Mutsuzum, Çözüm Bulun Kızlar Bana Nolur???

35smyrna35

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
350
381
303
İzmir
Kızlar Selam, geçenlerde açtım konuyu ama çok daralıyorum. İş yerime daha 2 aydır oldu gireli. Çok muhafazakar ve bunu iş hayatlarına yansıtıyorlar. Tamam bende müslümanım Alla'a bin şükür ama çok yanlış olan şeyler var. Bir de sanırım alışamadım ben. Bu olanlarda daha çok gözüme batıyor. 2 gündür ağlayarak işe gidiyorum. Şimdi çık o zaman diyeceksiniz. En çok istediğim şey çıkmak. Dolar almış başını giderken,ekonomik kriz kapıda diye söylentiler varken bir daha iş bulmam zorlaşır diye korktum. Ama evde oturmayı özledim. Çıksam pişman olmaktan korkuyorum. Kalsam hep mutsuzum.
Bana bir çözüm üretin lütfen.
Şuan bile bulunduğum ortamdan mutsuz bir şekilde yazıyorum.
Cevaplarınızı bekliyorum kızlar...

İşe alışma sürecindesiniz daha. Biraz daha sabredin bence. zamanla hala aynı hissederseniz çıkmadan başka iş bulur çıkarsınız

Bulunduğuz ortama ayak uydurmaya çalışın demekten başka bi şey bulamadım.
Veya ayrılın derdim ama maddi sıkıntınız varsa pek mümkün olmaz

Muhafazakar olmaları sizi niye ilgilendiriyor ki? Profesyonel olun muhabbetlere katılmayın işinizi yapıp çıkın.
Laf atarlarsa da oralı olmayın bir süre sonra keserler. İşyerinde samimiyet olmaz.

İş alanı ne?
Göreviniz ne?
İnsanların yarattığı sıkıntı ne?
Hiçbir şey yazmamışsınız ki "çabala" veya "işten ayrıl" diyelim.

Bayık gerçekten
İş başka şzel hayat başka din de şzel hayatın bir parçası ve işle de profesyonellikle de alakası olmayan bir konu. Sürekli konuşulunca da muhabbet beni bayıyor şahsen. İşyerinde herkesin işini yapıp maaş çekini alıp evine gitmesinden yanayım ama maalesef memleketteki işyerlerinde ayrımcılık cinsiyetçilik mobbing profesyonel olmayan saçmalıkların her türü bulunuyor. Yani iş değiştirseniz bile çok kurumsal bir yer olmadığı sürece benzer saçmalıklarla karşılaşmanız çok olası. Size tavsiyem yeni iş bakın olmazsa da kulak tıkayın oturun, işsizlikten kat be kat daha iyi.

Muhafazakar olabilirler bunu iş hayatlarına nasıl yansıtabilirler ki yada rahatsız olduğunuz nokta ne???
Bende muhafazar bir kurumdayım işime odaklıyım ,sadece kıyafetime biraz dikkat ediyorum o kadar

Kızlar Selam, geçenlerde açtım konuyu ama çok daralıyorum. İş yerime daha 2 aydır oldu gireli. Çok muhafazakar ve bunu iş hayatlarına yansıtıyorlar. Tamam bende müslümanım Alla'a bin şükür ama çok yanlış olan şeyler var. Bir de sanırım alışamadım ben. Bu olanlarda daha çok gözüme batıyor. 2 gündür ağlayarak işe gidiyorum. Şimdi çık o zaman diyeceksiniz. En çok istediğim şey çıkmak. Dolar almış başını giderken,ekonomik kriz kapıda diye söylentiler varken bir daha iş bulmam zorlaşır diye korktum. Ama evde oturmayı özledim. Çıksam pişman olmaktan korkuyorum. Kalsam hep mutsuzum.
Bana bir çözüm üretin lütfen.
Şuan bile bulunduğum ortamdan mutsuz bir şekilde yazıyorum.
Cevaplarınızı bekliyorum kızlar...
Yaşadığın seni rahatsız eden problemi daha açık anlatsan belki daha fazla yardımcı olunabilirdi. Ama muhafazakârlar diye işi sevmemek garip geldi açıkçası. Herkesin bazı şeyleri yaşama tarzı farklı size bir zararları dokunmadigi sürece sizi ilgilendirmedigini düşünüyorum. Siz sadece isinizle ilgilenirseniz bu kadar mutsuz olmazsınız size vereceğim tek tavsiye bu...

