dilek4488 Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2014 439 108 123 9 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi dilek4488 #21 Sun Raha .!.: Haklısınız araba olmasa bile eşiniz de istek olsa gezerdiniz . Biraz can sıkıntınız da giderdi bence sizin mutsuzluğunuz eşinizden kaynaklı Genişletmek için tıkla... Aynen oyle
Sun Raha .!.: Haklısınız araba olmasa bile eşiniz de istek olsa gezerdiniz . Biraz can sıkıntınız da giderdi bence sizin mutsuzluğunuz eşinizden kaynaklı Genişletmek için tıkla... Aynen oyle
dilek4488 Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2014 439 108 123 9 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi dilek4488 #22 Sucuku pasta .!.: Zaten internet çıktı sohbet muhabbet kalmadı kimsede herkes teknolojinin esiri oldu. Alican o pc yi camdan aşağı atican Genişletmek için tıkla... bana diyor elinden telefon dusmuyor diye kendini hic gormuyor suan oglum uyuyor ondan bu kadar rahat yazabiliyorum
Sucuku pasta .!.: Zaten internet çıktı sohbet muhabbet kalmadı kimsede herkes teknolojinin esiri oldu. Alican o pc yi camdan aşağı atican Genişletmek için tıkla... bana diyor elinden telefon dusmuyor diye kendini hic gormuyor suan oglum uyuyor ondan bu kadar rahat yazabiliyorum
S Sucuku pasta ❤Solum Sânâ, Sonumuz Allahâ Emanet❤ Kayıtlı Üye 25 Aralık 2017 279 292 18 9 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi dilek4488 #23 dilek4488 .!.: bana diyor elinden telefon dusmuyor diye kendini hic gormuyor suan oglum uyuyor ondan bu kadar rahat yazabiliyorum Genişletmek için tıkla... Elinizden telefon düşmuyorsa buna mahkum edende eşiniz. Umarım en kısa zaman da gönlünüzce olur herşey
dilek4488 .!.: bana diyor elinden telefon dusmuyor diye kendini hic gormuyor suan oglum uyuyor ondan bu kadar rahat yazabiliyorum Genişletmek için tıkla... Elinizden telefon düşmuyorsa buna mahkum edende eşiniz. Umarım en kısa zaman da gönlünüzce olur herşey
dilek4488 Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2014 439 108 123 9 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi dilek4488 #24 Sucuku pasta .!.: Elinizden telefon düşmuyorsa buna mahkum edende eşiniz. Umarım en kısa zaman da gönlünüzce olur herşey Genişletmek için tıkla... Aynisini bende diyorum ona gore ben bahane buluyorum
Sucuku pasta .!.: Elinizden telefon düşmuyorsa buna mahkum edende eşiniz. Umarım en kısa zaman da gönlünüzce olur herşey Genişletmek için tıkla... Aynisini bende diyorum ona gore ben bahane buluyorum