mutsuzum kendimi anlatamiyorum..:'(

İnan eski evliliği olmasaydı da bazı kırılmalar, tartışmalar olurdu aranızda.
Yani bilmiyorum hep kol kola aşkım da canım bana imkansız geliyor..

Tüm ilişkilerin bir parçası bu..
Herkes arkadaşlığa çok önem vermez,ihtiyaç duymaz.
Hatta eşim olsun yeter diyenleri de gördüm.

Ama madem mutsuzluk sebebi olarak bunu saydın.
Demek ki sana da tek eşin yetmiyor..
Doğal olan da bu, herkesin yeri başka.
Eşini eşine şikayet edemezsin, ya da bak eski eşini kıskanırsın ama bunu eşine
anlatsan kavga olur. Yakın bir arkadaşınla paylaşsan seni rahatlatırdı..

Ben mesafeli arkadaşlık kuramam. Ya can ciğer olurum ya da hiç işim olmaz.
Bilmiyorum mesafeli arkadaşlık ne ki?

Sürekli kol kola aşkım canım cicim boğar zaten en azından beni boğar..dediğiniz doğru insan arkadasa ihtiyaç duyuyor bevet eşimi eşime şikayet edemem..oyle zordayim ki gece olsun uyuyim istiyorum sadece..

1-Siz küçük bir çocuk değilsiniz, eğer zihinsel de bir rahatsızlığınız yoksa arkadaş edinmenize, görüşmenize eşiniz karışamaz. Ne demek ben çok zarar gördüm zamanında. O sizin kocanız mı yoksa siz on yaşındasınız falan o da babanız mı?
2-Böyle yalnız kala kala eskileri düşünüp kurcalamanız çok normal.
3-Sırf zamanın birinde şu andaki kocanızla evli diye bir kadına 'hayat kadını gibi' demek çok büyük bir terbiyesizlik ve insafsızlık. Unutmayın siz de birgün boşanabilirsiniz o adamdan ve yerinize gelen sizin için aynı cümleyi kullanabilir.

Ben gerçekten hayat kadınlarına bile oyle hitap edilip bakılmasına bile kızarım ama eğer tanisaydiniz bilseydiniz ananlarsınız beni..amacım terbiyesizlik yapmak degil..ki evet bende boaanabilirim hayatta herşey insanoğlu icin bunun bilincindeyim ama şöyle ornekliyim biz bi gün eşimle kavga ettim bu konu icin eşim sabah ise gitti bi arkadaşı hayırdır demiş esimde kavga ettik malum sebepten demiş arkadaşı ise oğlum eşinin gonlunu al biz sana evlenme dedik o nasil biri sen nasıl birisin denkmiydi sana bak kacincisin sen onun icin git karının gönlünü al demis

insan boşanırım nasılsa diye niye evlenir,boşanmayı düşündüğü birinden niye çocuk yapar.:44:

bir de niye arkadaşım beni ağlatsın,en fazla üzüntüsüne ortak olmak için ağlarım.başka türlü arkadaşım olmaz zaten:31:

Sürekli kol kola aşkım canım cicim boğar zaten en azından beni boğar..dediğiniz doğru insan arkadasa ihtiyaç duyuyor bevet eşimi eşime şikayet edemem..oyle zordayim ki gece olsun uyuyim istiyorum sadece..

Bu çözüm değil ki..
Uyandığında aynı hayata uyanacaksın.
Eşine bu ihtiyacını anlat ve izin verdiğin bu eksik yaşamı değiştir..

İnsanlar istediğini yapabilir. Hiç tanımadığı bir adamla sevişebilir, sadece cinsel isteklerini dizginlemek açısından biriyle birlikte olabilir. Eşinizle bunu yaptığı için bedenini kullanan bir aşağılıksa, eşiniz bu durumda masum mu yani? O kadına bu tarz hakaretler sıralayıp eşinizi böyle görmemeniz anormal. Ha bana kalırsa kimse kimsenin namus bekçisi değildir, dediğim gibi isteyen istediğiyle istediği süre zarfında sevişebilir. Benim umrumda olan ya da namusunu yargılayacağım bir durum değildir. Ama bunu kadın yapınca hayat kadını veya bedenini kullanan bir aşağılık oluyorsa erkekte ondan aşağı kalan bir durumda değildir. Bu söyledikleriniz çok çirkin. Neyse. :31: Size huzurlar diliyorum.
Esimede kiziyorum niye yaptın diyorum ama benim eşim o dönemlet zaten sadece cinsel arzularını düşünüyormus..inanın suan eşimden tiksinaim ben artık bu konudan ötürü aglamk iştemiyotum bende bi insanim ya...bende onun namusunn bekçisi değilim ki bu ülkede kerhaneler varsa oraya düşen kadinlarimiz degil o kadınları kullanan erkekler pislik...huzur mutluluk yok bana bu hayatta galiba :'(

