• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum, Çözüm Bulun Kızlar Bana Nolur???

Kızlar eksik yazmış olabilirim kusura bakmayın.
Özel bir kurumda kurumsal iletişim personeli olarak çalışıyorum.
Her gün siyaset konuşuluyor.
Oruç tutamıyorum. Oruç tutmayanlarda hiç utanmıyor,artık normalleştirdiler muhabbetleri dönüyor. Aslında direkt olmasa da bu tarz konularda üzerime taş atıyorlar.
Evet ben de onlar için yeniyim. Onların bana değil benim onlara ayak uydurmam gerekir belki.
Ama ben saygı duyarken onlar saygısızca konuşuyorlar.
Moralim gerçekten bozuk olduğu için toparlayamıyorum cümlelerimi.
Oruç niye tutmuyorsun, regl misin? soruları beni çıldırtıyor. Kime ne ? Tutarsam bana sevap,tutmazsam bana günah.
Anlatabiliyor muyum?
Ben size siz bu durumda olsanız ne yaparsınız diye sormak istedim.

İşvereniniz size karşı bu tarz tutum sergilemiyorsa oradaki 3-5 çapulcuya itimam etmeyin.. Herkesin ibadeti kendine, inancı kendine benim bu konuda sonsuz saygım var.

Bizim insanlarımız böyle ne yazık ki. Bu muhabbetler sadece işyeriyle sınırlı değil. İyi bir üniversitese okuyorum. Üniversite okuyan eğitimli arkadaşlarım bile oruç tutmayanların muhabbetini yapıyolae oruç tutmuyolar,ne rahatlar vs vs diye. Ve ayrım görmemek,eleştirilmemek, sıkboğaz edilmemek için oruçlu olduğumu söylüyorum mecburen. Yemek yiyemiyorum aç kalıyorum. Mahalle baskısı ya da mobbing. Bitmez bu ülkenin çilesi.

Bizim insanlarımız böyle ne yazık ki. Bu muhabbetler sadece işyeriyle sınırlı değil. İyi bir üniversitese okuyorum. Üniversite okuyan eğitimli arkadaşlarım bile oruç tutmayanların muhabbetini yapıyolae oruç tutmuyolar,ne rahatlar vs vs diye. Ve ayrım görmemek,eleştirilmemek, sıkboğaz edilmemek için oruçlu olduğumu söylüyorum mecburen. Yemek yiyemiyorum aç kalıyorum. Mahalle baskısı ya da mobbing. Bitmez bu ülkenin çilesi.

Ne kadar yanlış..
Yanlışların içinde kaldık.
Bende müslümanım. Kendimi günaha girmiş gibi de hissediyorum.
Allah sonumuzu hayır etsin.
Bunlar yobaz.
Ve ben yobazların yanına yakıştıramıyorum kendimi.
Başka çözüm yolları aramaya çalışıyorum inanın.
Çok zor...

Çok büyük bir kriz kapıda. İş varsa yapacağınız işinizi yapın Çıkın gidşn o Tür muhabbetlere de kapılmayın . Istedikleri gibi davransınlar . Boşverin .
Onlar profesyonel değilse siz profesyonel davranın .

Çok büyük bir kriz kapıda. İş varsa yapacağınız işinizi yapın Çıkın gidşn o Tür muhabbetlere de kapılmayın . Istedikleri gibi davransınlar . Boşverin .
Onlar profesyonel değilse siz profesyonel davranın .

Aynen katiliyorum
Konu sahibesi kesinlikle yeni is bulmadan cikmayin
Biraz kulak tikayon nolcak, tum isyerlerinde sacmaliklar o ya da bu sekilde var zaten. isinizi yapin, cok da muhattap olmayin gecin.

Aynen katiliyorum
Konu sahibesi kesinlikle yeni is bulmadan cikmayin
Biraz kulak tikayon nolcak, tum isyerlerinde sacmaliklar o ya da bu sekilde var zaten. isinizi yapin, cok da muhattap olmayin gecin.
Aynen öyle çalışmak zaten milletin ağız kokusunu çekmek Başlı başına zor kimse bayılarak işe gitmiyor . Ama işte mecbur

Muhafazakar olmaları sizi niye ilgilendiriyor ki? Profesyonel olun muhabbetlere katılmayın işinizi yapıp çıkın.
Laf atarlarsa da oralı olmayın bir süre sonra keserler. İşyerinde samimiyet olmaz.
Bu tür yerlerde genelde mobbing oluyor

İnsanın gündeminde ne varsa onu konuşur..oruçtan bahsetmek filan çok normal.tutmayan insanların rahatlığına şahit olup bahsetmek yanlista olsa olabilen bı durum..bence üzerinize aliniyorsunuz.siz ferah feza yemiyor,içmiyorsaniz neden kafaniza takıyorsunuzki..otekilestirmeyle ne alakası var,sizde biliyorsunuzki bayanların özel halleri olduğu dönemde oruç tutulamiyor.belki öyle bir donemdesiniz kim nereden bilsin sizin tutmamaya niyet ettiğinizi.bence bana kalırsa siz kendi içinizde de tutmamanin rahatsızlığını hissediyor ve alınganlık ediyor olabilir misiniz?

Back
X