Mutsuzum

Yemeğe götürür istediğimi almaya çalışır elinden geldiğince..ama kendi düşünüp bişey almaz he hediye delisi değilim isteidgimi alması bilr yeter..ama azıcık beni düşündüğünü hissetmek istiyorum bakıyorum çevreme en olmaz dediğim adam bile eşini mutlu ediyor
Herkes bir değil işte canım . Yakın zamanda senin durumundan müzdarip olan bir arkadaşım var . O adamı öyle kabul etti. Sabrın varsa belki alıştırırsın eşini hediye alma işine .
Eşine 'bana küçül süprizler yaparsan hediye alırsan mutlu olurum dedin mi peki' dediysen eşin ne dedi sana

Herkes bir değil işte canım . Yakın zamanda senin durumundan müzdarip olan bir arkadaşım var . O adamı öyle kabul etti. Sabrın varsa belki alıştırırsın eşini hediye alma işine .
Eşine 'bana küçül süprizler yaparsan hediye alırsan mutlu olurum dedin mi peki' dediysen eşin ne dedi sana
Co k dedim ben hediye almayı sevmiyorum dedi. Hadi hediye mevzusunu geçtim hediye benim için çok önemli değil iki güzel laf da etmez

Co k dedim ben hediye almayı sevmiyorum dedi. Hadi hediye mevzusunu geçtim hediye benim için çok önemli değil iki güzel laf da etmez
Evlenmeden öncede mi böyleydi . Bazen insanların tabuları vardır onları yıkmak zordur. Olduğu gibi kabul edin . Kendinizi mutlu edecek başka meşgale bulun derim.

Yemeğe götürür istediğimi almaya çalışır elinden geldiğince..ama kendi düşünüp bişey almaz he hediye delisi değilim isteidgimi alması bilr yeter..ama azıcık beni düşündüğünü hissetmek istiyorum bakıyorum çevreme en olmaz dediğim adam bile eşini mutlu ediyor
Dışardan kimsenin ne olduğunu bilemezsiniz. Oralara takılıp hiç sıkmayın canınızı. Benim eşim de yılda bi iki hediye alır.. sürekli bi yerlere götürür beni. Hergün defalarca arar. İsmimle hitap etmez. Evde de ilgilidir ama... aması var işte...

Ailesiyle birlikte tükettiler beni. Burda anlatmak istemediğim öyle şeyler yaptı ve üzdü ki beni ve hala yıpratmaya devam ediyo. Yani dışardan göründüpü gibi olmuyo hiçbi şey..

Bende soğudum eşimden eve gelmesini bile istemiyorum ama ne çare..

Ben ilk önce bi psikiyatra gittim.. sonra ammaaaannnn sana bunları yapan adam için üzülmene kendini bırakmana değer mi dedim..

Cilt bakımıyla başladım.. ona fikrini sormam beğendiğimi alır giyerim.. makyaj yapıp süsleniyorum sadece kendim için.. kendimi iyi görmek hoşuma gidiyo.. oğlumla ilgiliyim zaten o olmasa geçmez bu günler.. Rabbim yokluğunu acısını göstermesin.. dua ediyorum.. kitap okuyorum.. film izliyorum.. komik şeyler izkeyip keyifleniyorum..

İnanın ki aklıma bile gelmiyo. Bu dünyada ölüm var ve hiçbi şey benden kıymetli değil.. nefes aldığım her an çok değerli deyip tutunun hayata.. siz kendinizi ve düşüncelerinizi değiştirirseniz bu hayat gerçekten tatlı oluyo..

