Mutsuzum,kendimi yalnız hissediyorum

MLKMLK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
277
0
46
İzmir
Dışarıdan yerimde olmak istteyen çok kişi var ama ben hiç mutlu değilim çünkü yaşadığım herşey anlık mutluluklar o kadar yalnız hissediyorum kendimi hemde çok öyleyimde bir derdim olsa güya hepsi üzülür çevremdekilerin ama herkesin içini öyle iyi biliyorum ki mutsuz olmam hepsini sevindiricek en yakın arkadaşım diye sıfatlandırdığım insan bile arkamdan neler konuşuyor kimbilir çünkü insan hissediyor herkesin hareketlerinden anlıyorum bu sadece arrkdşlarm değil benden büyükler bile benmle uğraşıyor güvenebileceğim hiç dostum yok erkek arkadaşıma bunları anlatsam haklısın boşver diyor yaa oda anlamıyor bıktım artık yaşayacak birşey yok sanki artık hayatımda herkes herşey sahte isteklerim çok farklı ben yalnız kalmak istiyorum kafayı yicem şuan içimden hiçbirşey ypmak gelmiyor hiçbirşeyin hayalini kurmak bile istemiyorum olmuyor cünkü isyan etmiyorum ama anlayamıyorum kimse için kalbimi bozmuyorum bana kötülük yapmaya calısan kıran insanları bile hoş görüyorum kızlar çok mutsuzum anlatamam size belki ben cok büyütüyorum ama karamsar oldum iyice suan moralim bozuk en yakın arkdslarmdn birtanesi bile yok herkes kendi derdinde

neden sana karşı yapılan haksızlıklara hoşgörüyle yaklaşıyorsun,arkadan konuştuğunu düşündüğün birini en yakın arkadaş olarak yanında tutuyorsun ki ?

Mutsuzluk donem donem hepimizin yasadigi birsey. Seninkinin gelip gecici oldugunu dusunuyorum. Asil sorunun, kendine guvensizlik olabilirmi? Mutlu olmak cevrendedilerin seni sevmesine bagli degil ki...
Hayattan istedigin, amaclarin neler? Bir hedefin olmali en az bir hedefin, ulasamasan da pesinden kostugun....
Su zamanda herkes cikar icin birilerinin yanina yanasiyor. Saf temiz insanlardan faydalanmaya calisiyor belki de sen de boyle birkac seyle karsilastin ve guvenin sarsildi???

Degecek insanlarin sevgisi senin icin daha onemli degilmi...

neden sana karşı yapılan haksızlıklara hoşgörüyle yaklaşıyorsun,arkadan konuştuğunu düşündüğün birini en yakın arkadaş olarak yanında tutuyorsun ki ?

Canım zaten en yakın olarak gördgm kişiler toplasan 3-4 kişi fazla arkdsm bile yok düzelirler diyorum hatalarını kapatmaya çalışıyorum fakat yok hep fesatlık var hepsinde off hatta öz ablam bilee benmle uğraşıyor dışarıdan herkes cok havalı ukala oldugumu sanıyor aslnda yani özümü kimse bilmiyor ama bana karşı iyi olan biri icin ben her türlü yardım ederim ablama cok iyi davrnyrm yeni evli o işte daha önceden konu acmıştım mesela eniştemle iligili işin özünü öğrendim eniştemede beni cekiştiriyomşş düşün ya öz ablam arkmdn konusuo

ben böyle durumlarda hayatımdaki artılara bakar moralimi düzeltirim. zaten kimse kimsenin dostu değil ki. kimseye güvenmiyceksin, sırrını paylaşmıycaksın. keyfine bak. bugünlerin tadını çıkar. kimbilir daha ne kadar yaşıycaz şu fani dünyada. hayat kısa. hiç birşey üzülmeye değmez.

Mutsuzluk donem donem hepimizin yasadigi birsey. Seninkinin gelip gecici oldugunu dusunuyorum. Asil sorunun, kendine guvensizlik olabilirmi? Mutlu olmak cevrendedilerin seni sevmesine bagli degil ki...
Hayattan istedigin, amaclarin neler? Bir hedefin olmali en az bir hedefin, ulasamasan da pesinden kostugun....
Su zamanda herkes cikar icin birilerinin yanina yanasiyor. Saf temiz insanlardan faydalanmaya calisiyor belki de sen de boyle birkac seyle karsilastin ve guvenin sarsildi???

Degecek insanlarin sevgisi senin icin daha onemli degilmi...

Kimseye güvenemiyorum çok güvendiklerim bile şüpheye düşürdü güvenmiyorum değilde dikkatli olmaya çalışıyorum..Tabikide hedeflerim var zamanla ulaşabilceğim tatlım İşte herkes çıkar ugruna yaklaşıyor bende cok safımm hemen inanıyorum biri karsımda mutsu zkonuşssa etse acıyorum

Kimseye güvenemiyorum çok güvendiklerim bile şüpheye düşürdü güvenmiyorum değilde dikkatli olmaya çalışıyorum..Tabikide hedeflerim var zamanla ulaşabilceğim tatlım İşte herkes çıkar ugruna yaklaşıyor bende cok safımm hemen inanıyorum biri karsımda mutsu zkonuşssa etse acıyorum

Canim ben de birkac sene oncesine kadar ayni senin gibi dusunuyordum, hatta belki hala daha o gunlerin kirintilari var. Ne de olsa insan degisemiyor bu bir huy. Ben cok hayalkirikliklari yasadim, cunku insanlari kendin gibi saniyorsun kiyamiyorsun.. Ama oyle degiller, degmiyorlar inan ki. Benimki zamanla ve hayalkiriligi ve uzuntu cekerek yavas yavas oldu. Bu nasil ogrenilir bilmiyorum illa uzuntu yasaman mi gerekir, deneyim olmasi daha mi iyi olur senin acindan bilmiyorum ama bu huyunu sana en az zarar verecek sekilde torpulemen gerekiyor.
Bencillik olarak gorme sakin, ama kendin cok onemlisin sen herkesden once gelmelisin. Bunun bilincine varman gerekiyor. Kendi kendine en cok degeri verip kendi kendine yetebilmek, kendini simartmak... Yoksa mutsuzluk kacinilmaz oluyor...

Back
X