anladığım kadar asıl problem eski eş.sanırım bazen kıskançlık giriyor araya.arkadaşlarınızla görüştürmemesi de tuz biber üstüne bolca.
o artık se nin eşin.geçmiş geçmiştir.bek ne güzel bi gün geçirdik demişsin.adam seni mutlu etmesini biliyor.herkesin bi geçmişi var mutlaka.sen geleceğe bak.sen geleceğisin,diğer kadın geçmişte kalmış.arkadaş konusuna gelince evlilik ilerledikçe aşılır diye düşünüyorum

Esimede kiziyorum niye yaptın diyorum ama benim eşim o dönemlet zaten sadece cinsel arzularını düşünüyormus..inanın suan eşimden tiksinaim ben artık bu konudan ötürü aglamk iştemiyotum bende bi insanim ya...bende onun namusunn bekçisi değilim ki bu ülkede kerhaneler varsa oraya düşen kadinlarimiz degil o kadınları kullanan erkekler pislik...huzur mutluluk yok bana bu hayatta galiba :'(

emin ol ki evde çok bunaldığın ve tek olduğun için bunlar beynini kemiriyor

Merhaba arkadaslar..ben cok mutsuzum suan görüştüğüm hiç arkadaşım yok eşim izin vermiyor ve zaten çoğu arkadasimda şehir dışında eşim arkadaşlarımla gorusturmuyor cunku haklı ben kimseyi kiramam hayır diyemem o yüzden en yakın arkadasum dediğim insandan bile cok büyük darbeler yedim..arkadasimda esimde dostumda kocam...burayada üye oldum sizlerle paylaşıp akıl almak icin..ben çalısmiyrm okuyorum ve tekrar uni sınavına gireceğim..ben eşimin ikinci evliligiyim..1 tane evladi var 4 yaşında çocuk beni öz annesinden daha cok seviyor yanımdan gitmek istemez.eşim biz evlenelim diye cok çaba sarf etti ağladı kapimda yattı vs..artı bütün geçmişini en ince detaya kadar bilirim eski evliligide oyle ki keza eski esinefe sordum bana bütün anlattıklarını oda onayladı..yani yalan yok...ama kadın şeytan gibi..kocam onunla birseylere kızıp evlenmiş bosanmasida herkes tarafından beklenen birseymis...sorum su ki bi dönem atmıştım kafamdan ama yine depreşti o kötü düşünceler kendimi sorgularken buluyorum eskiyi ve mutsuzum evliligimefe yansiyo bu durum...eşimin onu hiç sevmediginden eminm hayat kadını gibi bi kadın zaten aracı olan arkadaslarida o zihniyetle tanıştırmış..eşim bosanirim diye başka biseye kızıp bu kadınla evlenmis...suan bu satırları yazarken bile agliyrm bana yalvaririm akıl verin ben artık bıktım bu düşüncelerden
tatlım arkadaşlarınla görüşmediğin içinmi üzgün ve mutsuzsun yoksa eski eşiyle bi boşlukta boşandı beni sevmiyor diye düşünmektenmi mutsuzsun anlamadımki :31:

insan boşanırım nasılsa diye niye evlenir,boşanmayı düşündüğü birinden niye çocuk yapar.:44:

bir de niye arkadaşım beni ağlatsın,en fazla üzüntüsüne ortak olmak için ağlarım.başka türlü arkadaşım olmaz zaten:31:

Sarhoş bi gecede olmuş iciyomus..aldirmak istemiş kdin yalanla dolanla aldirtmamia

anladığım kadar asıl problem eski eş.sanırım bazen kıskançlık giriyor araya.arkadaşlarınızla görüştürmemesi de tuz biber üstüne bolca.
o artık se nin eşin.geçmiş geçmiştir.bek ne güzel bi gün geçirdik demişsin.adam seni mutlu etmesini biliyor.herkesin bi geçmişi var mutlaka.sen geleceğe bak.sen geleceğisin,diğer kadın geçmişte kalmış.arkadaş konusuna gelince evlilik ilerledikçe aşılır diye düşünüyorum

Evet asıl sorun eski eş kiskanmakaa bizim yasntimiz suan onu kiskndiyor eşimin bana yaptıkları falan cunku benle yaşadıklarının binde birini yaşamamış...beni delirten kocamın onada dokunmuş olması aynı evi paylaşmış olması hiv sağlıklı bi düşünce degil ama ben bazen eşimle sevişmek bile iştemiyirum bu konulardan otturu