Merhabalar...
Ben çok mutsuzum.sebeci ise bir çok şey..ama nasıl nerden baslasam bilmiyorum..hayat enerjim yok..esimle az önce tartıştık gibi sebebi ise beni aradi öyle konuşuyorduk bi tanıdığımız Biz e gelmek istiyor bende kendisinden pek hoşlanmıyorum iyi biri ama ben sevmiyorum ağzı bozuk ve herse yi ben bilirim edaları olan biri..soyle geleceklerse hafta ici gelsinler hafta sonu isyrmuyroum dedim eşimde tamam dedi ama ben hala şöyle bak kabul etmem dedim sinirlendi abartma tamam diyorum dedi kapattık teli... dün gece de eşimle yakınlaşırken nerdeyse ağlayacaktım istem3dim eşimde anladı.. ben vok yoruldum galiba artık.. esim iyi biri beni seviyor..ama ikimizinde öfke problemi var asla kavga esnasında ne o ne ben alttan almayız... ben eşimden hediye veya küçük süprizler bekliyrm ama eşim haddinden fazla odun.. kadın olduğumu hissetmiyorum eşimin yanında.. ve bugün dolabima baktım hep spor şeyler hiç klasik bişeyin yok topuklu ayakkabım yok.. çok karışık oldu farkındayım anaa akıl alacak dertlesevek kimsem yok..okuyan herkesr çok teşekkür ederim
Bence biz kadınlar bazen saçmalıyoruz.dönem dönem bende aynı şeylere takılıyorum.bi süre böyle devam ediyor.artık eşim gözüme batıyor,bütün gün mutsuzum diye dolaşıyorum.sonra bi silkelemiyorum.herkes herkesin yaşantısına özeniyor ve diyorsunuz ya çevremde hiç beklemedim insanlar bile eşlerini nasıl mutlu ediyor diye o dıştan görünen kısmı.belki de onlarda sizin evliliğinize özeniyor.ara ara olur böyle.takılırız durduk yere işte.bence bu düşünceleri kafanızdan atın ve şükredin.eminim çevrenizde sizin beğenmediğiniz şeylere hasret olan birçok kişi vardır.

Bence biz kadınlar bazen saçmalıyoruz.dönem dönem bende aynı şeylere takılıyorum.bi süre böyle devam ediyor.artık eşim gözüme batıyor,bütün gün mutsuzum diye dolaşıyorum.sonra bi silkelemiyorum.herkes herkesin yaşantısına özeniyor ve diyorsunuz ya çevremde hiç beklemedim insanlar bile eşlerini nasıl mutlu ediyor diye o dıştan görünen kısmı.belki de onlarda sizin evliliğinize özeniyor.ara ara olur böyle.takılırız durduk yere işte.bence bu düşünceleri kafanızdan atın ve şükredin.eminim çevrenizde sizin beğenmediğiniz şeylere hasret olan birçok kişi vardır.
Bu konuda tepki alıyorum zaten şanslısın diyen de var ama dediğim gibi benim derdim hediye değil daha ziyade güzel sözler duymak

Salmışsınız..
Bir kere gelen misafir çok önemli bir mevzu yoksa geri çevrilmez, etik değil yani
Iyi biri ama sevmiyorum nasıl oluyor?
Iyi kotu gorecelidir ve genelde sevmediklerimiz bize göre iyi değildir :KK39:
Cok bilmişlik taslıyorsa ukaladır o..

Bence biraz siyrilmaniz lazım bu bezginlikten..:KK73:

Salmışsınız..
Bir kere gelen misafir çok önemli bir mevzu yoksa geri çevrilmez, etik değil yani
Iyi biri ama sevmiyorum nasıl oluyor?
Iyi kotu gorecelidir ve genelde sevmediklerimiz bize göre iyi değildir :KK39:
Cok bilmişlik taslıyorsa ukaladır o..

Bence biraz siyrilmaniz lazım bu bezginlikten..:KK73:
Gelen kişinin ağzı bozuk ve esin küfür etmez benim ve benim yanımda da o şekil konuşulmasını sevmez daha omce uyarmış küfür etme abi diye ama yine ayni hatta eşine karşı densizce şakalarida var..esimde de daha imce bol ceviz ye genç adamsin hahahahaha diye salak salak konuşan bi tip ki biz ikimizde bu tarz şakalardan hoşlanmayız..he evet yine diyorum iyi biri ama ağzı bozuk ve ukala.ve geri cevirmedim sadee hafta simu istemedim biraz yanlış bi dille söyledim eşime.kurtulamiyoum bezginliktbezginlikten

Çünkü eşimden güzel kelime duymuyorum ruhumu okşamıyor..birlikte olunca dönüp arkasını yatıyor..ve bana sanki erkek arkadaşıymışım gibi davranıyor.yada mesela alışveriş yapıyoruz ben daha klasik bişey beğeniyorum yada topuklu ayakkabı diyelim olmaz o sana diyor gidip spor ayakkabı bakıyor al diyor..sanki brni beğenmiyor
Evlendikten sonra geneli böyle oluyor

Back
X