• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum

nostradamus97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2018
22
8
1
28
Başlıkta da belirttiğim gibi çok mutsuzum ben ya. Önceden çok boş zamanın olduğu için mutsuzum diye düşünüyodum, şimdi ise elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum zaten okulum var her gün, üniversitedeyim, haftasonları iki gün kursum var ve haftada bir günümü mutlaka sosyal sorumluluk projesine ayırıyorum, haftada en azından bir kere bir arkadaşlarımla buluşma ayarlamaya çalışıyorum ama hala çok mutsuzum. Ekstra olarak senelerdir spor yapıyorum zaten.

Birileriyle birlikteyken nispeten daha mutluyum, en azından kafam dağılıyor ama her şeyin bittiği, evlere dağıldığımız süreç var ya otobüste başlayan, üzerime öyle bi mutsuzluk, yetersizlik çöküyo ki anlatamam bütün gecem berbat oluyor, son zamanlarda gelen korkunç bir boyun ağrısı da dahil buna. Sanki hiçbir yere, hiçbir şeye uyum sağlayamıyorum gibi hissediyorum, her yerde eğreti duruyomuşum gibi... Hani hiç eve dönmesem de sürekli bir şeylerle meşgul olsam keşke, hiçbir şey düşünmesem sadece yapsam, her şey öyle aksa gitse. Sizce nasıl aşabilirim bu durumu? Tek başıma çözemiyorum tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Teşekkürler

O zaman mutsuz olmak için sebepler aramayın, evde motive edici kitaplar okuyun, güzel dizileri izleyin , ben çukuru izlemistim mesela zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunuz :) ya da kek pasta börek yapın, ya da el işi yapabilirsiniz, ya daa ne bileyim günlük yazın, kadınlar kulübü okumak bile şükür Edip mutlu olmak için yeterli gelebilir. Hayatın basindasiniz. Ve hayatta ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor :)

Yap denilecek herşeyi yapıyormuşsunuz zaten.
Bi psikoloğa gitseniz?
uzun zamandır düşünüyorum zaten ama öğrenci olduğum için yavaş yavaş biriktirebiliyorum parayı. O zamana kadar kendimce çözümler arıyorum işte
O zaman mutsuz olmak için sebepler aramayın, evde motive edici kitaplar okuyun, güzel dizileri izleyin , ben çukuru izlemistim mesela zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunuz :) ya da kek pasta börek yapın, ya da el işi yapabilirsiniz, ya daa ne bileyim günlük yazın, kadınlar kulübü okumak bile şükür Edip mutlu olmak için yeterli gelebilir. Hayatın basindasiniz. Ve hayatta ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor :)
hepsini yapıyorum desem. Boş zamanlarım zaten film/dizi şeklinde geçiyor. Kitap da aynı şekilde. Aslında başkalarının mutsuzluğundan çok da şükredip mutlu olma taraftarı değilim. Daha çok istemeden de olsa empati yapıp üzülüyorum, burayı okumak daha kötü etkiliyor beni. Teşekkürler tavsiyeleriniz için :dua:

Bu aralar bende öyle hissediyorum :KK43:
Ve ben evliyim , hep evdeyim , üstelik lohusayım :KK61: çok yoruldum hayattan, haline şükret...
lohusalıktandır o ama :emir_bebek: en kısa zamanda atlatabilirsiniz umarım, bebeğin kendisi bi neşe kaynağı zaten

Kendinize zaman ayırın biraz müzik dinlemek kitap okumak yürümek gibi meşguliyet sizi ancak meşgul eder mutlu etmez ki...
Kendime de zaman ayırırım aslında, bakım falan yaparım mesela, evde sürekli müzik açıktır arkada ama ne biliyim olmuyor

Her ani "mesgul" gecirip dusunmeye firsat birakmamak mutlulugun formulu degil bence. Dusunerek sizin icin hayati neyin anlamlandirdigini bulmaniz lazim.
O anlamlandırma olayını bulursam ben de çözeceğimi düşünüyorum evet haklısınız ama bulmak baya sıkıntı işte:spor: hani şey gibi oldum biraz nasıl anlatsam, arkadaşlarımla bile tamam eğleniyoruz sohbet muhabbet ama zaman geçsin diye buluşuyorum sanki, o anı doldurmak için ve o anı dolduruyor sadece evet.

Nicki değiştirmekle başla :)

Nostradamus a bürünüp dert yanarsan mutsuz olursun tabi. Az pambuk prenses, kedi cüceler, uyuyan tembel falan koy için açılsın.

Neler dinliyorsun, izliyorsun, okuyorsun?

Nicki değiştirmekle başla :)

Nostradamus a bürünüp dert yanarsan mutsuz olursun tabi. Az pambuk prenses, kedi cüceler, uyuyan tembel falan koy için açılsın.

