• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum cok

bayankapriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
255
53
28
3 hafta once dugunum oldu bir dugun ancak bu kadar rezil edilirdi orkestraya telden muzik caldiran mi ararsin kafasina gore is yapanlar mi verdigim listeden hic haberi olmayan orkestraciya ne diyim hayalim su meshur kemer oyununu bari guzel oynamakti bu moral bozuklugu ile elim kolum kalkmadi dogru duzgn oynayamamism bile zaten bilmm pek ama calismistm az once dugun vidyomu izledm cok uzuldm boyle olmamaliydi kazulet gibi dikiliyorm ortada gelinligm zaten agrdi ayriyeten kina yapmadigm icnde kaftan giydm ustune kadife hic hareket edemedm o kadar kotu ki anlatamm esim bile dalga gcti cok canm skkn icimi dokmk istedm

Ben 1 yıl önce yaptığım düğünün bile sırf masraf olmasından şikayet ederken, bana tuhaf geldi derdiniz...

Ben sana kendi düğünümü anlatsam için sızlar. Kınada orkestra berbattı. Düğünümde Babam kanser hastasıydı ve düğün alanına gelemeyecek kadar hastaydı. Düğün sırasında rahatsızlanıp hastaneye götürüp getirdiler. Babamın yanına gidip ağladım, piste geldim oynadım. Artık düğünün sonuna doğru ikisinide yapmaya dermanım kalmamıştı. Bakyine gözlerim doldu :( 4 ay sonra da vefat etti zaten.
Beterin beteri var üzülmeyin.

Bazı arkadaşlar çok abartıyor şu düğün meselesini.
Amaç evlenmekse eğer, amacınıza ulaşmışsınız zaten. Geçmiş bitmiş bir düğünü degistireneyeceginize göre dert etmek anlamsiz

Yapacak bir şey yok geçmiş gitmiş artık zamanı geri alma şansınız yok üzülüyorsunuz ama bardağın dolu tarafından bakın.
Nice düğünler var kavgadan geçilmez rezil bir gece olan.
Kaftan konusunda gecenlerde burda da yaptılar bir geline kına düğün bir oldugu için, tarihte uyuyor hatta sizmisiniz dedim
:)
Önemli olan evlenmek eşinizle mutlu huzurlu olmaya bakın boşverin.

Orkestrayı tembihlemediniz mi sadece verdiğim liste çalınacak diye?

Back
X