Mutsuzum

en azından tartışma olmaz konuşmadığınız için
annemlere gidelim dediğindede tabi diyebilirse
canım istemio dersin ansıl olsa surat asıo olucak
azıcık bile bir sevgisi varsa fazla dayanamaz bence

ewt o yokmuş gibi davranacağım
o nasıl davranıyosa bana
onsuz bişiler yapmaya başladığımı görünce korkar herhalde
inşallah yapabilirim

Taşındınız yine de düzelmedimi bu herifbilmiyorumkismile

O gidiyorsa gitsin sen gitme, iyi değilim, yatıcam de, aç değilim de, ne bileyim bişe de işte. Ne işiniz var her daim orda. tavrını koy. Bu gidişe dur diyecek olan sensin yine.

yanımda olduğunuz için teşekkürler
kendimi çok yalnız hissediyorum çünkü
yanlış bi tercih yaptım demekki
ben kendimden verecektim onun için
oda benim için eşitlenmiş olacaktık
ama o hep benden istedi kendi ne değişti nede beni anlamaya çalıştı
aşk işte görmedim göremedim hala da göremiyorum belkide
ama şu andan itibaren beni mutlu etmeyen benim arkamda durmayan hiçkimseyi sevmemeye karar verdim
yazık etti sevgime ama bitti
artık mutlu olmak istiyorum

green33

ne var ne yok canım
idare etmeye çalışıyorum
mutlu olmaya çalışıyorum
teşekkür ederim ilgin için
inşallah yavaş yavaş düzene girecek herşey

sanırım seni çok ama çok iyi anlıyorum 6 aylık evliyim..Ve bende çok mutsuzum eşimin ailesi en çok da annesi yüzünden biz de altlı üstlü oturuyoruz..Hayattan canımdan evimden bezdirdiler..Hiçbir şeyden keyif almıyorum..Kapı gıcırtısına kalkıp oynayan biriydim şimdi yerimden kalkmaya mecalim yok..Soğuttular herşeyden hayattan yaşamaktan..Boşandırmaya mı kalkmadı yalanlar mı söylemedi herşeyi yaptı kayınvalidem bir de kıskanç..Keşke evlendirmese idi kıymetli oğlunu hayat bu kadar çekilmez olmazdı bizlere..

taçsız prenses

ewt bende keşke evlenmeden önce ben bunları bunları yapacağım deseydi de
bende hiç evlenmeseydim
sadece kocamı sevmekle bitmiyo ne yazıkki iş
çıkmazlardayım
gitsem gidemiyorum seviyorum
kalsam kalamıyorum dayanamıyorum
herşey güzel olsun diye dua ediyorum

Valla beni canımdan bezdirdiler 9 haftalık hamileyim anne olacağım bunun heyecanını bile yaşayamıyorum o kadar şey yaptılar bana sesimi çıkarmadım ah beddua etmedim ama şimdi Rabbimden dileğim bana yaptıkları çektirdikleri hiçbirinin yanına kar kalmasın..Rabbim iki cihanda da bedelini ödetsin gözümle de göreyim diyorum artık insanlığımdan çıkacağım die korkuyorum..Gerçekten öyle nefret ve kin doluyum ki düzelmesi için çok emek verdim çok çaba sarf ettim ama yok yine aynı yine aynı..Bende 2 ay öncesine kadar gidiyordum ama evime büyü yapıldığını öğrendim kim neden yaptı bilmiyorum kayınvalidem çok kıskanç ama yine de o olamaz diyorum Rabbim bildiği yapsın bazen keşke o gün gitse idim diyorum herşeyden soğuttular..

sabır dilemekten başka yapacak bişey yok ne yazık ki
beddua etme boşver
hamileliğinin tadını çıkar

geç olmadan büyü çıkmış ortaya ne güzel
sabret dua et
mükafatınız alırız inşallah bi gün

amin inş. :Saruboceq: ama benim sabrım kalmadı çok fazla yıprandım tükendim bilmiyorum sonumuz nereye gider..

