- 2 Ekim 2014
- 585
- 183
- 29
- Konu Sahibi Kahvedelisiii
Merhaba. 20 yaşında üniversite öğrencisiyim. Erkek arkadaşım var orta okul mezunu dışarıdan lise okumaya başladı meslek sahibi aşçı.Problemimi gelince ben Isparta'da okuyorum erkek arkadaşım ve ailem Antalya da yazları Antalya'dayım kışında 2 hafta da bir.Her baba gibi babam bana düşkün ama benimkisi biraz fazla sevgilim olsun istemiyor. Erkek arkadaşım çok sahiplenici kötü gün dostu tek kötü huyu siniri. Çok çabuk sinirleniyor. Pazartesi günü bardağı taşırdı siniri yüzünden ayrılmak istedim. Ben seni bırakmam dedi bende huzurlu bir yaşam geçirmek istiyorum dedim haklısın dedi şimdi sinirini kontrol etmeye çalışıyor benim isteğimle psikologa gidecek inşallah. Sorunumsa babamdan gizli çıkıyoruz annem biliyor ama annem de babamdan korkar beni pek koruyup kollamaz. Artık birisi görür diye o kadar korkuyorum ki. Erkek arkadaşım da görüşürüp buluşmak istiyor sağolsun beni iyi idare ediyor o kadar arada kaldım ki bunalıma girdim şunu da ekliyim memleketim Isparta ama orda bile zor okutuyor babam beni bizim yanımızda oku diyor beni Antalya'ya aldırmaya çalışıyor bi de sevgilim olduğunu öğrense Isparta'da kim bilir neler yapar der aklı daha çok bende kalır bilmiyorum ne yapacağımı bana akıl verın lütfen ve babam sevgilin olursa bana söyle demişti ama nasıl ? Babam da annemle evlendikten sonra liseyi ve üniversiteyi okumuş önemli olan karakter gerisi sonradan gelir diye düşünüyorum.Ne yapmalıyım ? Çok teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için ve okuyup değerli vaktinizi ayırdığınız için.