mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum

papiya

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014
1
0
merhaba bayanlar ilk defa yazıyorum buraya.işin içinden çıkamayacak durumdayım.o yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var.11 yıllık evliyim.8 yasında bir kızım var.eşim aşırı sorumsuz,bencil,sinirli bir adam.üniversitede tanıştık.5 yılın sonunda evlendik.ama çok iyi tanımadan evlenmşim.çünkü evlendiğim gün bile gösterdi farklı yüzünü.herşeyine katlandım.evet içkisi yok kumarı yok karı kızı yok ama onun dışında herşey var.sürekli psikolojik baskı yapıyor.araba bile süremiyorum artık korkudan sürekli güvenimi kırıyor.sürekli aşağılıyor.hiç bizimle dışarı çıkmıyor.sadece arkadaşlarıyla herakşam birlikte.biz eşimin memleketine busene taşındık oyüzden biraz azıttı.bizde kimseyi tanımıyoruz çok yalnızız kızımla.tek başımızaoturup beyefendinin eve gelmesini bekliyoruz.beni yemeğe bile götürmek külfet geliyor adama hiç bir şekilde çıkmıyoruz beraber.iki yabancı gibiyiz.evedeykende ya uyuyor ya da bilgisayar başında.çok monoton bir hayatımız var anlayacağınız.bundan 3 ay önce 2.bebeğim 4 aylıkken karnımda öldü.çok istiyordu çocuğun olmasını ama.bir kere olsun ultrasona girerken benimle hiç girmedi içeri banane ben girmem dedi.surat asınca ben kavga çıkardı hemen .ben girmek zorundamıyım bunaltma beni falan dedi.sanki başkasından olan bir çocuktu.nitekim yavrum gelmek istemedi böyle bir hayata.Allahın bir bildiği vardır elbet.neyse bu olayın sonucunda kızım çok sarsıldı.çok alışmıştı kardeş olacağı fikrine.kısacası bir aile gibi olamıyoruz biz hiç.o hep arkadaşlarıyla kendi kendine bencillce yaşıyor.biz ise canım kızımla 2 arkadaş gibi birlikte takılıyoruz sürekli.başka kimsemiz yok çünkü bu şehirde.kızım tekrar kardeşinin olması için çok yalvarıyor.ben ise böyle bir adama tekrar çocuk yapmanın büyük bir hata olacağını biliyorum.hatta zamanı gelince daha fazla kaldıramayacağımı düşünüp ayrılabilirim bile diyebiliyorum.herşeye kızım için katlanıyorum.mutsuzum ama o mutlu babasıyla aynı evde yaşamaktan. buraya yazamadığım daha o kadar çok şey var ki. ... napacağımı bilmiyorum.bir taraftan kardeş isteyen ve hergün bunun için ağlayan bir çocuk.ve dünyadan bir haber kendi için yaşayan sorumsuz bencıl bir koca siz olsanız naparsınız lütfen fikir verin

kötününr ... kötüsü var benim başlığımı okursanız anlarsınız:) ama bence de çocuk yapmayın sakın..çünkü düzelmez öyle devam eder..ama siz akşam arkadaşlarıyla oluyor benimle ilgilenmiyor deyince aklıma başka kadınlar geldi...ben kendi kocamdan biliyorumakşamları çıkıyordu birden ilgi bitiyo sinir aşağılama öfke..belki şiddet...boşanıp boşanmamak sizin sabrınıza bağlı tabi...konuşabilirsiniz...mutsuzluğunuzu dile getirmelisiniz...

Duzelmesi icin konusmayi deneyin ekonomik ozgurlugunuz varsa hic boyle kendini bisey zanneden sorumsuz adamlara prim yapturmayin hayat boyle gecmez kizinizda mutsuz bi ailede sorunlu bir bireye donustuguyle kalir..sadece senin ilginle sevginle buyudukten sonra o adam yalikazigi mi orda ne isi var

X