Muhafazakar olabilirler bunu iş hayatlarına nasıl yansıtabilirler ki yada rahatsız olduğunuz nokta ne???
Bende muhafazar bir kurumdayım işime odaklıyım ,sadece kıyafetime biraz dikkat ediyorum o kadar

canım bende doguya muhafazakarların cogunlugu olan bır sehre atandım batıda dogdum buyudum . ama benı ılgılendırmıyor acıkcası buradakı ınsanlar nasıl yasadıysam sımdıye kadar oyle yasıyorum askılıda gıyıyorum etek de. sonucta ben buralı degılım. sadece işim burda ıstıfa etsem hemen donerım buyudugum yere dıye dusunuyorum. işini ya kabullen ya da istifa et. ben olsam madem muhafazakarlarmıs. ısımı yapar cıkarım. kımsenın dini muhafazakarlıgı benı ılgılendırmez . kımsenınde benım acık oldugum ılgılendırmez. lafımı yapıstırırım.

zafya zafya konu sahibi ben değilim tatlım :KK45:konu sahibine soruyoruz seni ne rahatsız ediyo ne yapıyorlar sana diye lakin cevap yok..
Bazı kurumlarda kılık kıyafet kuralları vardır bunu kabul edersiniz yada hayır der çalışmassınız Bende Karşıyakalıyım üstelik batıda çalışıyorum kurumum uç noktalarda bir talepte bulunmadı 10 senedir bu kurumdayım hiçbir şekilde rahatsız edici herhangi bir durumla karşılaşmadım..

Kızlar eksik yazmış olabilirim kusura bakmayın.
Özel bir kurumda kurumsal iletişim personeli olarak çalışıyorum.
Her gün siyaset konuşuluyor.
Oruç tutamıyorum. Oruç tutmayanlarda hiç utanmıyor,artık normalleştirdiler muhabbetleri dönüyor. Aslında direkt olmasa da bu tarz konularda üzerime taş atıyorlar.
Evet ben de onlar için yeniyim. Onların bana değil benim onlara ayak uydurmam gerekir belki.
Ama ben saygı duyarken onlar saygısızca konuşuyorlar.
Moralim gerçekten bozuk olduğu için toparlayamıyorum cümlelerimi.
Oruç niye tutmuyorsun, regl misin? soruları beni çıldırtıyor. Kime ne ? Tutarsam bana sevap,tutmazsam bana günah.
Anlatabiliyor muyum?
Ben size siz bu durumda olsanız ne yaparsınız diye sormak istedim.

Kızlar eksik yazmış olabilirim kusura bakmayın.
Özel bir kurumda kurumsal iletişim personeli olarak çalışıyorum.
Her gün siyaset konuşuluyor.
Oruç tutamıyorum. Oruç tutmayanlarda hiç utanmıyor,artık normalleştirdiler muhabbetleri dönüyor. Aslında direkt olmasa da bu tarz konularda üzerime taş atıyorlar.
Evet ben de onlar için yeniyim. Onların bana değil benim onlara ayak uydurmam gerekir belki.
Ama ben saygı duyarken onlar saygısızca konuşuyorlar.
Moralim gerçekten bozuk olduğu için toparlayamıyorum cümlelerimi.
Oruç niye tutmuyorsun, regl misin? soruları beni çıldırtıyor. Kime ne ? Tutarsam bana sevap,tutmazsam bana günah.
Anlatabiliyor muyum?
Ben size siz bu durumda olsanız ne yaparsınız diye sormak istedim.
oruç tutmadığını nereden bılıyolar??

Öğle tatilinde yemeğe çıkıyorum. Normalde kimse çıkmıyor oruçlu olduğu için. Ofiste geçiriyorlar öğle arasını.

Öğle tatilinde yemeğe çıkıyorum. Normalde kimse çıkmıyor oruçlu olduğu için. Ofiste geçiriyorlar öğle arasını.

Yani o mahalle baskisi mi desem artik toplumsal baski mi desem devlet isyerlerinde de var. Kadrolarin cogu hukumetle benzer goruslere sahip insanlarla dolduruldugu icin, devlette oruc tutmayanlar azinlikta, tutanlar cogunlukta. Memur olsaniz dahi ayni baskiyla karsilasirsiniz. O yuzden yapacak bir sey yok maalesef. Size ne diyin gecin.

Bu durumda yapılacak şey ;dediklerini duymayıp işinize odaklanıcaksınız yada çok çok rahatsızsanız ayrılacaksınız, başka alternatif bilemedim:KK43:

Back
X