- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
Merhaba arkadaslar..ben cok mutsuzum suan görüştüğüm hiç arkadaşım yok eşim izin vermiyor ve zaten çoğu arkadasimda şehir dışında eşim arkadaşlarımla gorusturmuyor cunku haklı ben kimseyi kiramam hayır diyemem o yüzden en yakın arkadasum dediğim insandan bile cok büyük darbeler yedim..arkadasimda esimde dostumda kocam...burayada üye oldum sizlerle paylaşıp akıl almak icin..ben çalısmiyrm okuyorum ve tekrar uni sınavına gireceğim..ben eşimin ikinci evliligiyim..1 tane evladi var 4 yaşında çocuk beni öz annesinden daha cok seviyor yanımdan gitmek istemez.eşim biz evlenelim diye cok çaba sarf etti ağladı kapimda yattı vs..artı bütün geçmişini en ince detaya kadar bilirim eski evliligide oyle ki keza eski esinefe sordum bana bütün anlattıklarını oda onayladı..yani yalan yok...ama kadın şeytan gibi..kocam onunla birseylere kızıp evlenmiş bosanmasida herkes tarafından beklenen birseymis...sorum su ki bi dönem atmıştım kafamdan ama yine depreşti o kötü düşünceler kendimi sorgularken buluyorum eskiyi ve mutsuzum evliligimefe yansiyo bu durum...eşimin onu hiç sevmediginden eminm hayat kadını gibi bi kadın zaten aracı olan arkadaslarida o zihniyetle tanıştırmış..eşim bosanirim diye başka biseye kızıp bu kadınla evlenmis...suan bu satırları yazarken bile agliyrm bana yalvaririm akıl verin ben artık bıktım bu düşüncelerden