• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum !

Bilerek kasıtlı kendi atmış o mesajı ahanda yazıyorum buraya.
bunuda dark dediydi dersin.

Sen alışmaya çalış canım şimdiden onsuzluğa.

Zor ama bu adam madem böle davranıyo bal gibi ayrılık çanları bunlar

kesinlikle haklısınzz !! kızlar az önce bi msj geldi PEKİ BEBEĞİM KENDİNE İYİ BAK ÖZLÜYORUM SENİ UNUTMA BUNU :s bune dedim yanlıslıkla kuzen attı dedi ben biliyordumm :S yanlımadıqımı keesssiiinn bisey war saklıyor allhm delircemm napmalıyım yardım edin ne demem lazım :S aman yarabbiim :S

"ozledıklerınle ol bitti" de ve bıtııırrrr.bu cocuk sana yalan soyluyor ben sana dıyım

canım niyetim kesinlikle moralini bozmak değil sana bir abla tavsiyesi vermek. erkekler böyle yanlışlıklar yaptığı durumlarda suçlu hep kuzenleri ya da en yakın arkadaşları olur!!! o mesaj sana ya bilerek yollandı yani gerçekten huzursuzluk çıksın, sen ayrılmak iste diye (çünkü kendisi seni bırakan taraf olmak istemiyordur ama yine de ayrılmak istiyordur) ya da başka bir kıza yollayacakken sana yolladı. bunu yazdığım için gerçekten çok üzgünüm ama bir kadın anlar. gözünden anlar, konuşmasından anlar, davranışındaki en küçük değişiklikten yakalar. sen de fark etmişsin ve ne yazık ki ben yanıldığını hiç sanmıyorum. eğer yanılmıyorsan ve ayrılırsanız da hiç üzülme. çünkü herkes kendi layığını bulur. aldatan aslında kendini aldatır!! Allah karşına seni hak edecek insanlar çıkarsın.

dün gece kadar kötü hissetmiyorum kendimi öncelikle.... sanırım alısıyorum :S bu süreç kolay olmycak ama bugun bulusucaz hersey belli olucak sanırım !! iyisi kötüsü anlarım bisyleri.. dua edin hersey benim kuruntum olsun (zannetmiorm) SON CIRPINISLAR BUNLAR (:

Banada söyleyeceği bir şey varmışda ayak yapıyor gibi geldi bir terslik varsa hisseder kadınlar bencede canım sen kendini üzmemeye çalış herşey olacağını varır zaten öğren bakalım derdini açık açık konuş böyle gitmez diye rahatsızlığını anlat..

Banada söyleyeceği bir şey varmışda ayak yapıyor gibi geldi bir terslik varsa hisseder kadınlar bencede canım sen kendini üzmemeye çalış herşey olacağını varır zaten öğren bakalım derdini açık açık konuş böyle gitmez diye rahatsızlığını anlat..

şimdi söyle... bilip bilmeden olaya girmek istemiyorum... içmde bi umut belki doğru söylüodr diorm... hareketleri ele wericek kendini eminim buna !! duruma göre dawranıcam... (:

cnm ya üzüldüm gerçekten senin şu an yaşadığın şeyi ben erkek arkadaşıma sık sık yapıyorum ama o kadar iyi tanıyor ki beni nasıl yaklaşıcağını biliyor artık biraz sıkmamaya çalış ve ağırlığını koy üstüne gitme istemiyorum diyorsa bırak istemiyordur ama unutma erkekler ellerindeki sıcaklık kayboldğu anda köpek olurlar allah sabır versin

cnm ya üzüldüm gerçekten senin şu an yaşadığın şeyi ben erkek arkadaşıma sık sık yapıyorum ama o kadar iyi tanıyor ki beni nasıl yaklaşıcağını biliyor artık biraz sıkmamaya çalış ve ağırlığını koy üstüne gitme istemiyorum diyorsa bırak istemiyordur ama unutma erkekler ellerindeki sıcaklık kayboldğu anda köpek olurlar allah sabır versin

bilmezmiyim... sadce onun yapması koydu cok deqer wermstm ! ama inş. yanılıyorumdur (: dua edn öyle olsn senağlama

mesajlari tum okuyamadim ama sunu bilir sunu soylerim bir kadin hislerinde asla yanilmaz sen sevgiline daha dikat et canim , vaktim oldugunda butun yazilanlariokuyacagimcokmerak edim hakinda hayirlisi guzelim...

meraba arkadaslar... az önce geldm ewe.. anlatıyorum... bi alıswers merkeznde bulusucaktk gttm baktm bi kızla otryo :S toplamaya calıstm kendmi we yanlarına gittim... gördü beni ayaa kalktı kızla gözmle merabalastk we otrdm... tanıtmıyor hala.... sinirden delircem soramıyorumda.. durdu durdu sacına fön çekmssn coook yakısmıs bitanem dedi ((halbuki taradıqım gbi cıktım (: )) yaaa dedim saol.. sen bna souksn dedi yoo dedim iim... kız mal mal bize bakıo been cıldırmak uzereim.. sonra biri geldi bu bunun dünkü mesaj atan kuzenyms tanıstrdı.. askım olay böyle böyle oldu dedi aslında bu kıza atıcaktı dedi kızda o masada kös kös oturan sahsiyet... cocuk girdi araya ben hersey icn özür dilerim kntr yoktu merwe (o kız) bana sitem edince öyle bi msj attm dedi m.aliyle (benm sewglim) bi alakası yok olayın dedi kız bu sefer aynen öyle o seni sewiyo sadece fln dedi snra kalktı bunlar sinemaya gittiler biz basbasa kaldık gözlerime baktı we ağlamaya basladı :S dün seni kaybediceimi düsündkce deli oldum dedi ! kızlar ben onu ilk defa ağlarken gördüm :S rol yapablme olasılıqı yoook !! yani bi insan o kadar güzel inandırıcı ağlayamaz :S zaten içm bi acayptı msjda üstne gelnce cok kötü oldm ddm :S oda biliyorum dün tel.da konusmak istemiorm dememin nedenide babamla alakalı bi sorun wardı oyzden kafam cok bozuktu sana çattm dedi :S cwp wermeynce babamıda getrblrm istersen dedi :D ben pek yüz wermedm we kalktm geldm !!! ewet soruyorum sizcee inanmalımıyıııım ??? fikirlerinz cok önmli benim icn !! tüm olay bu iste !

