• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum sırf başkaları yüzünden :(

seni çok iyi anlıyorum boyum 1 74 ve çok uzun olduğumu söyleyenler oldu okul hayatım boyuncada zürafa derler sırık derlerdi bu söylemler çok gururumu incitirdi sonunda ne oldu özgüvenim yıkıldı bu söylemler yüzünden...artık takmıyorum hatta gurur duyuyorum kendimle çocukken bu tip laflar çok can acıtıyordu ve ne yaptım benden daha uzun olanları gördükçe halime şükrettim boyumda kilomda orantılı fiziğim gayet düzgün daha kötüsünü düşünerek halimize şükretmeliyiz sakat olabilir kollarımız ve bacaklarımızda sorun olabilirdi bilindik laflar oldu benimkisi ama doğru olan bu yolda rastladığım sakat kör vs bi engelliyi gördükçe şükürler olsun halime diyorum

benim boyum da 1.60 filan arada sırada bazı insanlar keşke biraz daha uzun olsaydın filan diyo ama ben hiç takmıyorum.bunu söyleyenler benden 5cm filan uzun olan kişiler. görünüşe bakınca onlar benden uzun ama ben daha alımlı ve bakımlı görünüyorum.
sen de manken gibi uznsun işte bunu artıya çevir dalga geçenlere de cevabını ver
ayrıca da sana yapılmasından hoşlanmadığın bişeyi de başkalarına yapma tatlım.haklıyken haksız konuma düşüyosun.

amaannnn dert ettiğin şeye bak :uhm: yahu kim yerden bitme olmak ister ki... herkes uzun boylu tabiri caizse fidan gibi olmak ister. belli kıskanıyorlar kendine güven ve en ufak sözlerinde ağızlarının payını ver :içelim:

forevereda35 .!.:
İNSANLARI SEVERİM HATTA SEVERDİM AMA KENDİ EGOSUNU TATMİN ETMEYE ÇALIŞAN PİSLİKLERDEN BIKTIM ARTIK.HER GİRDİĞİM ORTAMDA BOYUMLA İLGİLİ YERSİZ YORUM YAPAN YER ELMALARI SİZE DİYORUM SİZİN YÜZÜNÜZDEN 1.80LİK BOYUMLA GERİNEREK GURUR DUYARAK YÜRÜYEMİYORUM...VE BENİ BU HALE GETİREN İĞRENÇ YORUMLARINIZ SAYGISIZ BENZETMELERİNİZ !!! EVT ESKİDEN KİMSEYİ GÖRÜNTÜSÜYLE ELEŞTİRMEZDİM AMA ŞUAN SİZ UFAKLIKLARA YER ELMASI DİYOR OLUŞUMDA SIRF BU YÜZDEN ... DÜNYAYA YERİN DİBİNDEN BAKINCA HERALDE HERŞEYİ KÜÇÜK GÖREREK BU FARKI KAPATMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ.BENİ BÖYLE ÜZMEYE HAKKINIZ YOK SİZDEN FARKLIYMIŞIM GİBİ DAVRANMANIZADA...AYAĞIM ALTINDA BÖCEK GİBİ EZİLMEKTEN KORKUP BU LAFLARI EDİYORSUNUZ AMA BİR İNSANI HAYATA KÜSTÜRÜYORSUNUZ...TEBRİKLER ALKIŞLIYORUM SİZİ...... LÜTFEN BU YAZIYI OKUYAN SİZLER UZUN BOYLU YAPILI BİR HATUN GÖRÜNCE HEMEN SALDIRMAYIN ONA...KİMSEYİ TAKMAYAN HER YÜKÜ:olmaz:N ALTINDAN KALKABİLİCEK GÖRÜNTÜMÜZÜN YANINDA YÜREĞİMİZ KIRILGAN !!!!!!!!!

