demek ki. Her ilişkinin sonsuza dek mutlu süreceğini masallar beynimize nasıl kazıdıysa artık ısrar ediyor ediyor ediyoruz. Benim gibi çocuksuz, çalışan bir insana bile ciddi ciddi boşanma düşüncesi kabus gibi geliyorsa, bebekli bir kadına neler düşündürür bilemiyorum, çok çok zordur. Söylemek ve yapmak çok farklı biliyorum. Ama ne o kocan olacak kişiye ne de kendine daha fazla haksızlık etme ve istenmediğin yerde durma. Bu şekilde seni asla sevmeyecek olmasını garantilersin kocanın başka bir şey değil.

ne paşa beyefendiymiş bu!:47:
ben teek seni suçlamıycam tatlım, çünkü seni sevmiyosa soğuyosa ağlasanda zırlasanda gidecekti demekki varmış hissi devam etmiş
hiçbir koruma yöntemide %100 değildir seninle sevişirken aklına bu sonucuda getirecektii
saygı denen bir şey olur ne demek o çay içermisn bile dediğinde yüzüne bakmayıp cevap bile vermemesi
sen onun 5 yıllık sevgilisiydin sonuçta insan ne olursa olsun çocuk yaptığı kadına böyle sanki hizmetçisini şey yapmış gebe bırakmışta başına kalmış muamelesi yapamaz!

eee yapıyor işte

peki evlendikten sonra hiç ayrılalım demedi
dediysede siz ne dediniz
demediyse siz neden ayrılmak istemediniz
soru yagmuruna tuttum:1:

Back
X