senağlama
kesinlikle haklısınzz !! kızlar az önce bi msj geldi PEKİ BEBEĞİM KENDİNE İYİ BAK ÖZLÜYORUM SENİ UNUTMA BUNU :s bune dedim yanlıslıkla kuzen attı dedi ben biliyordumm :S yanlımadıqımı keesssiiinn bisey war saklıyor allhm delircemm napmalıyım yardım edin ne demem lazım :S aman yarabbiim :S

arkadasim kadinlar asla yanilmazlar ayni hisleri senin gibi bende hissediyordum ve ona caktirmadan onu izlemeye basladim msn adresinin sifresini buldum ve ayarlarini degistirdim ve kiz arkadasiyla konustuklarinibir bir okudum kahroldum anlatinca bile cok uzuluyorum sende icini ferah tut ve ona hicbirsey sezdirmeden bulmaya calis

meraba arkadaslar... az önce geldm ewe.. anlatıyorum... bi alıswers merkeznde bulusucaktk gttm baktm bi kızla otryo :S toplamaya calıstm kendmi we yanlarına gittim... gördü beni ayaa kalktı kızla gözmle merabalastk we otrdm... tanıtmıyor hala.... sinirden delircem soramıyorumda.. durdu durdu sacına fön çekmssn coook yakısmıs bitanem dedi ((halbuki taradıqım gbi cıktım (: )) yaaa dedim saol.. sen bna souksn dedi yoo dedim iim... kız mal mal bize bakıo been cıldırmak uzereim.. sonra biri geldi bu bunun dünkü mesaj atan kuzenyms tanıstrdı.. askım olay böyle böyle oldu dedi aslında bu kıza atıcaktı dedi kızda o masada kös kös oturan sahsiyet... cocuk girdi araya ben hersey icn özür dilerim kntr yoktu merwe (o kız) bana sitem edince öyle bi msj attm dedi m.aliyle (benm sewglim) bi alakası yok olayın dedi kız bu sefer aynen öyle o seni sewiyo sadece fln dedi snra kalktı bunlar sinemaya gittiler biz basbasa kaldık gözlerime baktı we ağlamaya basladı :S dün seni kaybediceimi düsündkce deli oldum dedi ! kızlar ben onu ilk defa ağlarken gördüm :S rol yapablme olasılıqı yoook !! yani bi insan o kadar güzel inandırıcı ağlayamaz :S zaten içm bi acayptı msjda üstne gelnce cok kötü oldm ddm :S oda biliyorum dün tel.da konusmak istemiorm dememin nedenide babamla alakalı bi sorun wardı oyzden kafam cok bozuktu sana çattm dedi :S cwp wermeynce babamıda getrblrm istersen dedi :D ben pek yüz wermedm we kalktm geldm !!! ewet soruyorum sizcee inanmalımıyıııım ??? fikirlerinz cok önmli benim icn !! tüm olay bu iste !

inanmaya calis belki dogru soyluyordur ama o kizin ikinize bakmasi ve sana o seni seviyor diyip cekip gitmesi bana biraz sacma geldi acikcasi ama ben asla erkeklere guvenmiyorum

inanmaya calis belki dogru soyluyordur ama o kizin ikinize bakmasi ve sana o seni seviyor diyip cekip gitmesi bana biraz sacma geldi acikcasi ama ben asla erkeklere guvenmiyorum

o kız sewgilisiyle sinemaya gitti ben bsy göremedm anormal sadece hakikaten pismanlık wardı 3nünden üstndee !!!!

ben böyle aşk konularında yapıcı yorum yapmaya çalışırım ama bu yazını okuyunca aklıma gelenleri yazacağım.Bana resmen oyun gibi geldi.O kıza öğretilmiş sen buraya gel,biz bunları diyeceğiz sende bunları de diye .'Aynen öyle o seni seviyor sadece'demesi bana öğretilen bir cümle geldi,böyle bir durumda öyle birşeyin denmesi saçma.Bence erkek arkadaşın gerçekten o mesajı başkasına attı,diğer kızla arası düzelmeyince yalnız kaldı ve dünkü mesajdan sonra senide kaybedeğini düşünüp pişmanlıkla ağladı.Yoksa böyle bir olayda ağlamalar,mesaj atılan kızı buluşmaya çağırmalar falan çok abartı.Kızın odun gibi durup o konuya gelince evet aynen öyle o seni seviyor demesi ele verici birşey bence.Babasıyla ilgili sorun olmuşmuşta sana çatmış telefonda konuşmak istememiş.Babamıda getirebilirim istersen demesi iyice cıvıtan laf olmuş.Madem yanlışlıkla giden bir mesaj,bu panik,açıklamalar,ağlamalar,kızı çağırıp seni seviyor demelerde ne?? özür dilerim dayanamadım düşündüklerimi yazdım :(

Back
X