benim böyle dediğime bakma
aklımdan neler geçiyo bi bilsen
dün gece rüyamda kayınvalideyle kavga ederken üzerimdeki tişörtü falan yırttım
içim bu kadar öfkeliyken
dışımdan sakin sessiz hala onunla görüşmek zorunda kalmak
beni çıldırtıyor
ama elimden bişi gelmiyo ne yazıkki
görüşmemek için bin bir takma atmaktan başka

ne yazık ki haklısın canım eşlerimizin ailesi nereye atıyorsun demi puf ya alsanaalsanasmile

mutlu olmanın ne demek olduğunu unuttum artık
ağlamaktan yoruldum
mutsuzum diye bağırasım var
ama hayat böyle demekki

mutlu olmanın ne demek olduğunu unuttum artık
ağlamaktan yoruldum
mutsuzum diye bağırasım var
ama hayat böyle demekki

Hayat bu demek değil hayat da böyle değil bu insanlar görünüşte insanlar..Ne var ya hayatımıza karışmasılar kıskanmasalar herşeye yorum yapmayıp laf sokmasalar ölürler mi anlamıyorum ki nie iyilik güzellik var iken böyle yapıyorlar kendilerinden soğutup nefret ettiriyorlar gerçekten anlamıyorum ya geçen akşam yemin ederim ya ölmek için bebeğimle birlikte ölmek için dua ettim katlanamıyorum gücüm tükendi yakında bende tükeneceğim..

öleyim deyince ölünmüyor boşuna dua etme
bugünler geçsin diye dua et

görmemeye duymamaya alışmalıyız
bi şekilde alıştırmalıyız kendimizi

Yaa kızlar yapmayın mübarek gün,güzel şeyler için
açın ellerinizi:Saruboceq: Bende çok çektim hala da
psikolojim bozuk ama,kendi tavrımızı kişiliğimizi
ortaya koymak lazım.Sen kendi kıymetini bilmezsen
kimse bilmiyorn cidden.İstemediğinizi yapmayın ,
eşiniz bile olsa dik durun karşısında.Ama asla
saygısızlık sevşyesizlikle değil.Ben 1.5 senedir
görüşmüyorum koydum tavrımı kafam rahat.Hoş eskiyi
kafamdan silebilmiş değilim ama Allah ona da yardım
eder diyorum

off ne çok çeken var kaynanasından
ALLAH yardımcımız olsun hepimizin
benimki artık gelemez sanırım bana haftasonu baya laf söledim çünkü
birdaha gelmicem size dedim
oda bende gelmem ozaman dedi sen bilirsin dedim bende
haketmişti çünkü
rahatım artık tabi yüzsüzlük yapmazsa:)

aman arkadaşlar kendinize zarar vermek için dua etmeyin. kendinizin yada bebeğiniz başına bir şey gelse (Allah korusun)daha mı iyi.

sizin kendi aileniz yokmu yada gidebileceğiniz akrabanız. misal bu gün eşiniz annesine gitmek istedi. tamam hayatım yarında bizimkilere gideriz dersiniz. sonra kendiliğinden azaltır zaten. sizinde yanlız olmadığınızı da bilsin.

şahsen biz eşimle haftada bir aile ziyaretine gideriz. sorun yapmayız. ha bizdede laf sokmalar olmuyormu oluyor. canım gitmek istemiyor. ama artık pek duymuyorum denilenleri. ondan daha önemli hastalıklar felan geldimi. sallıyorsunuz bi şekilde. eşimde ne desin annesi sonuçta. eve girdinmi kapıyı kapadınmı dışarısı bitiyor. bazen üzüntülerimide atlatmayı öğreneceğim. bizden değerli değilki diğer şeyler. biz varsak dünya var biz yoksak bize birşey ifade etmez olaylar.

bu güzel aylarda dua edin. Hepsini Allah ıslah etsin, Allah doğru yola eriştirsin. Aminnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…