benneyaptımki
öncelikle bende seni tebrik edip alkisliyorum alkisalkisalkis
"egolarini tatmin etmek icin yerli yersiz yorum yapan "pisliklerden" biktim" deyip o "pisliklerden" biri gibi davraniyosun..cünkü sende bi "pisliksin" -tatlicadiarzu-
seni görüntünle elestirenlerden nefret edip, onlari görüntüleriyle elestirip hakaret ediyosun....
durduk yere kendinden kisalara saldirip, "sizden boylu, yapili bi hatun görünce hemen saldirmayin" diyosun...
kendinle celisiyosun kafamçokkarıştı ama farkinda degilsin sempatiksalakcinni
aslinda bu hakaretlerin vs. senden kisalari ne kadar cok kiskandiginin bi göstergesi şutarafagitti
sende ciddi özgüven problemi olusmus :1closedeyes: acilen bi psikologa görünmelisin yoksa bu gidisatin hayra alamet degil:delphin:

Son düzenleme:
benneyaptımki
"egolarini tatmin etmek icin yerli yersiz yorum yapan "pisliklerden" biktim" deyip o "pisliklerden" biri gibi davraniyosun..cünkü sende bi "pisliksin" -tatlicadiarzu-
seni görüntünle elestirenlerden nefret edip, onlari görüntüleriyle elestirip hakaret ediyosun....
durduk yere kendinden kisalara saldirip, "sizden boylu, yapili bi hatun görünce hemen saldirmayin" diyosun...
aslinda bu hakaretlerin vs. senden kisalari ne kadar cok kiskandiginin bi göstergesi şutarafagitti
sende ciddi özgüven problemi olusmus :1closedeyes: acilen bi psikologa görünmelisin yoksa bu gidisatin hayra alamet degil:delphin:

sana katiliyorum fstk bencede bir psikolok yardimi almasi lazim arkadasinnn anlasilan kafasi bayagi bii karisikk

olumunekankayizsmile çok doğru yazmışsın canım ayrıca konuyu açan arkadaşımızı esrefle kınıyorum hiç yakışmamış bu şekilde konuşmak çok kompleks yapmışsın bence mirmirmirmir

Son düzenleme:
insanlar kusurlarıyla kendilerini sevmeliler ..kimi kısadır ocunur kimi uzundur gocunur
sen kısasındır yüzün güzeldir yüzünün güzelliğiyle dikkat çekersin diğeri uzundur yüzüne bakılmaz
hiçbirimiz dört dörtlük değilizkii

olumunekankayizsmile çok doğru yazmışsın canım ayrıca konuyu açan arkadışımızı esrefle kınıyorum hiç yakışmamış o şekilde konuşmak sizinde onlardan bi farkınız kalmamış ne yazıkki:1closedeyes:

konu sahibi arkadaş gelmiş bir kusup gideyim demiş herhalde....yazmış gitmiş baksanıza...

...................

içerik boşaltmak yasak arkadaşım...

olumunekankayizsmile çok doğru yazmışsın canım ayrıca konuyu açan arkadışımızı esrefle kınıyorum hiç yakışmamış o şekilde konuşmak sizinde onlardan bi farkınız kalmamış ne yazıkki:1closedeyes:

birde "esrefle" değil "esefle" olacak o....

konuya gelince,vallahi o kadar uzun boylu değilim hatta hiç değilim..1.63 boym var ama yer elması gibide hissetmiyorum kendimi:delphin:

dediğim gibi siz sanırım dolmuş dolmuş,nasılsa burda beni kimsede tanımıyor diyerek kusup kusup gitmişsiniz...neyse,olabülüü:kahve:

Hey Allahım ya ..
Ne memnunıyetsız nankor kulların var böyle .. kimi kısa dıye feryad eder kimi uzun diye boyle bunalıma girer

Siz insanların eleştiriletiylemi hayat suruyorsunuz ? bana da '' bodur , ufacık , yerden bitme , kuçuk '' dıye takılırlar .. bende güler geçerim .. bu sizin kendinize olan özgüvensizliğinizi gösteriyor ..

kendınize gerçek manada güvenseniz , soylenenlere güler geçerdiniz..
olan halinize de şükür ederdiniz..
Allah baska dert vermesin size ne diyim .. bu kadar basit bişey sizi böyle bağartıyorsa .. mazallaah başınıza buyuk bır dert gelse halınız nice olur ..

sana katılıyorm.. bende kısa boyluyum ama kimsenin ne dediği umrumda değil.. bazen minyon olduğumu fln söylerler bende güler geçerm devedede boy avr diye cevap veririm :) boyumdan şikayetm yok.. ama insanlar eleştirmeyi sevdikleri için ilerde belki yüzlerine bakılmaz hale gelecekler..Allahın yarattığıyla dalga geçilmez.. keşke benimde boyum uzun olsydı diyorum ara sıra elbette ama isyan etmiyorum ..

