mutsuzum çaresizim

Gizo3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
33
16
3
36
Merhaba kızlar
Şimdi kendimi şöyle özetliyim bi kaç ay sonra 29 yaşındayım kurumsal biyerde çalışıyorum bekarım geçmişte biraz hayal kırıklıklarım olduğu için gönül işleri evlilik bunları kapatmış durumdayım zaten artık istesemde yaşımdan dolayı pek bekar insan bulamamaktayız yalnız geldim yalnız gidiyorum :)
Sıkıntım şu ki ben küçük bi ilçede yaşıyorum ailemle aslında memleketim güzel seviyorum ama hiç arkadaşım yok burda hep evlendiler ve şansımada herkes uzaklara evlendi zaten evlenince bekarlık gibi olmuyor görüşemiyorsun. Bekar olanlarda hep istanbula yerleşti iş buldu felan. Gercekten bi ben cesaretsiz çıkamadım buralardan zaten babamda biraz sorun yapıyor aşağlıyor beni hemen istanbula gitseydin ağlaya ağlaya dönerdin diyor piskolojik baskı yapıyor. Velasıl ben hiç bir zaman cesaretlenip taşınamadım buralardan sadece üni okuyup geri döndüm ünitide uzakta değil yakınn bi şehirde okudum..
Kısaca ben burda yaşamak istemiyorum istanbul da yaşamak istiyorum ve bunun için tek çare evlenmek olarak görüyorum artık sizce doğru bi kararmı bu görücü usulu felan artık yapıcam bişeyler burdaki hayatımı hiç sevmiyorum mutsuzum ve antidepresan kullanıyorum bu yüzden...

sakın ama sakın böyle bişey yapma ordan cıkmak isterken yanlıs bir evlilik yaparsın ömür boyu basına bela alırsın
lütfen sakin ol yasamaya bak içini sıkma degişik kısmetler cıkar
bende tam tersi küçük sehirleri seviyorm yasamak için banada iş bulursan ordan ben yanına tasınayım vallaha

İstanbul degılde yaşayabılcegın başka dha guzel daha sakin yaşanabılır bir yere gidebilirsin.
Bursa olabilir,antalya,aydın,izmir..

zaten artık istesemde yaşımdan dolayı pek bekar insan bulamamaktayız

Kısaca ben burda yaşamak istemiyorum istanbul da yaşamak istiyorum ve bunun için tek çare evlenmek olarak görüyorum

29 yaşına gelmiş bi insanın hayata dair bu kadar sığ çıkarımlar yapmasını aklım almıyor.

çok mantıksız düşünüyorsun.
birincisi 29dan sonra evlenenler boşanmış kişilerle evlenmiyor her zaman. kaldı ki öyle de olabilir. boşanmak ayıp ya da günah değil. boşanmış biri ile evlenmek de ayıp ya da günah değil.

evden ayrılmanın tek yolu da evlenmek değil. istanbulda iş bulup eve çıkabilirsiniz. koca şart değil yani.

Bilmedigin adamla bilmediğin sehirde kaybolur gidersin benden soylemesi...
Hem daha gencsin hem calisiyorsun görücü usulü evinden cikmayan yasi gecmis tipler icin neyse de senin icin fazla ilkel bi yöntem.

Sirf evlenmek icin gorucu usulunu tercih etmemelisiniz bence. Hayat gorusunuze uygun olan buysa bir sey diyemem tabi ama yazdiklarinizdan benim anladigim artik zaten kendim bulamam dusuncesiyle hareket ediyorsunuz ki yanlis karar verme ihtimalinizi arttirir bu bana gore. Herkesin beklentileri farklidir, birinin begenmedigi yerde bir baskasi hayat boyu yasamak isteyebilir yani tasinma kararini verecekseniz sadece kendinizi dinleyin. Denemeden bilemezsiniz, babanizin asagilamalarini duymazdan gelin ve en azindan deneyin. Ama sakin yer degistirmek icin evliligi kullanmayin. Evlilik cok buyuk bir sorumluluk, ozellikle de ulkemizde bir kadin icin.

Sırf İstanbul'da yaşamak için evlenirseniz,ömür boyu bu kararınızdan dolayı pişmanlık yaşayabilirsiniz.Üniversiteyi bitirmişsiniz,orada eş değil iş bulup bi cesaret kalkın gidin bence.Hayat sizin hayatınız kim ne derse desin cesur olmak lazım yeni başlangıçlar için.

Evlenme konusuna yorum yapamayacağım. Ben sadece İstanbulda yaşama kısmına yorum yapmak istiyorum.
İstanbul da yaşamak zor. Pahalı bir şehir. Alacağınız maaşın miktarı çok önemli çünkü kirasıydı faturasıydı derken çok zorlanabilirsiniz. Ha parasal konular hariç bana sorsanız ben İstanbula bayılıyorum. Her köşesi ayrı güzel. Tabi ben hareketli hayatı da çok seviyorum onun da etkisi var üstelik öğrenciyim :) ev masraflarına uğraşmayınca güzel geliyor olabilir.

Bence seçeneklerinizi çoğaltın sadece İstanbula odaklanmayın

Napacaksınız istanbulda yaşayıp ? Boşverin. Mesleğiniz de var başka şehirde iş başvurularında bulun. Kendinize yeni bir Hayat kurun. Kendi mesleğiniz olmasa bile iş imkanı bulabilirsiniz.
Daha az paraya daha kaliteli yaşayabileceğiniz yerler var. Yanlış bir evlilik herşeyi daha kötü yapar. Bekarken bulamadığıniz mutluluğu evlenince de bulamazsınız. Önce kendi kendinize mutlu olun sonra mutluluğunuza mutluluk katacak kişiyi arayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…