- Konu Sahibi Prensannesii
-
Hangi ülkedesiniz ki? Davulun sesi uzaktan hoş gelir misali, bence bu kadar hevesli olmamalısınız.
Belcika malesef(((
burda savaş var,ınsan canının kıymetı yok,basımızdakıler hırsız..
kendıne macera mı arıyosun..
bıber gazına mı susadın..
kadın cınayetıne mı kurban olcaksın..
prensını ekmek almaya mı yollıyamıyacaksın..
yoksa ne zaman benım oğlum kaçırılıp cınsel ıstısmara ugrar dıye endıseleneceksın..
otur oturduğun yerde..
Hangi ülkedesiniz ki? Davulun sesi uzaktan hoş gelir misali, bence bu kadar hevesli olmamalısınız.
Belcika malesef(((
Belcika malesef(((
Merhaba kizlarr oncelikle herkeze iyi kandiller. Ben 23 yasinda 3 yasinda bir prens annesi.. vee surekli oturdugum yerden mutsuzum esimde bende calisiyoruz ben parttime cocgum krese gidiyoe ama ben surekli turkiyede yasamak isritorum sanki orda cok mutlu olcam olcaz gibime geliyorr.. orda olanlara cok ozeniyorum ve burda surekli mutsuzum.. buyuk bahceli apartmandayiz suaanda tasinmak istiyoruz ama bi yer begenmiyoruz surekli icimize sinmiyor artik ne yapicagimizi bilemiyoruz.. off aklkm hep turkiyeye tasinmakta..
yaşadığınız anın tadını çıkarmaya çalışın. inanın türkiyede de mutsuz olmak için çok neden bulabiliyoruz. aslında önemli olan mekan değil öncelikle kendimiz ve sonra çevremizdekilerdir. çocuğunuzla ve eşinizle bol bol güzel vakit geçirmeye bakın. hayat çok kısa. hangi ülkede olursanız olun anın tadını çıkarın. ben türkiyedeyim üni bitti kpss derdi var. sınav stresi vs derken hayatı hep geriden yaşadığımı fark ettim ve bu da mutsuz olmama sebep oluyor. ama düşündükçe aslında mutsuzluğu yaratan da kendimiziz. kıymetini bilmediğimiz o kadar çok şey var ki.. fazla uzatıp canınızı sıkmak istemiyorum:) ama dediğim gibi sağlıklı ve huzurlu bir yuvan varsa tadını çıkar. bak yaşıtmışız ama ben daha bir arpa boyu yol almamışken sen hem eş hem iş hem de çocuk sahibisin kıymetini bil derim:)) bir hatam olduysa affola haddimi aşmak istemem:)
arkadaşım türk kanallarını izleyebiliyor musun?
bi haberleri aç izle.
o gösterilenlerin 2 katı daha fazla kaos içindeyiz.
her gün eve gelince Allaha şükür bugün de ölmedim başıma bişey gelmedi diyorum.
gencecik insanlar öldürülür,
profesör doçenti doğrar,
başımızda hiç susmayan bir adam vır vır vır vır her gün tv de beynimizi ütüler.
Valla beni alırlarsa ben geleyim belçikaya, buyrun siz de buraya gelin.
Cok tsk ederim yorumun icin cok haklisin aslinda. Cnm Allah senin gonlune gore versin.. herkezin insAllah!
Merhaba kizlarr oncelikle herkeze iyi kandiller. Ben 23 yasinda 3 yasinda bir prens annesi.. vee surekli oturdugum yerden mutsuzum esimde bende calisiyoruz ben parttime cocgum krese gidiyoe ama ben surekli turkiyede yasamak isritorum sanki orda cok mutlu olcam olcaz gibime geliyorr.. orda olanlara cok ozeniyorum ve burda surekli mutsuzum.. buyuk bahceli apartmandayiz suaanda tasinmak istiyoruz ama bi yer begenmiyoruz surekli icimize sinmiyor artik ne yapicagimizi bilemiyoruz.. off aklkm hep turkiyeye tasinmakta..
burda savaş var,ınsan canının kıymetı yok,basımızdakıler hırsız..
kendıne macera mı arıyosun..
bıber gazına mı susadın..
kadın cınayetıne mı kurban olcaksın..
prensını ekmek almaya mı yollıyamıyacaksın..
yoksa ne zaman benım oğlum kaçırılıp cınsel ıstısmara ugrar dıye endıseleneceksın..
otur oturduğun yerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?