Valla ben kısa boyluyum ama hiç dert etmedim ve boyumla ilgili en ufak bir laf işitmedim. Çünkü önce ben boyumun kısalığını sorun etmedim, başım hep dik, burnum az havada ve neşeli, komik ve dolu birisi olmuşumdur. Her ortama ayak uydurur, herkese uyarım.

Cidden insan önce kendini sevecek, kendine saygı duyacak varya bu dışarıya yansıyor, siz böyle olunca karşınızdaki söyleyecek birşey bulamıyor. İnsanlar azıcık kendine güvensiz,üzgün birisini gördüklerinde hemen ordan içeri girip saldırmaya başlıyorlar, bunlara fırsat vermeyin..

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaş gelmiş bir kusup gideyim demiş herhalde....yazmış gitmiş baksanıza...

içerik boşaltmak yasak arkadaşım...

birde "esrefle" değil "esefle" olacak o....

konuya gelince,vallahi o kadar uzun boylu değilim hatta hiç değilim..1.63 boym var ama yer elması gibide hissetmiyorum kendimi:delphin:

dediğim gibi siz sanırım dolmuş dolmuş,nasılsa burda beni kimsede tanımıyor diyerek kusup kusup gitmişsiniz...neyse,olabülüü:kahve:

canım bak ne dicem sen böyle dolaş konu konu herkesin yazdığı yanlışları seç düzelt sempatiksalakcinni ,ilgi alanın bu galiba :1: ayrıca yasaksa bana yasak seni nie bağlıyoki denetmenmisin şakkıdı

ee biz napalım şimdi 1.80 olmayan yer elması dediklerinde sana mı küssün?çocukça şeyler bunlar ya boyla gurur nasıl duyuluyo onuda anlamadım insan kendisiyle gurur duyar bildiğim şusu busuyla değil...
bence sende baya takıntı yapmışsın bunu takma Allah herkese yakışanı verir bunda üzülecekte,sevinecekte bir durum yok....o tarz insanlardan uzak dur yapacak bişey yok benimde çevremde çok uzun ve çok kısa insanlar olmasına rağmen bunların konuşulduğunu duymadım valla .....

benneyaptımki

alkisalkisalkissonuna kadar katılıyorum:teytey:ben fıstık gibi bir yer elmasıyım kabul ediyorum bayanssulusmile asıl dert eden kendisi ona buna çatıp rahatlıyo amannn:kahve:

ya canım sen öyle diyenlere ne bakıyorsun demek ki özeniyorlar sana boyları ufak diye...bir söz vardır kedi eremediği ete mındar dermiş...seninkide o hesap bırak ne derlerse desinle rben böyle mutluyım de hiç onları takma.benim boyum uzun değil kısa evet bende özenirim keşke derim boyum uzun olsa diye uzunlara imrenirim ama artık takmıyorum ben böyleyim böyle kendimi seviyorum..benim kuzenlerimde benle dalga geçiyor ben gülüp geçiyorum hiö takmıyorum......

Ne konu sahibinin hakaret etmeye hakkı var ne o hakaret ediyor diye diğer üyelerin konu sahibine...
Lütfen Allah'ın verdiği değiştiremeyeceğimiz özellikler için kalp kırmayalım.

Konu sahibi tek bir konu açmış ve sitede yazdığı tek mesajda açtığı bu topikte mevcut.
Fitili ateşleyip gitmiş,ateşi bazı üyelerimiz körüklemiş.
Konu yapılan imalar,söylenen bir takım ağır sözler yüzünden yoruma kapatılmıştır.
Konu sahibi isterse topiği tekrar aktif edilir.

Back
X