Evet asıl sorun eski eş kiskanmakaa bizim yasntimiz suan onu kiskndiyor eşimin bana yaptıkları falan cunku benle yaşadıklarının binde birini yaşamamış...beni delirten kocamın onada dokunmuş olması aynı evi paylaşmış olması hiv sağlıklı bi düşünce degil ama ben bazen eşimle sevişmek bile iştemiyirum bu konulardan otturu

tatlım yapma nolur ya...o artık senin.kalbi de senin bedeni de senin hatta beyni de senin.yapma lütfen.bu sadece evliliğini baltalar.sakın sakın ha bunu da eşine söyleyip aklınd aolmayanı adamın kafasına sokma.o snei tercih etti.sana eşim dedi namusum dedi.zorla kimse onu senin yanında tutmuyor.onun istediği sensin ve adam sana eşim demiş seni seçmiş.eğer o daha iyiy olsaydı onu sevseydi hala onun yanında olurdu.kendini eşinin kollarına bırak.huzur bulmaya bak.

Çok örselenmiş bir ilişki. Eski eşle konuşup, sorular soracak kadar neden yüzgöz oldunuz. Daha önce evlilik yapmış biri ile evlenmeye kesin karar verdiyseniz geçmişteki kadını-onların ilişkilerini ömrünüz boyunca kendinizinkiyle kıyaslayacaksınız demektir. Bunu bile bile evlenmiş olmanız gerekirdi.

tatlım yapma nolur ya...o artık senin.kalbi de senin bedeni de senin hatta beyni de senin.yapma lütfen.bu sadece evliliğini baltalar.sakın sakın ha bunu da eşine söyleyip aklınd aolmayanı adamın kafasına sokma.o snei tercih etti.sana eşim dedi namusum dedi.zorla kimse onu senin yanında tutmuyor.onun istediği sensin ve adam sana eşim demiş seni seçmiş.eğer o daha iyiy olsaydı onu sevseydi hala onun yanında olurdu.kendini eşinin kollarına bırak.huzur bulmaya bak.

İnanirmisin bilmiyorum ama eşim ilk kez beni sevmiş ki 32 yaşında biz ilk kez başbaşa kaldığımızda heyecandan ölecekti diye korktuk doktora gidicektik kalbi cikicak gibi attı..bi evlilik yapmış hayatına sayamadigi kadar çöl kadın girmis..ben eşimi cok seviyorum mutlu olmak istiyrm :'(

İnanirmisin bilmiyorum ama eşim ilk kez beni sevmiş ki 32 yaşında biz ilk kez başbaşa kaldığımızda heyecandan ölecekti diye korktuk doktora gidicektik kalbi cikicak gibi attı..bi evlilik yapmış hayatına sayamadigi kadar çöl kadın girmis..ben eşimi cok seviyorum mutlu olmak istiyrm :'(

mutlusun zaten.hep bunlar şeytan vesvesesi.dur şimdi bildiğin dualardan oku.Rabbim kalbine ferahlık versin.hzuur için huzursuzluk arama.seni seven bi eşin var.ne güzel sağ.birazdan eve gelecek.boynuna sarıl onu sıcak bi şekilde karşıla

Çok örselenmiş bir ilişki. Eski eşle konuşup, sorular soracak kadar neden yüzgöz oldunuz. Daha önce evlilik yapmış biri ile evlenmeye kesin karar verdiyseniz geçmişteki kadını-onların ilişkilerini ömrünüz boyunca kendinizinkiyle kıyaslayacaksınız demektir. Bunu bile bile evlenmiş olmanız gerekirdi.

Bile bile evlendim evet ama bu kadar takacagim aklıma gelmezdi..pskologa bile gitmeyi düşünuyrm artik

mutlusun zaten.hep bunlar şeytan vesvesesi.dur şimdi bildiğin dualardan oku.Rabbim kalbine ferahlık versin.hzuur için huzursuzluk arama.seni seven bi eşin var.ne güzel sağ.birazdan eve gelecek.boynuna sarıl onu sıcak bi şekilde karşıla

Akşam eve gekiyo opucuklerle karşılıyorum bazen yatak notlar yapıştitiyrm göreceği yerlere..kokusunu içime çekip ohh tatlı kocam seni özledim falan da derim ama aklım hep şeytan vesveseainde

Akşam eve gekiyo opucuklerle karşılıyorum bazen yatak notlar yapıştitiyrm göreceği yerlere..kokusunu içime çekip ohh tatlı kocam seni özledim falan da derim ama aklım hep şeytan vesveseainde

canım o zaman seninde dediğin gibi bi terapi al istersen

Back
X