Neler dinliyorsun, izliyorsun, okuyorsun?
ay o sırf nick olsun diye aldığım bir şeydi aslında çok da irdelemedim:KK6:
Netflix'de gözüme ne çarparsa izliyorum genelde, kitap en son sineklerin tanrısı'nı okudum mesela. Müzik de işte genelde 60'lar, 80'ler dinlerim Beatles falan. Yalnız belirtmeden geçemeyeceğim şu ara karabiberime takmış durumdayım, durmadan onu dinliyorum, diğer her şarkı yalan bakalım nereye kadar:KK76:

ay o sırf nick olsun diye aldığım bir şeydi aslında çok da irdelemedim:KK6:
Netflix'de gözüme ne çarparsa izliyorum genelde, kitap en son sineklerin tanrısı'nı okudum mesela. Müzik de işte genelde 60'lar, 80'ler dinlerim Beatles falan. Yalnız belirtmeden geçemeyeceğim şu ara karabiberime takmış durumdayım, durmadan onu dinliyorum, diğer her şarkı yalan bakalım nereye kadar:KK76:

İrdelemediğin şeyler ele veriyor demek :)
Biraz halk takıl. Çok akıllı olma. (Çok ciddiyim)
Tv8 izle. Magazin takip et.
Demet Akalın, Aleyna tilki dinle.
Sineklerin Tanrı’nı okumak yerine kürk mantolu madonna yi al, kahve ile fotoğrafını çek, okuma.
Gibi şeyler tavsiye edeceğim.
Bu kasvetten kurtulursun :))
Bir bakıyorsun arkadaşlarınla buluşmadan dönüşte otobüste kendi kendine bebekte üç beş tur atarım diye göbek atıyorsun. Olur yani, merak etme :)

İrdelemediğin şeyler ele veriyor demek :)
Biraz halk takıl. Çok akıllı olma. (Çok ciddiyim)
Tv8 izle. Magazin takip et.
Demet Akalın, Aleyna tilki dinle.
Sineklerin Tanrı’nı okumak yerine kürk mantolu madonna yi al, kahve ile fotoğrafını çek, okuma.
Gibi şeyler tavsiye edeceğim.
Bu kasvetten kurtulursun :))
Bir bakıyorsun arkadaşlarınla buluşmadan dönüşte otobüste kendi kendine bebekte üç beş tur atarım diye göbek atıyorsun. Olur yani, merak etme :)
Aslında onları da yapıyorum ama hani özellikle aramıyorum aa televizyonu açıyım da izliyim diye, karşıma çıkarsa ama magazin gündemini biliyorum yahu bilmemek ne mümkün :KK48: kürk mantolu madonna'yı okudum ama şu kahveli fotoğraf olayını yapmamıştım deniyim, çok satanlardan bi kişisel gelişim kitabıyla, yanına da gözlük koyarım oh mis. teşekkürler tavsiyeleriniz için :)

Başlıkta da belirttiğim gibi çok mutsuzum ben ya. Önceden çok boş zamanın olduğu için mutsuzum diye düşünüyodum, şimdi ise elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum zaten okulum var her gün, üniversitedeyim, haftasonları iki gün kursum var ve haftada bir günümü mutlaka sosyal sorumluluk projesine ayırıyorum, haftada en azından bir kere bir arkadaşlarımla buluşma ayarlamaya çalışıyorum ama hala çok mutsuzum. Ekstra olarak senelerdir spor yapıyorum zaten.

Birileriyle birlikteyken nispeten daha mutluyum, en azından kafam dağılıyor ama her şeyin bittiği, evlere dağıldığımız süreç var ya otobüste başlayan, üzerime öyle bi mutsuzluk, yetersizlik çöküyo ki anlatamam bütün gecem berbat oluyor, son zamanlarda gelen korkunç bir boyun ağrısı da dahil buna. Sanki hiçbir yere, hiçbir şeye uyum sağlayamıyorum gibi hissediyorum, her yerde eğreti duruyomuşum gibi... Hani hiç eve dönmesem de sürekli bir şeylerle meşgul olsam keşke, hiçbir şey düşünmesem sadece yapsam, her şey öyle aksa gitse. Sizce nasıl aşabilirim bu durumu? Tek başıma çözemiyorum tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Teşekkürler
İşte her insan farklı tatlım. Bende gün boyu evde oturup tv tv izleyen ev hanımlarına özeniyorum. Yan gel yat oh ne güzel. Adım atmaya halim yok

Aklıma ne geldi, eskiden canı sıkılan kızlar koca istiyor demekmiş. :) Sizi de evlendirelim can sikintiniz geçer :halay::rolleyes:

Aslında onları da yapıyorum ama hani özellikle aramıyorum aa televizyonu açıyım da izliyim diye, karşıma çıkarsa ama magazin gündemini biliyorum yahu bilmemek ne mümkün :KK48: kürk mantolu madonna'yı okudum ama şu kahveli fotoğraf olayını yapmamıştım deniyim, çok satanlardan bi kişisel gelişim kitabıyla, yanına da gözlük koyarım oh mis. teşekkürler tavsiyeleriniz için :)

Tuh. Kaçırdık madonnayı.
Ama üzülme.
Pembe fili düşünme’yi al onunla çek fotoğrafı.
Ama okuma.
Okuyup napcan? Cehalet mutluluktur? Çaktın mı?
Demet Akalın’la Okan kurt boşanmış mesela.
Ay Bunlar iki gün önce mutluluk pozları veriyordu.
Noldu da nal kadar pırlanta taşlı yüzükten, kızımın odasına kadar Benden almaya çalışıyor’a geldi mesele? Bak sen bile merak ettin.
Merak mutsuzluğu öldürür.
:))
Şaka bir yana,
Mutsuzluğunun sebebine bak.
Bu yaptığın kendi zamanını doldurmak güzel ama bu seni avutmuyor. Demekki ihtiyacın farklı.
Biraz kendini dinle.
Vaktini hınca hınç doldurmak zorunda değilsin. Yalnız kaldığın zamanlarla ve can sıkıntınla barışık ol.
Ona da ihtiyacın var. İnsanın sıkkınlık anlarında üretkenliği artar. Bunu düşün biraz... canın sıkılırken kafanın içinde olup biteni rehber edin biraz.

Back
X