Mutsuzum, memnuniyetsizim yaşam sevincim yok.

İnsan boş durmaktan catlayabilir gerçekten.. aman otur işte ne var diyorlardı ama ben ilk 40 gün ruhumu daraltmistim.. bekle zamanla başlayacaksin diye diye sabah 8 alsam 6 boş bir masada otur otur fenalık gecirmistim.. bişeylerle oyalaniyordum ama ne mümkün saat geçmiyor.. Bu dönemi bayilmadan atlatmak lazım.. ben her gün is istiyordum ana maalesef bu seferde isim olmayan seylerle boguyorlardi.. bekleyin zamanla geçecek.. insanlarla da kaynasirsiniz zaten herkesle samimi olunmaz..

İnsan boş durmaktan catlayabilir gerçekten.. aman otur işte ne var diyorlardı ama ben ilk 40 gün ruhumu daraltmistim.. bekle zamanla başlayacaksin diye diye sabah 8 alsam 6 boş bir masada otur otur fenalık gecirmistim.. bişeylerle oyalaniyordum ama ne mümkün saat geçmiyor.. Bu dönemi bayilmadan atlatmak lazım.. ben her gün is istiyordum ana maalesef bu seferde isim olmayan seylerle boguyorlardi.. bekleyin zamanla geçecek.. insanlarla da kaynasirsiniz zaten herkesle samimi olunmaz..
Bugün sabahtan evrak islerimi halledicem. Diyorum oglen bi gittim bi baktim oooo islerim gelmis bende yogunluga girmisim:))) oyle hayal kuruyorum iste:))

İlk öncelikle iyi akşamlar deyip konuya bodozlama dalıcam.
Rastlayan vardır illa ki konularıma işsizdim kendimi kötü hissediyordum. Dün itibariyle işe girdim. Ama bi memnuniyetsizlik var, iş yerini tam benimseyemedim sanırım. Zamanla benimseyeceğimi düşünüyorum belki eminde olamıyorum. Önceki iş yerimin 10 katı kadar büyük bir firma işler çok yoğun fakat yeniyim diye bana daha görev verilmiyor. Gözlemde olmamı istiyorlar. İş yerinde zaten bir pc ye bile sahip değilim. 2 gündür bekliyorum pc gelecekte yavaş yavaş çizimlere başlayacağım diye. Akşam 6 yı zor ediyorum. Sürekli sigara içmeye iniyorum sıkıntıdan.Bu gidişle bu çok kaytarıyor deyip çıkaracaklar işten ama ne yapayim doğru düzgün iş vermiyorlar. Önce ki iş yerimden sorumluluklarım daha fazla olacak iş akışı çok yoğun. Korkuyorum altından kalkabilir miyim diye, kendime karşı acayip bir özgüvensizlik oluştu ki eskiden egosu yüksek bir insandım ben. (işsel olarak)
Büyük firma çeşit çeşit insanlar. Yüzüme bakmayanlar bile var. Yeniyim sonuçta ben. İnsan bir hayırlı olsun der ya da çok hassaslaştım o yüzden böyle düşünüyorum.
İlk iş günü birde konularımda bahsi geçen eski sevgilim yazdı. İyice allak bullak oldum.
Sürekli ağlayasım var. Bunalımdayım mı acaba yoksa ben mi şımardım anlayamıyorum.

Help me ! =/
Yakında basınızı kasıyacak vaktınız olmaz
Bu günlerin tadını cıkartın

Ileride zaten isler cok yogun olacak diyosunuz o yuzden simdi guzel guzel gozlem yapip herseyi kavramaya bakin bu hep boyledir. Size hayirli olsun demeyenler konusunda da alinganlik yapiyosunuz bence. Gun icinde insanlarin aklinda bisey mi var, bi sorunlari mi var ya da zihinleri dolu mu bilemezsiniz. Belkide sizi farketmemeleri bile normaldir yani oyle bi durumda.

Back
X