• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum, fikirlerinize ihtiyacım var

bu kadar karamsarligin alemi yok.bence kendinize gore birini bulamadgnz icin bu ruh haliniz.ve eski sevgilinizin mutlu olmasida cabasi.yani bugun birini. bulsanz bu ruh halinden kurtulcagnizi hissettim.tek sorun bu bence.odaklandiginiz seyi degistirirseniz mutlulugu yakalayabilrsnz bana kalirsa.pozitif bakin olaylara.uzuntu uzuntuyu ceker.insan pozitif dusundugu zaman guzrl.seylerle karsilasir
Derslerim.agir.ama.notlarim.cok da dusuk sayilmaz. Bu ara boyle oldu, karsima cikan ve hic bana uymayan insanlar da. Haklisiniz birinin sicakligina ihtiyac duyuyorum ve olmayinca boyle oluyor sanırım. Gecer insallah

Iyi aksamlar hanimlar. Icimi dökmek ve fikir almak istedim. Bu ara mutsuzum, yalnızım. Doğru duzgun arkadaşım yok. Derslerim ağır. Okuldan eve evden okula. 9 ay önce iliskim bitti, mutlu o. Bense 2 kişiyle konustum ikisinde de aradığım şeyi bulamadım ve o.defterleri kapattım. Sanki hep yalnız kalacakmisim hayalimdeki insanla karsilasamayacakmisim gibi bir his. Cok fazls arkadasim da olmayacakmis gibi. Maddi durumumuzda cok iyi degil bu ara. Hersey ustume geliyor surekli eksilere dusuyormusum gibi. Elimden geldigi kadar dua ediyorum iyi biri olduguku da dusunuyorum ama olmuyor gibi gelmeye basladi artik. 2016yi hic sevmedim. Nasil cikabilirim bu durumdan. Hani kotu seylerin arkasi hep guzellikti? Nerede artık o guzellik? Yaşım 20 biliyorum cogunuz dur daha cok kucuksun diyecek biliyorum ama hislerim böyle. Herseyin yoluna girmesini istiyorum ve sadece vakit geciyor gunler geciyor ben hala ayni yerdeyim. ..

Her kötü şey güzellikler getirmez lakin rabbim gönlüne göre versin. Kendine inancını kaybetme. Şükret ve en önemlisi hayatı sevmeye çalış. Kendini ve hayatını sevdikçe çevrende seni seven insanlar çoğalacaktır. Herşey gönlünce olsun

Her kötü şey güzellikler getirmez lakin rabbim gönlüne göre versin. Kendine inancını kaybetme. Şükret ve en önemlisi hayatı sevmeye çalış. Kendini ve hayatını sevdikçe çevrende seni seven insanlar çoğalacaktır. Herşey gönlünce olsun
Amin cok tesekkur ederim insallahh

Back
X